Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 620
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Bunny, и аз мисля, че не си заслужава, защото е много малка и после става неизползваема.

# 106
  • София
Момичета, всички ли гласуваха в анкетата - голям превес на мъжки бебета през октомври се очертава-да не говоря, че и покрай мен само момчета се раждат в последните 1-2 години в по-близко обкръжение...
Имаме същата анкета във фейсбук групата и там преобладават момичетата Laughing Чудя се как става?

П.С. Моля за розово щъркелче за моя милост Mr. Green

# 107
Явно да покрай мен се раждат само момчета, аз до последно се надявах,че ще е момиче, но не - момче Simple Smile Да е живо . Всичките ми колежки родиха момчета по 1-2 -3 хихих Simple Smile

# 108
Аз се надявам номер 2 или 3 да е момиче! Поне едно за цвят Joy

# 109
 Crazy Party Crazy
Обадиха ми се за резултатите от Пренатест. Всичко е наред.....
Юхууууууу!!!

# 110
Анн,  smile3501 smile3501 smile3501 newsm35 newsm35 newsm35 Много се радвам! Браво на вас!
Аз като бях на ФМ и с Чавеева се заговорихме също на темата и тя каза, че много момчета тази година. Беше сряда и каза, че от две дни само момчета гледа.

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 15:23 от R_N

# 111
Бравоооооооо Hug

# 112
Анн, браво. Хайде сега спокойно се наслаждавай на останалите месеци.
2012, когато раждах имаше повече момиченца - и в яслата, и в градината на дъщеря ми са повече момиченцата. Явно тази година или поне нашия месец ще преобладават кавалерите. Simple Smile

# 113
  • София
Анн  Grinning  ураааааааааааааааааааа  
dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing
кристи, само така !  Grinning що не си заявиш интереса към онази количка, че да ти я внесат?  Flutter
Аз засега не мисля за трето, но след 2 години, живот и здраве и ако е рекъл Бог не се знае на какъв акъл ще съм  hahaha

# 114
Анн браво!

# 115
  • Варна
Crazy Party Crazy
Юхууууууу!!!
Супер, днес е един прекрасен ден  bouquet bouquet bouquet

# 116
Анн много се радвам, наслаждавай се вече Simple Smile.
За момченцата ще се компенсират с момиченца от други години.Покрай мен досега само малки дами има.
Може ли и за мен едно синьо щъркелче?Благодаря Simple Smile

# 117
  • София !
Добър ден  kaffeetrmker_2

Анн, и тук да ти кажа едно голямо - БРАВО за хубавите новини!  newsm68 Много се радвам, че всичко е наред! След всичкия стрес, сега вече само спокойствие!  Hug

За кошарката дето пуснах. По принцип аз също си мисля, че няма смисъл да се влагат толкова много пари в нея, при положение, че може да се ползва наистина кратко време. Просто исках мнение, щях да напиша какво планувам, но много ми се спеше и го отложиш за днес  Simple Smile
Та такава кошарка-люлка, свекърва ми я пази от времето на ММ /хич не съм се сетила предния път за нея/. Специално я гледах, много е запазена и здрава. Та се замислях дали да я взема, да изчистя хубаво, да я мина с хубав лак - т.е. да я освежа максимално и известно време да си я ползвам  Thinking Ще се получи много симпатина, така както си я представям да я направя. Пък и си мисля, че ще ми е удобничко за първите месеци. А и ми е без пари  Simple Smile . Понеже като и гледам цената, както в случая - 470лв. ми се вижда много за нещо, което се ползва толкова кратко. Естествено ще си вземем и креватче /най-вероятно нещо като това на Кристи/. Бебчето примерно през деня ще си спинка там, пък за нощно време в тази кошарка. Имам достатъчно място и няма да ми пречи. Та си го обислям и това  Simple Smile

# 118
Crazy Party Crazy
Юхууууууу!!!
Радвам се и аз на хубавите новини Simple Smile

# 119
Анн браво за резултатите

Общи условия

Активация на акаунт