Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 652
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за подкрепата. Simple Smile Аз нямам проблем с хемоглобина 120 ми е. Но пък имам хронична хипертония и го следим изкъсо това кръвно налягане.
Онзи ден голямо ходене от един преглед на друг преглед и от жегите явно леко ми се подуха краката, но като се прибрах и легнах се оправиха.
Иначе много ми се хапва сладолед и диня, направо треперя хаха. За момента съм добре с кг, +4 като за двуплодна бременност било добре, но пък съм си и пухкавка де.
Помните ли в 21 седмица колко ви тежаха бебоците, моите са по 450 грама.

# 151
Моят мъник на ФМ в 20+1 тежеше 430 гр., казаха ми че върви с 1 седмица напред. Аз все още не съм се надувала, но много ми е жега и си стоя само в къщи, излизам след 5 часа. От два три дена осещам някакъв дискомфорт, тъпа съвсем лека болка от ляво под реброто, сякаш нещо ми подпира. Предполагам, че е от нарастването на плацентата но не е ли рано още за началото на 23 седмица. Първа бременност ми е и всичко ми е ново и донякъде пригеснително.

# 152
и аз имах същата болка от ляво точно под ребрата. 2 дни я усещах на моменти, вчера май не ме е боляло.

# 153
Зравейте и моя хемоглобин е нисък и трябва да продължа да пия лекарства, а повръщам от тях и много ми се гади.. от 103 за 10 дни успях да го вдигна на 107 направо си е постижение. Цвеклото е много богато на желязо. Аз не обичам червени меса, но дори и проядох само , за да си го вдигна малко ..
 Днес бях на профилактичен преглед при кардиолог каза,че сърчицето му е добре и да отида пак към 28-30та седмица. Simple SmileSimple Smile и че много ми шава момчето.. май ще е диво и палаво само се моля да е здраво и да спи нощем Simple Smile
Tonni_84, къде ходи да гледате сърчицето на бебчето? До колкото виждам си от Варна Simple Smile

Здравейте Simple Smile Ходих при кардеолог - Христов в МЦ за детето на ул. Мир 33. Моята Аг ми каза,че той и Ковачев са най-добри, но ми препоръча Христов, младичък е Simple Smile доволна съм. 40 лв се заплаща като ми каза в 28-30 седм да отида пак , но без да плащам този път Simple Smile

# 154
Моято дама в 21г.с тежеше 330гр. Казаха че е добре оттогава не са ми казвали колко е станала. Аз подуване засега нямам. Разходките ми са до 10 сутринта и след шест следобед.

# 155
Някой от вас ще съхранява ли стволови клетки и какво ви е мнението и къде
Аз мисля да запазя. Моето мнение е, че това е бъдещето в медицината и ако мога да го направя сега е по-добре да го направя... Не се сещам за отрицателни страни, освен цената, но пък тя може да се разсрочва. Къде... Засега се ориентираме към cells4life

# 156
Ние на ФМ, в 20 бяхме 390гр.
За стволовите клетки няма да запазвам- първо на този етап няма как да отделим такава сума, освен това с приятелка си говорихме, че шанса клетките да не могат да се ползват в бъдеще е огромен. Освен това материала е толкова малко количество, че почти със сигурност няма да стигне за възрастен човек.

# 157
Моята дама в 21с+4 дни беше 470гр, но ми казаха че върви седмица напред.

# 158
  • Sofia, Bulgaria
Да се оплача, от два дена краката ми са пред пръсване  Cry не издържам толкова са подути и ме болят че едва ходя. Държа ги вдигнати, мия се с ледена вода и пак нищо. Някоя да има идея?

# 159
Някой от вас ще съхранява ли стволови клетки и какво ви е мнението и къде
Аз най-вероятно ще пазя.

Да се оплача, от два дена краката ми са пред пръсване  Cry не издържам толкова са подути и ме болят че едва ходя. Държа ги вдигнати, мия се с ледена вода и пак нищо. Някоя да има идея?
Пусни белтък и албумин в кръвта. И следи кръвното. Ръцете и лицето подуват ли се също?

# 160
  • София !
Помните ли в 21 седмица колко ви тежаха бебоците, моите са по 450 грама.

Направо са си супер! Пък и в предвид, че са двечки, направо си вървят идеално според мен!  Hug
Иначе в 22 г.с. 428гр. Flutter

# 161
И според мен си вървят супер.

# 162
  • София
Аз няма да съхранявам, говорих със специалист, който ми обясни, че на този етап риска за съхранените клетки е много голям, никой не дава гаранция, че ще се запазят наистина. И в договорите си го пише това.  Confused На кантар с инфото, че стволови клетки могат да се вземат и пулпата на здрав зъб до 28-годишна възраст, засега ми се струва това правилното решение... Вероятно след 10 години съхранението ще е нещо по-добре отработено като технология и по-успешно.

# 163
Ние ще вземаме отново! Фирмата с която имаме договор е cells4life. Предният път останахме много доволни, има избор от много и различни пакети и цената на мен ми се струва добра Simple Smile за съхранението нашите са в англия и др. Място е в тайно от съображения за съгурност ни обесниха от фирмата.  Казаха ни, че по - добре да имаме ако ни де наложат отколкото от донори. А аз искренно се надявам никоя никога да не й трябват както и на мен!! Simple Smile но съм твърдо ЗА !

# 164
Да се отчета за тези с нисък хемоглобин:)
За 14 дни съм успяла, мааалко да вдигна хемоглобина. От 90, сега е 95 Simple Smile
Продължавам с фурмите и копривата + 2 таблетки желязо   #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт