Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 672
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Да, като отидеш на място всичко се променя Simple Smile А зациклянето е най-гадното от всичко. Като взехме количката, все едно камък ми падна от сърцето - добра, лоша, важното е, че няма да я мисля повече Joy

# 211
Здравейте дами!
Честито за покупките и със здраве да си ги ползвате. Аз мисля, че е още раничко, но скоро ще направя контролна обиколка по магазините. В Дундьо ли е нй-голям избора?
Понеже приятели и роднини ме питат какво да купят за бебето снощи реших са направя списък, е, стигнах до туристическа раница със седалка и ергономична раница и после ми се доспа  Mr. Green
Аз да ви разкажа за моята лудост, вдигнах се с обедния влак и след 8-9 часа бях на морето, на следващия ден плаж, релакс и на по-следващия обратно към дома. Добре че влака беше почти празен и можех да прилягам на различен брой седалки и в различни пози. Честно, това ми беше с дългите пътешествия докато се роди бебето. Не ми беше комфортно, но пък се цопнах в морето и съм доволна.  Sunglasses  Mr. Green
Това е от мен за сега, на първи сме на преглед и ще пиша отново!
Приятен ден!

# 212
Pure_nature, голямо си камикадзе Simple Smile

# 213
Момичета, писах сутринта, че ще ходим да гледаме още едни колички... Да се похваля, купихме я!!! Be cool slide с бухалчета Simple Smile
http://www.mainada.co.uk/14836-thickbox_default/stroller-slide-t … irds-vs-ivory.jpg
Попаднахме на много яка промоция и решихме да действаме.

# 214
Кристи,Каллаа честити колички.Добре дошла и на новото мамче.За покупките ние си,харесахме легло и в сряда чакам да ми го доставят.Друго сме купили малко дрешки и днес играчки които да  сложа в кошарката да си се гледат с бебчо. За колички имам толкова много чудене,бяхме се спряли на Jane Muum, но поради липса на желан от мен цвят рязко обърнах посоката и сега съм на вълна полски колички.Голямо чудене пада дали да е по нисичка т.к аз съм ниска или пък по -лека (за разкош си имам две дискови хернии, та и кг.са ми важни за да я вдигам в колата). Хубав неделен следобед на всички Simple Smile

# 215
Kallaa, честито Simple Smile

SANDD1, полските са големи и тежички.

# 216
  • София
Кристи, Кала, честити ви колички!  bouquet много са ви хубави, пожелавам да отгледате две-три, или колкото сърце иска сладки бебоци с тях!  Heart Eyes

# 217
Три за мен, благодаря Heart Eyes

# 218
Благодаря Simple Smile аз за две се целя, избрах си шареничка, не синя, надявам се и на момиченце

# 219
Привет на всички, четох, четох и реших да се включа тук. Чакам разнояйчни близначки,по принцип съм с термин 19.11, но ще ги извадят в седмицата 24-30.10. Надявам се да не избързат повече от плануваното, вървят със седмица напред, а аз с много повече. Пожелавам на всички ви лека бременност.

# 220
Привет на всички, четох, четох и реших да се включа тук. Чакам разнояйчни близначки,по принцип съм с термин 19.11, но ще ги извадят в седмицата 24-30.10. Надявам се да не избързат повече от плануваното, вървят със седмица напред, а аз с много повече. Пожелавам на всички ви лека бременност.

newsm06 Добре дошла! bouquet

# 221
Добре дошла, АMAEBG!
Лека и успешна бременност до финал:)
Момичета, честито за количките!

# 222
AMAEBG, добре дошла Simple Smile Спонтанно забременяване с разнояйчни или ин витро?

# 223
Има ли мами от гр. София, кв. Овча купел?

# 224
  Добре дошли на новите момичета! bouquet
 Честито и на всички с нови покупки за бебоците.
 Относно пазаруването и мен доста ме сърбят ръцете,но ще изчакам поне края на август,началото на септември,че сега лятото ни предстоят ремонти и да не се чудя къде да съхранявам и бебешките неща.

Общи условия

Активация на акаунт