Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 632
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
щ
кристи, само така !  Grinning що не си заявиш интереса към онази количка, че да ти я внесат?  Flutter
Аз засега не мисля за трето, но след 2 години, живот и здраве и ако е рекъл Бог не се знае на какъв акъл ще съм  hahaha
Заявих. Ама пак не е сигурно Tired

bunny : ), за през деня можеш да вземеш сгъваема кошара. Струва стотина лв.,можеш да я местиш навсякъде (дори при пътувания е удобна), става за игра и за спане.

# 121
Анн,браво за хубавите резултати.
Аз днес бях на консултация.Видяхме бебока,продължава да е момиченце Simple Smile
Върви с 4дена назад,но едва ли е проблем .Иначе вече е към 650гр.,но е срамежлива госпожицата,шашна и акушерката ,че първоначално не успя да му хване тоновете,че вика на помощ докторката,която и се накара ,че бебчето е много малко още да му пускат запис на тоновете и така два часа ме разиграваха.Важното е че всичко е наред,а с бебока ще се видим след няколко седмици отново.

# 122
Аз днес бях на консултация.Видяхме бебока,продължава да е момиченце Simple Smile
Това прозвуча моята майка. Правим снимки на бебето, включително на атрибутите. Пращам ѝ ги и коментарът е "Ми, те все пак може да са се объркали, а? И да се окаже момиченце!!!". Как да не паднеш от стола Joy Joy Joy Joy

# 123
Това прозвуча моята майка. Правим снимки на бебето, включително на атрибутите. Пращам ѝ ги и коментарът е "Ми, те все пак може да са се объркали, а? И да се окаже момиченце!!!". Как да не паднеш от стола Joy Joy Joy Joy
Историята познава и такива случаи Wink
На една позната докато не роди всеки път като ходеше на преглед все различен пол и казваха  Joy

# 124
  • Sofia, Bulgaria
ХАхаха, за пола и моята майка така каза "Абе ти не вярвай много какво ти казват и ти беше в осмия месец момче"  Laughing

Аз тези дни обмислям детската стая и много се чудя за този повивалник - ще ми трябва ли, вграден в скрина или отделен е по-удобен? Вие какво мислите?

# 125
Аз ще си взема твърд, който да мога да слагам навсякъде - маса, скрин и т.н.

# 126
Здравейте момичета.
Bunny, и аз си харесах същото. Мисля, че за първите месеци ще е удобно:) а и при мен не са чак толкова скъпи около 100 лв. А щом свекърва ти има, вземи го него- мисля, ме малко освежаване ще помогне:)
И аз съм се спряла на твърд повивалник.
О
Аз все още само разглеждам. Нищо не съм купила и не смея още. Всеки ден си намирам нов повод за притеснение. Кога ще стане октомври  Rolling Eyes

# 127
Мен, ако питаш, и края на август кога ще стане Simple Smile

# 128
Брано Анн  Grinning светло сива е количката неутрален цвят ,че и моята майка вика момиче ама накрая да не е момченце Simple Smile някой може ли да даде съвет как да си вдигна хемоглобина,че днес бях на консултация и се оказа , че ми е доста нисък?

# 129
Колко нисък? И желязо изследвала ли си отделно от хемоглобина?

# 130
Здравейте момичета,
аз ви чета от доста време, но не съм писала тук, включвам се от време на време във фейса.
казвам се Орлина Григорова и съм от София- очаквам второто си детенце през Октомври с термин 12 Simple Smile Имам прекрасна дъщеря на 7 години и половина и сега ще имаме малък мъж  Heart Eyes
Надявам се форума да бъде едно прекрасно място изпълнено с много весели усмивки и хубави новини!

Анн, това е страхотна новина, радвай се и бъди истински спокойна  Party

За окосмяването по коремчетата, като професионалист ще се изкажа, че стига да бъдат премахвани внимателно няма никакъв проблем за напред това е чисто естетически проблем.

Пожелавам хубава вечер на всички!

# 131
Добро утро пия желязо на хапчета ми на едното е 90 на другото изследване е 97хемоглобина ми.

# 132
Добро утро пия желязо на хапчета ми на едното е 90 на другото изследване е 97хемоглобина ми.
Може да си купиш сироп Билкова кръв.Аз не мога да пия на таблетки желязото, т.е. става ми гадно и повръщам и от сиропа съм доволна.

# 133
Да, желязо и сироп би трябвало да са достатъчни.

# 134
Аз също съм с нисък хемоглобин.
От втория месец на бременността пия таблетки желязо и въпреки това от 106 падна на 90. Сега ми изписаха по 2 таблетки дневно. Ако и ти пиеш желязо да знаеш, че не се пият веднага или преди консумация на млечни продукти и кофеинови.  Аз сутрин пия кафе с мляко, чакам 2 часа и след това си пия желязото. Добре е да се приема с витамин Ц , за по-добро усвояване.
Иначе, допълнително ям по 3-4  фурми на ден и коприва. Не знам дали имат ефект, в петък ще разбера, дали съм успяла да го вдигна.

Общи условия

Активация на акаунт