Какво ще стане след Brexit? Как мислите, че ще ни се отрази на нас и на ЕС?

• 280 478
  • 3 540
  •   1
Отговори
# 2 910
  • постоянно
Аз харесвам ексцентриците  Peace Зад неговата "лудост" стои и здрав разум, а и не всеки има "здрави топки" да каже каквото мисли...

Абсолютно!  Peace

# 2 911
Аз също си мисля, че новият външен министър 100% отговаря на настроението на Англия в момента по отношение на Европа. Защо да се лигавят; това искаха- това получиха.

Иначе не съм сигурна, че всички реагират позитивно. "Нашите" шотландци пускат статус след статус, които не звучат никак положително. Явно този Джонсън обаче също не им е фен. Та независимата Шотландия може би е по-близо, отколкото мислим Peace

# 2 912
Джонсън нито е подкрепян от всички, нито е любимец на всички. Нормално е много повече шотландци да го недолюбват - все пак там гласуваха за оставане. След първоначалните емоционални изблици за референдум, сега са по-скоро в изчаквателна позиция - да видят на къде духа вятъра, в което няма нищо лошо.
Въпреки очакванията на мнозина, че днес английската банка ще намалина процентната си ставка, за да спасява паунда - пак изненада - ставката остава същата, а паунда започва да възвръща позиции.

# 2 913

Въпреки очакванията на мнозина, че днес английската банка ще намалина процентната си ставка, за да спасява паунда - пак изненада - ставката остава същата, а паунда започва да възвръща позиции.
Е, точно днес не биха намалили лихви или финансови стимули. Сега Карни ще осигури по-силен паунд.
То е ясно и на начинаещите трейдъри.
Аз бях дълга, дано и ти си се възползвала.  Peace

# 2 914
Форекс-а не ми е тръпка. Вчера прогнозите/не от начинаещи трейдъри/ бяха 60% за намаляне.
Дано си била дълга на GBP/USD, a не на  EUR/GBP  Peace

# 2 915
За мене сега всячески ще се стараят да засилят паунда.
Може би с цената на временни загуби за хазната.
Извън темата - търгувам само петрол и много рядко екзотични валути.
Любими са ми TRY/JPI

# 2 916
  • ENGLAND
Какви са коментарите на Острова за новия пост на Борис Джонсън Crazy

Аз следя няколко международни издания и едно две местни, и дотук те го определят като "изненада" и "сензация", но все още не съм видяла някакво тълкувание или анализ на причини или цели.

Поредният клоун в английската политика, онези дето гласуваха за аут вече не ги интересува кой кой е, останалите са в шок, недоумение, всеки ден нова изненада.

# 2 917
Поредният клоун в английската политика, онези дето гласуваха за аут вече не ги интересува кой кой е, останалите са в шок, недоумение, всеки ден нова изненада.
Аз също съм в позиция - изненадана. 
Мисля, че играта е съвсем друга ...  Outta Joint
Къде дават народа да решава...  Thinking Айде моля ще дадат кокала.
А гласуването Outta Joint  Баш най-яростните противници,  са гласували ЗА...  Thinking

ooooh! И това, ако не е план Б  то трябва да сме идиоти за да мислим друго... smile3530

# 2 918
Интересно ми е изненаданите кого са очаквали да видят на този пост.

# 2 919
  • Bristol
Theresa May has begun a brutal cull of the Cabinet in her first day as Prime Minister.
Вчера пригнозираха смяна на местата на Хамънд и Осборн, Борис въобще никой не го спомена в прогнозите си.

# 2 920
В  статия за избора на Борис Джонсън  днес прочетох това" Професионалните му постижения при общуването с други култури са най-малкото непостоянни и политиците по цял свят едва ли горят от нетърпение да работят с човек, написал хумористично стихче за турския президент, който прави секс с коза, пише британският вестник." Това ако е вярно имам предчувствие, че ще настанат интересни и забавни времена в английската дипломация. Ето и цялата статия.
http://www.mediapool.bg/izborat-na-boris-dzhonsan-za-vanshen-min … s-news251616.html

# 2 921
  • ENGLAND
Интересно ми е изненаданите кого са очаквали да видят на този пост.
A ти не си ли изненадана, прайм министър поддържащ оставането да назначи най-върлия противник, и ако това не е изненада.
Меган, като си представиш, че прадядо му е турчин, че е уволнен от първата си работа за лъжи , и още един куп неща в биографията му. Просто супер избор. Sick Sick Sick Ако не е смешно, то си е направо трагично.

# 2 922
За мен не е изненада - все пак този кабинет ще работи за излизане от съюза, а не за оставане. Съвсем логични е водещата фигура за излизане да е в кабинета.

# 2 923
Няма пълно щастие. Или ще е "ливърите се уплашиха от резултата и побегнаха,  нито един няма в управлението", или ще е - "назначаването на ливъри на правителствени постове, отговарящи за Брекзита, е изненада".

# 2 924
Ако не е смешно, то си е направо трагично.
Интересна ще е срещата му с Ердоган. Дали ще му рецитира поезия?
За мен не е изненада - все пак този кабинет ще работи за излизане от съюза, а не за оставане. Съвсем логични е водещата фигура за излизане да е в кабинета.
Водеща фигура която  външният министър на Франция нарича лъжец и ненадежден човек. Поне ще е забавно като отиде да се срещне със  садистичната медицинска сестра. Mr. Green Ако пък президент стане Тръмп тогава шоуто ще е още по-голямо, само накрая да не плачем всички.

Общи условия

Активация на акаунт