Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 903
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
И аз съм на БР.  Grinning Днес ще правя БР4. Много са ми трудни тези планкове и лицеви опори обаче  Embarassed Много съм слаба в ръцете. Поради тази причина днес ходих да пробвам гири. 3 кг ми бяха тежки, май ще взема 2 кг, но се колебая между тези http://www.sportdepot.bg/bg/product/actuell_fitness_gira_2_kg_1_ … 300023-basic.html http://www.sportdepot.bg/bg/product/ab_fit_gira_2_kg_1_br_-10601 … JvdXBJZD0yNw.html и тези http://www.decathlon.bg/giri-ot-pvc-2h2-kg-id_8336573.html#/299-22_kg Вие какво ще кажете.
Иначе отчитам леко намаление на бричовете само, корема си стои, дупето-и то  Sunglasses

# 166
За мен всички сте прекрасници  Hug

Анник, сега коремът ти повече ми харесва. За мен преди е бил по слаб, но сега е по-здрав.
Бесито, невероятно постижение за една година. Много труд си положила браво!
Яна, на мен също ми харесаха краката. Според скромното ми мнение не си натрупала в ръцете и гърба, а искат малко чистене. Това ще стане с тежести. Пробвай с флайс, лицеви..изобщо упражнения за гърди, ръце и гръб.
Бих препоръчала Джаки. Ето това https://www.youtube.com/watch?v=CpGE31PsMaU
Ние с Дива  Hug сме и големи почитателки. Много е добра и резултатите се виждат бързо  Peace Peace

Дана, приятна почивка. И на мен ми е интересна Португалия. Може би някой ден ще я видя.

Аз днес почивам. Не съм ви казала, че ще гледаме три дни волейбол. Националите ни са в Далас. Имаме билети за трите срещи  Party Ще подкрепяме нашите. Подготвила съм знамена, фланелки. Ще разказвам. Дано се представят добре.

Свети, весела ваканция  Hug

# 167
  • София
Юху, Тянка, викай и от мен! Браво, че ще ходите, колко хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ти, че подсети за тази тренировка, утре може да я метна  Hug

Отчет за днес Дупемания 11.

# 168
Шефът Антонио, и на мен са ми най-трудни лицевите. Планковете ги правя, но тези лицевииииии  ooooh! Всичко правя с 3кг. гири.  Mr. Green Други нямам.

# 169
Бърз отчет, ще ви чета после!
Отчет Четвъртък, 30/6
5/22 - 10 км ходене + 25 мин Lower Body Workouts with Linda Wooldridge
Отчет Петък, 1/7
6/22 - 11+ км ходене + 33 мин Butt Workouts with Ballet Beautiful

# 170
Здравейте момичета,
О, да, Тяна, големи сме фенки на Джаки!  Hug Hug Hug нямам тренировка без нейни упражнения  Grinning

Янче, нямам босу бол, както и да се казва на български, просто пробвам подобни варианти  Hug

И още нещо, отстъствах,
Скрит текст:
понеже вчера ми правиха лапароскопия, /имала съм чудесна ендометриоза, с всичките й екстри  и неразположения/ е, не е най-приятното изживяване, но пък при положение, че вчера бях на операц. маса,до сутринта в реанимация, а днес съм си у дома и си върша всички задължения без проблеми, дори и кучето разходих  Grinning, та ако на някой му предстои подобно нещо и изживява същия страх, който и мен ме тресе съм насреща  Hug

Приятна вечер момичета и до скоро с отчет! Hug Hug Hug

# 171
Аз май си харесах гири http://4fitnessbg.com/cart/
Имате ли наблюдение върху този магазин, дали е читав?
Скрит текст:
Аз нали си взех комплекта на Найки. Само че ластикът ми е къс, не ми е удобно да го използвам. Ако някой се интересува, давам комплекта за 15 лв. Използван е само 2 пъти, при интерес ще пратя снимки.
!Diva! ,
Скрит текст:
и аз имам операция от ендометриоза преди 3 години. Уж я изчистихме тогава, ама май пак се завръща  #Cussing out Но откакто намалих въглехидратите, се чувствам по-добре.
Иначе опитваме за бебе от близо 2 години и чакаме Фонда  Praynig

# 172
Интересно, но явно повечето ластици идват къси - купих си 2 комплекта. И от двата ми идват къси. Да не кажа, че другите видове засега не ги ползвам.  Rolling Eyes Но все си мисля, че занапред ще им намеря употреба.  Peace
Колко си висока? Може би заради височината на ползващите ги...

# 173
Шефче, определено ще ги сведа до полезните такива и много рядко изключения Peace

# 174
Ами, не знам, висока съм 1.78. За упражнения на земя стават, но за изправено положение-не.
ПВЦ гири и винилови гири едно и също ли е? Embarassed

# 175
За днес пиша за 2ри път,извинявам се Embarassed
Отчет - 7км бързо ходене и малко колело,друго в тези жеги не ми се прави Embarassed понеделник пак хващам гиричките и ластиците,хем дотогава малко да разнообразя с различни видове движение.
И аз не съм доволна от комплекта,ластика и на мен ми е къс,но го ползвам.Дължината му е medium ,по-нататък съм решила да си взема long,но не на найки.
Дива,оправяй се бързо!На времето моя близка я оперираха от същото,много се беше наплашила ,накрая чак се учуди колко леко мина операцията и възстановяването.
Аз имам за чистене в краката и ръцете най-вече.Днес се измерих и вече съм 60кг,бавно вървят нещата,но вървят.За жалост минуси в кантара виждам,но в огледалото не.Май дори и да стигна желаното тегло ,ще имам още работа.Пустите му крака не слабеят,каквото и да правя! Mr. Green Аз също свалям най-много от гърдите,което не е желателно. Mr. Green

# 176
  • Бургас
Върнах се да видя мерките на leia2015 за да си сверя часовника  Mr. Green ... и съм по-ниска И съм по-обемна  bowuu  ............. и гледам, че Бесито си редактирала пулбикацията  Grinning Беси, и 74 кг изглеждаш по-добре от мен, само някакво коремче  Hug Аз през по-голямата част от живота ми /до около 30г/ бях много слаба и сега всяко излишество е като допълнително залепено за  мен ... вълнички, дупки, изглед "втасало тесто".. ей такива разкошотии, просто многото никак не ми седят добре, а твоята кожа - бебешка и гладка  Peace Снимки от моят старт няма да дам НИКОГА! сещате ли се за най-гнусните реклами на хапчета/чайове за отслабване? - е, аз съм снимките от ПРЕДИ Sick

Според скромното ми мнение не си натрупала в ръцете и гърба, а искат малко чистене. Това ще стане с тежести. Пробвай с флайс, лицеви..изобщо упражнения за гърди, ръце и гръб.
Бих препоръчала Джаки. Ето това https://www.youtube.com/watch?v=CpGE31PsMaU
Ние с Дива  Hug сме и големи почитателки. Много е добра и резултатите се виждат бързо  Peace Peace

Тяна, аз като казвам, че качвам горе имам предвид, че качвам на мазнини, а не мускулна маса  Rolling Eyes определено има нужда от чистене. Искам ръцете на Бесито, корема ако ще и така за си остане ... за мен крайниците и дупето правят изгледа, корема лесно ще скрия с дрехи  Mr. Green

Дива, оздравявай бързо  Heart Eyes Шефче, успех  Hug

# 177
  • София
Шефче, дала си линк към количката и не се виждат гирите.
Иначе да, ПВЦ и винилови са съвсем различни гири. Взимай виниловите, ПВЦ са неудобни, хлъзгави, кръгли и с една дума - ужасни.

Сега ще правя горна част на Джаки, после ще се отчитам.

Hug

# 178
Шефче, дала си линк към количката и не се виждат гирите.
Иначе да, ПВЦ и винилови са съвсем различни гири. Взимай виниловите, ПВЦ са неудобни, хлъзгави, кръгли и с една дума - ужасни.

Сега ще правя горна част на Джаки, после ще се отчитам.

Hug
http://4fitnessbg.com/shop/dumbeli-i-giri/%d1%85%d0%b5%d0%ba%d1% … 0%b8%d1%84%d1%82/  Сега трябва да се виждат.
Мерси, момичета, може да прескоча след малко до Декатлон или Спортдепо да разгледам.
Редактирам се. Колко килограма са гирите на Джилиан в БР? Казва "А сега вземете най-тежките си гири", но не съм чула дали казва колко са техните  newsm78
По-късно съм на кардио. Чета старите теми и там няколко пъти се споменава за отслабване да се прави ХИИТ, та сега ще си търся. Иначе вчера направих първата си табата-2 пъти по 20 сек планк   hahaha Не, че е нещо на фона на вашите табати, но много ме мъчат тези планкове, а съм инат и трябва да се науча да ги правя спокойно.

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 11:20 от Шефът Антонио

# 179
  • Бургас
Шефче, започни с това  Hug
Скрит текст:
, а после ако искаш и това
Скрит текст:
би следвало да задържаш в позата попне по 30 сек, но ако искаш ги прави докато можеш да изпълняваш правилно планка, без да има билка и да товариш кръста  Peace

Общи условия

Активация на акаунт