Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 896
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Георгиева, в добра форма сте.
За днес Елегантни ръце и аеробика без подскоци.

# 256
  • Бургас
Привет момичета!

Реших да ви се представя! На много малко снимки се харесвам и една от тях е тази  Wink, много съм самокритична и силно се надявам, поне  да запазя това, за което доста съм се трудила.

и аз много те харесвам... преса, крака, ръце newsm74 браво, браво момиче  Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 257
s_georgieva, много си хубава. Тялото ти е супер.  Peace
Можеш ли да си напишеш мерките?

Явно сутрин не ми е време за тренировки, особено пък на гладно. Започнах, спирах няколко пъти и накрая се отказах. После привечер си я изкара цялата. Аз и по принцип съм си сова, защо ли се напъвам преди обяд, не знам...  Crazy

Скоро бяхте писали нещо за добавки, но така и не разбрах за какво точно говорите. По принцип никога не съм пила. Но от месец взех Ацетил Л-Карнитин. Говорих с кого ли не /собственици на фитнеси и т.н./, всички са на мнение, че това единствено може да помогне, но не и да навреди. Основно се пие преди тренировка за изчистване на мазнините. Аз даже пия минимална доза /500мг., който е ползвал знае, даже ми казаха, че спокойно мога да приемам и по 2000мг  Shocked, но не съм го правила/. Та, според мен, който иска за отслабване и стопяване на мазнини, може да опита.  Peace
То не е като другите комбинирани фет-бърнъри с разни кофеини и т.н. Доколкото знам и те съдържат Л-Карнитин.

# 258
Георгиева, ти си профи направо  Peace Браво!

Щастлива (много ме радва ника ти), да можеш да вземаш 2000. Аз съм пила течен на NOW и си е 2000мг. Четох преди време, че е хубаво да се взема преди тренировка и преди сън. Не знам дали имаше ефект при мен. Беше отдавна. Наскоро имах разговор с мениджъра на нашия джим. Питах за фетбърнари и добавки. За информация само. Евала на момчето, макар че продават разни в джима съвсем директно ми каза, че заради възрастта ми и хормоните не ми препоръчва ползването на никакви. Каза, че всички спортни добавки съдържат и съставки, които влиаят на хормоните. Единствените, които препоръча бяха карнетин, омега3 и д3. Абсолютно съм съгласна с него.
И за количествата погълната храна съм съгласна  Mr. Green Не ударя ли спирачка, няма сваляне Laughing
Агент аз като се върна от България си почивам от почивката  Laughing

Между другото по въпроса за възрастта тук в джима питат "How young are you?"  Mr. Green Joy Joy

# 259
Днес отчитам БР6, не ми харесва никак. БР5 ми допада повече.  Peace
s_georgieva, изглеждаш много добре. Това с тренировки вкъщи ли го постигна или в зала?

# 260
  • 1st floor
Видях страхотни тела в темата! Браво, момичета! Hug

За добавките - от Л-карнитина не видях особен резултат  Stop, от липотропните и термогенните бърнъри също. За мен е ясно, че свалям когато се старая с храната и тренировките. Бавно, бързо - това е начинът! Към момента си имам мазнинки, не съм изчистена, но се понасям и май не ми е топ приоритет да свалям (не че ще откажа, ако се случи  Mr. Green). По-скоро целта ми е да не качвам! Mr. Green Снимки няма да показвам, че вие ме засрамихте! Mr. Green Възрастта също няма да я коментирам! Laughing

И най-накрая отчет и от мен Embarassed - БР 9. Не съм тренирала от една седмица, защото нон стоп бях някъде по пътищата, прекарахме си страхотно, имам и завиден тен - по-черна съм от тези, върнали се от морето! Laughing Сутринта се оказах най-сетне у нас  Mr. Green и се престраших да извадя кантара и метъра. Очаквах нещо ужасно да видя, защото с храната хич не бях ОК тази седмица. Ми, не, няма помръдване на никъде, освен два см на шкембето. Ама там и с просто око се вижда, че ми е в повечко храната. Blush И някак стои не чак толкова мазно отгоре, колкото подуто отдолу под мускулите.  newsm78 Тоест не съм замазала много пресата, а някак стои издута навън. Дали не е от прекаляването с въглехидратите тия дни? newsm78 Или просто е от количеството храна и бира? Blush

# 261
Здравейте момичета  bouquet

Аз не пиша, но ви чета редовно и успях да видя всички снимки. Изглеждате страхотно, поздравления  Heart Eyes
Тренировките са ок, но започнах БР отначало, тъй като се обърках нещо с графика и имаше един период, в който ходих само на спининг. Сега ги съчетавам и вместо кардиото от програмата, ходя на спининг.
За днес имам БР 3.

С храната също съм добре, сега лятото изобщо не ми се хапва и съм намалила количествата. Разбира се, има поне един ден в седмицата, в който си позволявам сладолед, пържена риба, бира и такива неща - лято е Mr. Green

Весели почивни и летни дни на всички.

# 262
  • Пловдив
Здравейте!
Влизам мноого набързо, само да кажа на Георгиева браво, изглеждаш страхотно! И на Тяничка ,  невероятно тяло, аз такова харесвам - здраво, свежо, оформено. Не е необходимо нищо повече или по-малко  Heart Eyes Между другото онзи ден се опитах да гледам повторението на мача с Австралия, но ооо не можах да те видяяя  Crossing Arms
Мерида, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и успешно раждане , здраво бебче накрая  Hug Видях аз , че Йотовска е на Дюни, ама ти не казваш дали изглежда добре или зле? Grinning
Непо, имаш страхотна фигура, много те харесвам и хич не ги гледай тези два санта. Явно си задържала вода, ще ги разкараш  Hug
Агент, как са нещата в Бг за сега? как ти се вижда? Къде ще ходите на почивка?
Аз отчитам днес Резистанс 2 на Тони, вчера бях с Тотал боди Алфа , завчера с Хийт Пауър на Лес Милс, а в понеделник Кардио чалиндж от Макс 30. Абе страшен миш маш правя вече 6 седмица, никога не съм го правила. Всеки ден ново нещо решавам, единственото общо е, че не ми се тренира дълго и не ми се тренира трудно, тва е. Sad Е, и гледам да редувам ден със силова и ден с кардио. Но поне за поддържане на форма е ок. Имам си и МТ де, да не помисли някой, че нямам.  Grinning
За утре смятам нещо от класическото Инсенити, но първия месец, който е доста лек, дано не ме домързи, че е цееелии 38 мин тренировка. С яденето съм зле, мъжлето имаше рожден ден и на единия ден правех торта, съответно това да опитам, онова да видя дали е ок, и направо ужас, на другия ден нормалното ядене, после още не се оцафервам ииии... каквооотооо.
Весел ден на всички, живи , здрави, спортни и спорни!

# 263
Непо, аз съм така като прекаля с храната. Надувам се, но пресата си стои...Предполагам, ако омажа положението за по-дълго тогава ще се натрупа мазнина върху мускулите.
Георгиева, супер си! Браво!
За днес отчитам пак Кардио 2. Трябваше БР7  по план, но нямахме ток и съответно не бях си изтеглила предварително тренировката. Днес ще ги изтегля, че да си вържа ръцете, ако пак се повтори случката от сутринта.

# 264
момичета днес съм почивка, но ми се иска да се раздвижа с нещо ненатоварващо. Бихте ли ми препоръчали нещо ваше любимо за такива дни? до 30 минути,ако може и йога засега не обичам. Мисля си, че имаше някакъв стреч от Шон, ама сега не мога да се сетя.Благодаря предварително!

# 265
Зизу, аз бих препоръчала упражненията на това момиче https://www.youtube.com/watch?v=lCg_gh_fppI. Има голям избор. Спокойни или само така изглеждащи  Mr. Green

Любче,
Скрит текст:
там съм бе. Още на третата минута и веднага след химна. Иначе гласа ми се чува през целия мач  Laughing

Стреча на Шон и аз го харесвам, но го изгубих. Май в РУ тракера беше  newsm78

# 266
Вив-
Скрит текст:
Биляна изглежда много добре.  Много е висока. Не очаквах. Аз съм 176 см,а изглеждам нисичка до нея.  Около 180 см е според мен.  
Изключително здрави крака и готино дупе. Стегнат корем, но няма плочки Wink. И готини цици. Любител е на монокините.  Blush
И сега, с риск да кажет
е, че не разбирам, да си кажа, че тялото й не ми допада много.  Всички профита го имат- много яки крака.  Не са ми женствени на мен.   Peace Иначе си е една готина, тренираща професионално мацка.  Peace

# 267
S_georgieva, страхотна форма, поздравления!  bouquet

Кога ще ги оправя аз тези крака....уф!
След вчерашния бокс и лицевите опори така ме болят мускулите на гърба, че се чудя какво да правя днес на груповия тренинг. Може пък и да ми мине от него.  Laughing

Вчера треньорът ми каза, че страшно много съм отслабнала. Много се зарадвах.  Blush

# 268
И аз да се разпиша набързо,напоследък правя по-леки тренировки,и при мен е голям миш маш...За днес беше горна част от екстрийм-а.
Георгиева, и аз да кажа ,че страхотно изглеждаш. Blush bouquet

# 269
Зизу, аз бих препоръчала упражненията на това момиче https://www.youtube.com/watch?v=lCg_gh_fppI. Има голям избор. Спокойни или само така изглеждащи  Mr. Green
Стреча на Шон и аз го харесвам, но го изгубих. Май в РУ тракера беше  newsm78
благодаря ти, ще я пробвам ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт