Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 874
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Обичаш, ама с прясно е по- диетично. Laughing Hug

# 286
Здравейте,
Отчет-долна част от Кръговата на Джаки Grinning

Киселото-зеле, обичам много, много е и полезно, заради млечната киселина, но и аз задържам вода, пък и как поема мазничкото, мале, мале  Grinning Grinning
Хубавото е че и прясното-също много го уважавам готвено  Grinning, дори ме подсетихте какво да сготвя днес.

Приятен ден момичета  Hug Hug

# 287
S_Georgieva - чудна, спортна, готина!

Отчет Четвъртък, 7/7
12/22 - 8.8 км ходене + Kim Kardashian Butt workout

Отчет Петък, 8/7
13/22 - 4.8 км ходене +VS angel butt workout

Отчет Събота, 9/7
14/22 - Supermodel butt workout

Отчет Неделя, 10/7
15/22 - 9 км ходене + ББ

# 288
Има една пишеща, която, ако видите, ще кажете, че е сбъркала темата. Аз. Sad Много съм лакома и си позволявам да криввам от диетата... Ноо вече ми станаха лесни упражненията и минавам на второ ниво. Ю-хуууу!

Днес почивам. Вчера кардио по баирите в Родопите. Този път над Куклен. После пеша от гарата до дома. Към 30-40 мин.

Зелето така ускорява перисталтиката. Докато го хапнеш и е на изхода.

Браво Агентче, Аманда и компания, а за съгражданката бурни овации.

# 289
  • Пловдив
Ох, как обичам кисело зеле със свинско  Crazy.
Определено обаче прясното е по-добър вариант. Хапвам си го редовно.
За днес отчитам ей това. С тази мадама тренирам последните няколко дни и препоръчвам с две ръце. На мен лично много ми допадна - като излъчване и като структуриране на тренировките.

# 290
Момичета, покажете ми тази кръгова на Джаки коя е... Трябва ми нещо, с което не се ляга по пода.
Тренира ми се, но ми писна да импровизирам. Трудно запомням упражнения и накрая правя само с гири за ръце, клекове, напади и туй то.  Нямам и условия за тренировки, които включват упражнения на пода.

# 291
  • Бургас
Аmanda, това е Джаки https://www.youtube.com/watch?v=L_jB804RVWg&list=PLIrVL1NOxc … uxpnv0MrD_5vhyFcu
https://www.youtube.com/watch?v=CpGE31PsMaU
горна и долна част, но и в двете има упражнения на земя  Peace

# 292
Яна, благодаря. Ще я прегледам, може и да правя само тези, които не са за земя.
Ако се сетите някоя подходяща тренировка, сигнализирайте Laughing

# 293
Аманда, пудовка имаш ли? Всякакви тренировки стават, без турския лег.  Peace

Днес ми е първи ден в норма: 8км в парка сутринта, Боб Харпър  Heart Eyes преди малко. Обичам Super Strength Pure Burn, страхотна тренировка!
И с храната съм добре. Остава да продължавам в същия дух.

Гледам Джейк и се надъхвам:
https://www.youtube.com/watch?v=RJuACis0umE

# 294
за днес - https://www.youtube.com/watch?v=THJKrAsD_oU
Аманда, има само едно упражнние на под, което може да се направи на дивана  Peace

# 295
Зизу, много благодаря. Утре ще я направя. Тази сутрин направих показаната от  iggy с леко променяне на упражненията за под.
 Deziderata, пудовка не съм взела, само две гири.
Вчера вечерта тичах в морето и мисля, че се получи супер готино натоварване, комбинирано с масаж.
Скрит текст:
Момичета, наблюдавам много страшно новопоколенческо изменение, на което ще берем ядовете след години. Децата буквално не могат да играят, ако не с телефоните. Влизат във водата и в момента, в който излязат, вече са се хванали за тях. Ние живеем в краен квартал, почти село, и сякаш при нас повече играят, не съм забелязала това обсебване, но тук на плажа ми става ясно каква е картинката за градските. И това не са деца на обсебени от технологиите родители, напротив -по-къмпингарски, по-диво настроени, движещи се много хора. Т.е не се предава по наследство. Трябва да им измисляш игри, да ги вкарваш в двожение, но точно след половин час пак им омръзва. 

# 296
Днес отчитам БР5.  Wink

# 297
Започнах 90 ДП от днес. Сууупер е!  Grinning Обаче диетата ми бяга. Засрамвам се и отивам да си направя овесени ядки за закуска. Blush

Аманда,
Скрит текст:
засягаш болна тема. Ние възрастните трудно си налагаме волята да не сме вечно залепени за екран, какво остава за децата. Но в крайна сметка дали детето ще предпочете таблет/телефон или игри с други деца зависи от родителите. Така че нещата си остават в наши ръце.

# 298
Аз съм много доволна от тренировките на Jillian Michael и по специално от body revolution. Невероятна е !!!
Някой от вас не и ли е фен?

# 299
Отчитам БР7 за днес. Страхотна тренировка  Heart Eyes

Аманда, хубаво си изкарваш на морето Simple Smile За другото, много зависи от родителите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт