Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 901
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Аманда, и аз съм на твоето мнение, че количеството и вида на храната не са определящи за теглото и формата на човека. Има си по-едрички хора, както и по-кльощави такива, и каквото и да ядат, не се променят драстично. С очите си го виждам постоянно.

А и другото, което аз мисля е, че човек трябва да си угажда на душичката. Е, всичко да е с мярка, разбира се.  Peace За това сме на този свят - да живеем, а не да гледаме отстрани и затова е редно от време навреме да разчупим всички режими и диети. И да спомена, че баща ми не пиеше алкохол, нито кафе, не пушеше, със спортно и стегнато тяло, привлекателен мъж със здравословен режим и хранене и си отиде на 46г.  Sad  от рак. Та, като цяло съм да не се залита в крайности, дори и да са под формата на супер-еко-био-живот.  Stop

И аз нещо почнах да се повреждам, защото вчера нямах ама никакво време за тренировка и съответно я пропуснах. Колко гузно се чувствах  Confused , а всъщност не трябва да е така. Тренировката беше за сметка на каране на колела на децата в едно училище до 21ч. Ами коя тренировка е по-хубава от това чувство да си със семейството и да се радват децата навън.  Hug

Та, така моите размисли и страсти  Laughing
И скоро във фейса се споделяше една публикация от сорта на - "Всеки мъж си мисли, че голямата мечта на една жена е да намери перфектната половинка, но не, мечтата на една жена е да яде каквото и колкото си иска и да не пълнее от това" - има нещо вярно.  Joy

# 331
Здравейте,
Да си призная бях спяла с тренировките на Джилиан, стигнах до БР7 и требваше да си налягам пърцалите над учебниците и да си взема последните изпити.
Но дойде времето в което заприличах на една сладка малка пандичка и се наложи отново да вляза в релсите.
И от 1 седница отново започнах тренировките.

# 332
Агент, аз съм добро дете и качвам снимки 😉 Трудно намирам време обаче да седна  пред  PC и за елементарна обработка...
Тези мои маймуни тук са гладни като бесни хали. Ежедневния график - готвя, правя закуски, мета двора, поливам китки, рисувааам (доживях), Hug тренирам, играя бадминтон и почти всеки ден добавяме и градска разходка 😏
Вчерашно отчитам едни 45мин с ластици, цяло тяло.
Мама Барба, аз започнах да кулинарствам точно по времето, когато започнах да тренирам 😉 Спазвам обаче някои основни принципи, тъй като съм лакома признавам.
О,как мразя да пиша от телефон!
Аманда, много нежна и чаровна! Никакво отказване, само напред!
Дана, чудесен пост! ✌

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 15:12 от ~Би~

# 333
Днес отчет - само борба с вълните. Огромни са и беше супер готино.
Дана, за тез ли мускули говориш, за които по едно време разправях на мъжа ми " сега пък какви са тия сланини ,дето се появиха около гърдите Grinning, а той вика - какви сланини, това са мускули, нали уж затова тренираш..." Иначе - да, добре съм с лицевите опори Simple Smile Преди девет години ни една не можех да направя, но постепенно покрай Руми, на която това й е основно упражнение в тренировките, задобрях доста и сега ми е лесно и като се чудя какво да правя - лицеви, напади, бърпита и таквиз неща.
Агент, баш ген си е цялата работа. Аз категорично съм с гена на мама, тя е много пълна жена и за съжаление в годините просто се отказа от борбата с килограмите и сега се ядосва много и ме подкрепя в това начинание да упорствам над гена, което мяза на битка с вятърни мелници, но все пак....А за снимки - за кратко ще оставя един албум публичен, за да видите какви готини животинки има около нас
Щастлива, да, не трябва да се изпада и в крайности....
Yoya, щях да пиша вчера и забравих- да не се отказваш от плуването и йогата, защото сто процента и двете помагат за разни болежки. Откакто съм на морето си чувствам супер добре тялото, няма никакви травми, схващания. А  една девойка, с която се запозахме преди два-три дни, правеше разни асани на плажа привечер, а аз коремни преси и се заговорихме. ...та момичето ми каза, че е почнала да се занимава с йога, след като си е направила някакви травми във фитнеса и е решила да комбинира двете неща. Каза, че така и болежките са изчезнали, а и резултатите са се подобрили, защото мускулите й са станали по-издължени.
Лошото е, че в София за мен няма никакъв удобен басейн за плуване. Всички са ми далече и от вкъщи, и от работа.  А с йогата малко ми доскучава, далеч ми е от темперамента.
Би, браво, че успяваш да съчетаваш кулинарстването с тренировките без грам да ти се отрази на фигурата.

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 19:36 от Аmanda

# 334
Аз днес си хапнах едно хубаво и мина-немина час, се опнах на третия ден от 90 ДП. Не можах да го довърша.  Дали не избързах, че преминах на второ ниво? Или буцата в стомаха, за която ме предупреждаваше Вив, обърка работата.  newsm78 ooooh! Въпреки всичко съм доволна. Обичам от мен да се лее пот. Вчера изобщо не се изпотих.

Ген е туй с дебелеенето, но и стрес. Аз съм много смешна, защото съм със смесен ген. Имам широк ханш и талия. Била съм 45 кг на 168 см. Талията и ханша по същото време ми бяха може би с пет см разлика. Дали имаше и толкова. А ръчичките и прасците ми са слабички. Но килограмите, които качих си бяха чисто от стрес. Мдааа, емоционалното хранене... Sad

Би, и рисуваш!!!  Heart Eyes

Магика, наистина страхотни мацки. Второто упражнение бяха някакви български клекове. Много мило, българско и родно ми стана.

Трябва да ставам. Кога ли ще напиша и аз един хубав коментар на всички...

# 335
Barba, сетих се да ти пиша за плъзгането. Помага да тренираш на постелка, а и доста омекотява при подскоци. Предполагам, че с маратонки също се хлъзга по-малко, отколкото боса, освен ако не си излизала паркета от чистота. Laughing Другият трик при упражнения, на които ти е важно да не се плъзгаш (нещо от планк например), е да намокриш малко подметките на маратонките. На колективния спорт винаги си намокряхме дланите на ръката от шишето с вода и мацвахме подметките. Държи докато изсъхнат, т.е. колкото за упражнението.

Би  Hug

# 336
Отчет Сряда, 13/7
18/22 - 6 км ходене + 100 Rep Challenge OUTER THIGHS with Linda Wooldridge  (много яка, подпали ми нежното дупе по добре от моделската) + Ballet Beautiful: Lean Hips & Outer Thighs Workout + Ballet Beautiful: Lean & Firm Inner Thighs Workout

В крайна сметка със всичко можем да се оправдаем пред себе си - и с нямане на време, и с ген и със стрес и със хормонални дисбаланси - големи късметлийки сме жените, имаме си хем много, хем валидни оправдания!  Crazy Сега да не ми се засегне някоя девойка в ПМС - аз също си ги ползвам активно тия хватки, да не разказвам онази вечер как ядох пържени картофи с пица И вино, щото нали тренирам, пък и с моя ген и на моите години... приятелките ми се скъсаха да ме бъзикат, защото аз на тях винаги им повдигам многозначително вежди като им чуя избора в кръчмата!

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 21:43 от Agent Provocateur

# 337
Идвам да драсна два реда набързо  Simple Smile
Аманда ,не знам дали вече писах,но си супер,харесва ми структурата и си личи ,че тренираш коремчето  bouquet

От утре живот и здраве,преборила що-годе вируса се завръщам.За тези няколко дни съм свалила около 2-3 килограма от нищоядене. Mr. Green

Иначе за гена ...бих дала какво ли не ,за да имам бърз метаболизъм  Whistling но все пак ,доколкото знам,че трудно трупат мускул ,така че пълно щастие няма.
Да се похваля (то дали е за хвалене не знам,последните свалени кг са свалени благодарение на непоносимостта ми към храна последните дни ,заради вируса Mr. Green ) ,достигнах желаното тегло,но не достигнах желаната форма. Crossing Arms Май ще се стремя поотслабна още няколко килца . Thinking

Приятна вечер  Hug

# 338
Вчера се разбих! Дойдох си в Бургас и живнах. Отчитам 12 км обикаляне с децата + Кардио 2. Два часа в кухнята  Heart Eyes и 1 час  newsm28

В интерес на истината никога не съм си мислила, че мога да бъда по-слаба от сестра ми. Винаги съм била по-пухкава от нея, със съвсем различна структура на тялото, но ето че стигнах едни кг, които не съм си и представяла, че мога да бъда.      Сестра ми пък доскоро беше от момичетата, които ядат каквото си поискат и нищо не им се лепи....но доскоро! Метаболизмът й се забави и за една година от 50кг стана 66. Трудно й е да се ограничи с храната, тъй като цял живот е свикнала на такъв режим. За упражнения пък да не говорим. Надявам се септември месец като се видим да й вдъхна малко кураж и да се вземе в ръце.
Би, чудесен блог! Страхотни неща приготвяш Heart Eyes

# 339
За вчера отчитам БР2, а днес е ред на Cardio 1. Този супер мен ми взема душата  Simple Smile

# 340
Днес отчитам БР5, нали ви казах, че ми е омръзна, но пък е последна  Wink Mr. Green
Вчера добавям 1.400 км за 17 минути. Нямаше вариант за повече Cry

# 341
Аманда, аз не съм се отказала от плуването и йогата. Просто в момента тренирам само в зала 3-4 пъти седмично. От йогата практикувам виняса. Тя е най-близо до мен. Не, че съм била на практики на всички останали видове, но съм пробвала поне няколко. Плуването си е супер, особено лятото. Ама аз нали съм все наопаки, сигурно ще го подновя на есен  Mr. Green
Днес тренировката ще е за гръб и рамо. Ще правя и корем, но мисля да го изместя в деня за крака от следващата седмица. А кардиото да оставя в дните за горна част. Храненето още не съм го вкарала в норма. Но е крайно време  Rolling Eyes

# 342
Трудно й е да се ограничи с храната, тъй като цял живот е свикнала на такъв режим.
Да, и това има голямо значение.
Винаги съм била 48-49 кг., а съм височка. Бях много слаба и все исках да напълнея, тъпчех се постоянно, а не даваше резултат. Беше ме срам да слагам поли и рокли заради слабите ми крака.
Но преди години се разболях от хронична болест и с нейното 'лечение' започнах да качвам. И както досега винаги бях кльощава, неусетно се наложи да се ограничавам с храната, защото ако поглъщам предишното количество, със сигурност ще напълнея.
Та, от опит знам колко е трудно след като въобще не правиш сметка какво и колко ядеш, след това да се наложи обратното.

Днес, ако имам време, ще правя 2 тренировки, защото изоставам с един ден.  Peace

# 343
Отдавна не съм писала, но имах гости, разправии с едно от котетата и така.
Ау, какви тела имате Hug

Моята любов - фитнес инструкторът ми каза, че ми трябва нова програма. Тази за 5 месеца си е свършила работата. И взе, че я направи. Втори ден я правя и си е..ло м...та и като гледам и другите дни нищо добро не ме чака ooooh!
Няма страшно, за любовта съм готова на всичко. Много са по-разнообразни и трудни упражненията, кардиото и то е мамамиа. Направо ще ме правят за културист и то за изложби, ако я нямаше тази бира около мен, по-точно в ръцете ми Crazy
Аааа, не се оплаквам, щастлива съм Wink И съм голямо време с инструктора Wink

За почивка е неделя ще ходя да лепя тапети Laughing
Приятни тренировки, момичета Hug

# 344
  • 1st floor
Цоп и аз в темата!!!  Laughing Днес е последния ден от отпуската ми и от утре съм на работа. Влизам в предишния си режим - сутрин тренировки, оправям храната (до където може  Mr. Green) и ще се меря след 3-4 дена да видя какво съм сътворила за 15 дни без тренировки, набиване на какво ли не и пр. Единственото, с което мога да се похваля е обикалянето по планинските баири - най-накрая успях да стигна до Мусала  bowuu, както и до Бъндеришките езера  Heart Eyes! Възхитена съм от природата ни, направо не ми се връщаше в скучната София (въпреки, че и нея си я обичам  Laughing). Стопих лагерите на съпужието и децата от ходене  Crazy, следващият път съм им обещала по-равна разходка! В Пирин бях на една крачка да изкача Вихрен, но вече имаше план да ходим до езерата и бях взела една мрънкаща племеница с мен. А и признавам, че ме е страх от него! Blush Догодина, може би... Grinning

Една снимчица и от мен:
Скрит текст:
Laughing

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 06:29 от НеПоКоРнА

Общи условия

Активация на акаунт