Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 880
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Днес отчитам мускулна треска на гърба и ръцете, ама ужасна... а като тренировка БР6 - за последно.
Препоръчах БР на една приятелка, която роди преди 4 месеца и тя я започва от понеделник.  Wink Ставаме все повече трениращите с Джилиан.

Диди, ти сега като си бременна по коя програма тренираш, с колко кг и по колко време? Интересно ми е също и с какво се храниш?

# 361
  • 1st floor
Момичета, изчервихте ме!!! Embarassed Laughing Не заслужавам такива похвали! Mr. Green За бедра и прасци, не се бутайте, има за всички!!! Mr. Green А миловидна и кротка съм само на снимка! hahaha

Чакам съпружието да се събуди, ако не - аз ще го събудя!  Twisted Evil И почвам БР 9. Направила съм вече една седмица от 9 и 10, но размита във времето. Та реших да си ги почна от начало.

# 362
Прасците не огледах, но бедрата са страхотни и са баш толкоз, колкото ти трябват Simple Smile
Аз да се похваля, че снощи за първи път си намъкнах дънките и направо са ми широки. Искам пък море в София Crossing Arms Според мен живеещите до морето имат идеални условия да са в перфектна форма, особено лятото.

# 363
Според мен живеещите до морето имат идеални условия да са в перфектна форма, особено лятото.
На тях им е супер гледката при тренировка, а на нас какво ни е ?! Ни гледка, ни морски бриз.  Laughing
Нищо де, може само да си мечтаем, че в друг живот ще си живеем на морето.  Wink

За бедра и прасци, не се бутайте, има за всички!!! Mr. Green

Какви сантиметри са ти бедрата и прасците? Изглеждат ми бедрата да са под 50 см или греша?

Аз понеделник започвам БР7 и БР8 и ми е много интересно какво ме очаква. Нямам търпение вече, а също така дали продължителността на упражненията е увеличена?!  Flutter
Няма да надничам предварително във видеото, нека ми е изненада.

# 364
Лея, да гледката, бриз. Но и водата, пясъкът. Плуването, ходенето, тичането по пясъка оформят тялото най-добре. А и е отслабване с движение, което усещаш като приятно, ненатоварващо, но сумарно изразходваш много повече калории.

# 365
Непокорна, аз пък не можах да те видя  Hug Но при всички случаи си чудесна Heart Eyes Благородно ти завиждам за преходите Hug Всички била ще са мои, ама сега съм "затворена". Всяка събота и неделя пътувам до Благоевград да си стягам апартамента. Утре например е високоинтензивна тренировка - слагане на винилови тапети.

Новата серия с тренировки ме изненадва много приятно. Ще разцелувам треньора си за новата програма, ако предпочита ще го изнасиля Laughing По-натоварващи са упражненията, но като си свикнал не ти прави впечатления.
И Най-вече всичкото кардио ми е интервално. Е, къде беше до сега, че не ми го сложи. Интервалното карди де, не друго Wink
Обаче сега си гледам има голяма промяна - няма паласки, сланинки по краката. Едни хубави мускули по ръцете.
Айде стига съм се хвалела, а да започвам работа!

Приятни упражнения Hug

# 366
Не видях Непокорна и като съдя по коментарите много съм изпуснала  Cry
Джери, кефиш много с мотивацията за тренировките. Дай някоя снимка на твоя фитнес инструктор, да пооплакнем окото и ние  Wink
Аз днес май ще съм без отчет. Взела съм си екипчето, но не знам дали ще стигна до залата. Може да приключа деня на чаша вино с приятелка, вместо с тренировка. Снощи иначе потренирах добре. На гърба нямам МТ, но раменете ги усещам. Аз съм от тези, които предпочитат интервалното кардио. Мнооого ми е зор с монотонното. Така и не се научих да тичам  Rolling Eyes Храната вчера беше почти добре. Почти, защото до вечерта бях по план, но в края на деня се нахвърлих на една пица. Напоследък много си позволявам подобни волности. Добре, че кантара за сега не ми отмъщава. За днес вървя добре с храненето, но пък има много време до края на деня. Дано успея поне един ден да съм с ок с храната. Почивните дни е ясно, че ще ги омажа  Embarassed

# 367
Здравейте момичета,

Набързичко да се отчета - с ръце от Кръговата на Джаки, храненето ми е добре.

Аманда, морето да и на мен ми е голямо вдъхновение, на 30мин с автомобил ми е  Heart Eyes Понякога просто паля колата и отивам ей така да дойда на себе си и се връщам лека като перце  Grinning

Весел ден  Hug Hug

# 368
Непокорна, супер си.  Hug

Аз май ще спра кардиото, засега. Вчера толкова лошо ми стана с тези супер бързи кардио упражнения на тази жега, много ми се покачи пулсът, започнаха да текат реки пот от мен, спирах на няколко пъти и май ще се откажа от тях. Ще си правя само комбинираните тренировки, поне при тях се редуват силови и кардио елементи.

# 369
О, Дана! Точно от този линк имах нужда, благодаря ти 😉
Тази седмица изоставих тренировките, за сметка на рисуването и се надявам платната да могат да изсъхнат колкото да ги транспортирам... Другата ще я карам на акварели и повече време за релакс и спорт ☺
Днес ще се прежаля за кардио с тежести, но после задължително йога!
Беси, благодаря ☺
Момичета, тук е интересно. Селцето е по-скоро махала и е сред горите. Имаме си заек, който е почти питомен, ферма със щрауси и пауни до нас. Естествено хората които срещам тук са също толкова забавни. Това енергии, мистерии, извънземни за нищо ги нямат. Все едно съм отворила "Селестинското пророчество" на произволна страница ☺

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 12:49 от ~Би~

# 370
Непо, изглеждаш толкова младолика! На 22 ли каза че си?  Flutter Тялото няма да го коментирам Peace Прасците и аз ги забелязах  Heart Eyes Завидях ти за покорените върхове. Пожелавам ти скоро време и до Вихрен да стигнеш.
Лея, на мен са ми изключително приятни БР7 и БР8 ( само трети кръг е оле-мале)  Crazy, но много ми допаднаха.
От другата седмица съм на БР9 и 10 и нямам търпение да ги е започна. Остава ми месец от програмата. Жалко, че с храната не бях постоянна...резултатите щяха да бъдат съвсем различни.

Вчера не успях да тренирам, затова днес отчитам БР7.

# 371
  • София
Дами,тези БР-тренировки боси ли ги играете?Мисля и аз да ги подхващам.До сега бях на тренировките на Руми,но тях ги правех с маратонки,че имаше много подскоци...

# 372
Лея-
Скрит текст:
две потребителки ( на които още веднъж благодаря bouquet), ми дадоха достатъчно линкове с тренировки. Подхванах една мацка, която има програма за бременни.
Като ми омръзне, ще сменя.  Wink
Честно казано повече се пазя, а и имаме много работа, та почти не тренирам.  Blush
Седмицата на морето изкарах с много ходене.  Комплекса беше огромен и според приложението на телефона правех по 6000 крачки до следобед.   Crazy
Не се ограничавам в храненето, но и нямам особен апетит.  
Обзавела съм се с 1 кг за 3 месеца и сантиметър на дупе и бедра.  Т.е. тепърва започвам. Wink
П.п. От телефона не можах да скрия целия текст.  Crossing Arms

# 373
  • София
Дивич, и аз за днес отчитам същото - горна част от кръговата на Джаки + моделската.

Лека вечер мацки  bouquet

# 374
Магика, пробвай и ще видиш как ти е по-добре. Зависи и дали имаш постелка. Аз съм от малкото тук, които тренират боси на постелка, но аз по принцип си топуркам много боса вкъщи. Повечето момичета тренират с хубави маратонки.

Каня се на БР 8 след малко.

Общи условия

Активация на акаунт