Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 894
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, влизам да се похваля: Днес приключих БР  newsm44

Спазих си графика изцяло, дори и да имаше дни, в които не можех да тренирам, наваксвах в дните за почивка. С храната все още съм много стриктна, първо мислих да бъде така един месец, после станаха два. Най-хубавото е, че се свиква и вече изобщо не ме изкушава сладкото.

Благодаря ви за отговорите за Боди Шред  Hug
Явно няма да е моята програма. В краен случай ще завъртя още веднъж Ripped in 30, докато харесам друго. Наред с БР това е любимата ми тренировка, също като БР действа безотказно.

Много хубави снимки показвате всички  Heart Eyes

# 376
  • Sofia
Магика, във vk.com в ляво има меню, там трябва да избереш video  и после в търсачката да въведеш каквото търсиш.
Нена, какви резултати постигна с БР? Пробвай няколко тренировки от Боди Шреда, не е лоша програмата. Просто аз може би имах много високи очаквания, може на теб да ти допадне.
Джери, радвам ти се на резултатите и ентусиазма. Виж любовта какви неща прави, току виж и бирата зарежеш Laughing
Аманда, браво на теб за минусчето!
Би, радвам се, че си щастлива и спокойна, така и не разбрах къде си?
Днес реших да тренирам по- дълго: долна част с Шон, после направих моделската  с ластик и долна част на корем с австралийката.
По- късно 25 мин плуване. Доволна съм,  макар че явно от толкова тренировки и апетита ми беше по- голям.

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 20:43 от Margi

# 377
Момичета, привет от Португалия. Ми това е страна мечта, защо досега никой не ми е казал и сме чакали толкова време да отидем. Колко е важно хората да са готини на почивка. След миналогодишното фиаско в Сицилия се бяхме наострили още от летището, а тук са толкова отзивчиви и мили, че и готини хора. Това е мястото за НВ ВМХ и палео и то с лекота. Имат страхотни морски чудесии, маслинки, свежи салати, знаят хората как да си направят кеф. И съответно няма тюлени по плажа, а мацки и сърфисти. А плажовете... ехее. Взели сме едно професионално фрисби, което лети на далече. Тук е единственото място, където успяхме да го хвърляме както си е редът на километър разстояние. Това ми е и тренировката почти всеки ден, даже имам мускулна на корема от усукването явно. И много ходене и качване на етажи при тези хълмове.

Свети, добре че се обади. Аник, Бесито и Яна са трите грации. Чудесни релефи.
Хубав ден и почивки!

# 378
Отчитам кардио от UFC, 40 min.  с по 1кг. тежести на ръцете, доволна  Wink

После малко йога с дечурлигата от улицата, бях обещала вчера. Утре си тръгват варненските ни приятелки и беше прощална  Laughing

Марги, много близо до Трявна по екопътеката за Боженци се намира мястото където сме наели  Hug

# 379
mama Barba , май така ще направя ,но пък сякаш е хубаво да посваля още малко  newsm78 гадното е ,че в краката не мога да отслабна,а точно там ми е проблема.
На Непокорна успях да и видя снимките ,страхотно изглеждаш ,май сме долу горе на еднакви години.И аз се загледах по прасците. Heart Eyes
Така и не правих нищо тези дни ,направо се задушавам в тази жега,а нямам ни климатик ,ни вентилатор.И откъм храната съм много зле...
Откъм тренировки отчитам само ходене ,също ми се отразяваше добре ,но вече свикнах и резултатите се бавят.

Утре вече планирам да правя тренировка за цялото тяло ,ще се радвам някой да ми предложи някоя не много трудна и и не много дълга (над 40мин).

# 380
Здравейте момичета!

Отчета за вчера Румфит комплекс 1 : Пепилота. След дълго мислене реших да повторя 30 дни Румфит, тренировките са по-къси и ще го водя нещо като почивка.

За днес - нищо, ставане в 7 ч.  Mr. Green.

Момичета, моля, за отзиви за Боди шред ?

Би, mama Barba, Agent Provocateur  Hug , благодаря за хубавите думи!

Amanda изглеждаш страхотно !

Спокоен ден на всички!
Едно много добро 30 дневно предизвикателство. Тренировките са по 15 минути, но достатъчно натоварващи. Ако 15 Мин са ти малко, можеш да повториш упражненията.
http://makefatcrychallenge.com

# 381
  • 1st floor

За бедра и прасци, не се бутайте, има за всички!!! Mr. Green

Какви сантиметри са ти бедрата и прасците? Изглеждат ми бедрата да са под 50 см или греша?

Бедра - 49см, прасци - 33,5см. Бедрата съм ги сваляла с Шон миналото лято на 47см, изглеждаха мнооого по-добре. И прасците тогава бяха 32,5(това е минимума, на който съм ги виждала някога!).
besyto,  Hug!!!
*white angel* , след месец и половина ставам на 38. Blush Ти на колко си? Simple Smile

След като си изпия кафето отивам да метна БР 10. Гадна ми е, но поне днес е по-хладно. Ту мъч кардио ми идва... Rolling Eyes Иначе имам лека МТ от вчера! Mr. Green
И пак съм се зачудила какво да правя след края на БР... Thinking С Шон май няма да се справя в тая жега. Просто не мога...Нещо много силово и без изкилиферчени движения ми се прави...

# 382
  • Sofia
Непо, а ти коя с коя  програма на Шон намали толков бедрата?
Тъкмо на мен това ми е  голямата мъка- да смъкна някой друг см. от  тези пусти бедра. От дупето също. Приемам всякакви съвети и мнения как да го направя и как вие сте се справили с проблема? И аз съм се насочила към Шон, от няколко дни пак тренирам с него. При него резултатите винаги са добри. Правя тренировките от Т 25, започнах с Алфата. Устройват ме идеално, защото съм все още с контузена ръка.  Не мога да правя най- любимата ми кръгова за съжаление, заменям я със силова за долна част. От Max Out тренировките след месец ме заболя оперираното коляно, затова не смея да им се мятам засега.
Днес може би е време да направя почивка, все още съм в размисъл. Мъжът ми ми напомни, че от десет дни всеки ден тренирам и е хубаво да давам почивка на мускулите. Ама като имам време и желание, все се изкушавам да тренирам, знаете как е:)

# 383
  • София
И аз така днес. Нямах намерение да тренирам, но ми се дотренира и се разбих със "За из път" 2 на Румяна. Кратко, 15 минутно, но размазващо. Днес времето е идеално за тренировки  Heart Eyes

Марги, според мен Шон е екстра, но храната е 80 % от резултата, та виж там ако можеш нещо да направиш. Знаеш как е  Hug

# 384
Nepo - разкошна! Завидях за преходите!

Отчет Четвъртък, 14/7
19/22 -  моделската

Отчет Петък, 15/7
20/22 - 9 км ходене по Витоша

Отчет Събота, 16/7
21/22 -  Ballet Beautiful: Lean Legs and Butt Shaper Workout

# 385
  • 1st floor
Непо, а ти коя с коя  програма на Шон намали толков бедрата?

С Т25.  Laughing Но бях и по-стриктна с храната, от колкото тази година.  Права е Вив.  Peace

# 386
Отчет за днес: кардио 6 на Дупемания. По план другата неделя я привършвам. Сега по последните коментари си свалих Т25 на Шон за след това. Или пък предизвикателството на Kikamora   http://makefatcrychallenge.com/  Ще го мисля следващата седмица.

П.П. Тренировките в Т25  16 на брой ли са?  Може ли да ми обясните по-подробно как се действа по календара.

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 17:24 от иванита

# 387
  • Пловдив
Отчет за вчера HIIT Cardio, Lower Body, Core + Abs Workout, Butt, Thighs, Abs Challenge .
За днес - Cardio HIIT Workout for BUTT, Thighs, Abs Workout Video, Cardio Plyo HIIT.
Много се забавлявам с тази мадама, а и с последните тренировки ми докара доста прилична МТ на любимите ми зони.

# 388
Здравейте, отскоро правя упражненията на Руми за начинаещи вкъщи. Въпроса ми е, защо след тренировките цял ден продължавам да се потя? Това нещо временно ли е, предвид, че не съм трнирала дъъълго време и имам да свалям около 8 кг.

# 389
Отчет- с йогата на Кристи за корем https://www.youtube.com/watch?v=AdWyo_3KrfA
Храната ми е добре, предвид снощното недоспиване нещо ме влекат въглехидратите  Grinning
Марги, почивай наистина, аз обичам да тренирам всеки ден, но за целта редувам мускулните групи, така всяка си почива 2 дни  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт