Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 894
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Привет, от мен вчера: нискоинтервална тренировка, днс трябваше да почивам, но времето ме предразположи и направих долна част на Умирай трудно.
Тру Блу, нормално е - с тренировките повишаваме своята вътрешна температура, а това спомага за намаляване на мазнините.

# 391
Margi, вече няколко години се вкарвам във форма с БР и мога да кажа, че винаги съм доволна Heart Eyes
Най-добър резултат имам в корема, при дупето също, макар че при него видими резултати постигнах още след Ripped in 30, която направих преди БР.
Не се меря преди и след започване на някоя програма, но вече правя снимки преди и след и те са красноречиви.
Макар че тук трябва да отбележа, че бях много стриктна с храната, което също не е за пренебрегване.

Много съм свикнала с Джилиян и тренировките й, но в началото докато й свикна на виковете ....
Реших все пак да пробвам нова нейна тренировка, а не Ripped in 30, защото нея вече я знам наизуст (без майтап знам репликите на Джилиян наизуст).
За днес отчитам първата тренировка от Killer Body на Джилиян. Определено мога да кажа, че добре ме изпоти и изтормози, така че преходът от БР е добър, няма да сваля нивото, каквито ми бяха опасенията.

# 392
Непо ,само ще кажа че ВЪОБЩЕ не изглеждаш на толкова,мислех ,че си 10 години по-млада. Blush bouquet

И аз взех да се замислям за Т25 ,но не знам дали ще я издържа.Погледнах календара и кардиото изобилства.
За вчера вечерта отчитам 35мин тренировка импровизация за цялото тяло,днес съм с мускулна треска отчитам само малко вело.Mr. Green

# 393
Непо ,само ще кажа че ВЪОБЩЕ не изглеждаш на толкова,мислех ,че си 10 години по-млада. Blush bouquet

И аз взех да се замислям за Т25 ,но не знам дали ще я издържа.Погледнах календара и кардиото изобилства.
За вчера вечерта отчитам 35мин тренировка импровизация за цялото тяло,днес съм с мускулна треска отчитам само малко вело.Mr. Green
И аз се пооплаших, но ако искаш може се мъчим заедно  Grinning

# 394
И аз се пооплаших, но ако искаш може се мъчим заедно  Grinning
Съгласна съм! Laughing Ако има някой още ,който да иска да се мъчи с нас,сега е момента да казва  Mr. Green
Изтеглих си програмата,някои движения доста замотани ми се струват ,а аз както не разбирам какво се случва около мен ей така,от едно показване,сигурно ще има да спирам и да връщам назад,докато разбера кое как се прави.Този път и заради подскоците май ще тренирам с маратонки.
С храната не знам колко стриктна ще съм,но сега се надъхах,ще е грехота с тези тренировки да се оливам.
иванита,кога започваме,докато не ми се е изпарил ентусиазма? Mr. Green

# 395
  • 1st floor
*white angel* , благодаря! Laughing Hug

Т 25 е просто задължителна с маратонки!  Peace
Аз отивам да правя Кардио 3  Crazy - добре, че е хладно. Grinning

# 396
Нена, поздравления! Аз не се снимах преди БР, но определено имам доста голяма промяна в коремната област, въпреки лошото хранене  Blush. Дупето също ми се струва по-повдигнато и стегнато.

Ще чакам отзиви за Т25. Може и аз да я направя след като завърша с БР. Мислих на Chisel да направя 30 дневните, че само те ми останаха от H&C, но никога не съм тренирала с Шон.  Embarassed

За вчера отчитам за последно БР8, а днес Кардио 2. От утре влизам в последният месец.  newsm44

# 397

*white angel*, аз другата седмица привършвам с Дупеманията. На 25 може да започнем newsm57

# 398
от мен днес https://www.youtube.com/watch?v=c32r0g3VEQE
като силовата беше 5 кръга, аз направих три и ми бяха достатъчни, тъй като 50 минути ми идват много за тренировка. Много ми хареса тренировката.

# 399
  • София
Дами,
след два дни с Джилиан и нейните БР1 и БР2 днес по нейната програма следваше Кардио 1,което не беше нищо особено.Добре,че беше iggy  да сподели нейното кардио:https://www.youtube.com/watch?v=ixcTWO6Zcdk за което съм й благодарана! Peace
На Джилиан не гледам предварително упражненията,но се надявам нататък да станат по-сложни.

# 400
Стават сложни и трудни и още как  Mr. Green
Първите две тренировки лъжат. Макар, че аз съм на мнение, че дори и те, ако се модифицират подходящо, могат да натоварят тялото доста добре.

За днес отчитам втора тренировка Low Body от Killer Body на Джилиян. Измъчи ме подобаващо.
Вчерашната тренировка за Upper Body си е свършила работата и дори и след БР11 и БР12 ми докара мускулна треска, което си е впечатляващо.
Доволна съм  Party

# 401
С голямо нежелание се завърнах в София ... Чудих се веднага ли да продължа БР или понеделнишки да я почна. Та в крайна сметка реших това Много ми допадна. Ще поразгледам и ако мацката има достатъчно свободни тренировки , след БР ще продължа известно време с нея.
Nenna, браво за успешното завършване на БР.
п.п сега видях, че и Магика е правила кардио на същата жена  Laughing
За Т 25 и аз се замислям, но ми се струва прекалено подскачаща като за моите колена, които съм си решила, че трябва да пазя по наследствени причини. Не знам дали нещо им има Laughing
Би, забравих да пиша, че ми звучи като да сте на вълшебно място. Искам и аз там Laughing
Дива, завиждам и на теб за морето...

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 21:13 от Аmanda

# 402
  • 1st floor
Дами,
след два дни с Джилиан и нейните БР1 и БР2 днес по нейната програма следваше Кардио 1,което не беше нищо особено.Добре,че беше iggy  да сподели нейното кардио:https://www.youtube.com/watch?v=ixcTWO6Zcdk за което съм й благодарана! Peace
На Джилиан не гледам предварително упражненията,но се надявам нататък да станат по-сложни.
Качи тежестите и ще почнат да не са ти толкова лесни упражненията!  Simple Smile

# 403
  • Пловдив
Аманда, Магика, радвам се, че съм ви помогнала в избора на тренировка  Wink.
Тази мадама ми попадна съвсем случайно, но вече втора седмица тренирам с нея и не ми е омръзнала още.
Днес Lower Body, Butt, Thighs + Abs Toning Workout, No Equipment

# 404
  • 1st floor
Отчитам БР 9. Изморява си ме... Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт