Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 910
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ще си купувам ластици за тренировките на Джилиан  от Декатлон.Бихте ли ме ориентирали кои да взема?Има 7,10 и 15кг...
Ето такива:

# 481
  • 1st floor
А колко са дълги в максимално опънато състояние тези ластици?

# 482
И аз в клуба на захарозависимите  Mr. Green Вчера беше РД на баткото и последните дни що сладко изядох по повод предстоящия празник...
В сряда пропуснах тренировка. Вчера и днес Кардио 3 и БР9. Кардиото е суперско, но не успях да го направя на макс. Следващият път ще дам повече от себе си. След първи кръг на БР9 бях изтощена. Капеше пот от мен Simple Smile. Добре че другите ми бяха една идея по-лесни.
Няма как да не се похваля, че въпреки тъпченето ми със сладко през последните седмици, не съм качила кг и см. Бях доста изненадана като се качих на кантара. Simple Smile Само да не се отпусна повече от този факт.  Laughing

# 483
  • София
Пише само,че дължината се ресулира "само за 2 секунди"...

# 484
Вивиан, разбрах  Peace , говориш по-скоро за кофти въглехидратите, комбинирани с мазнини. Става мазало. А иначе то повечето храни не са еднокомпонентни като съдържание.
От мен отчет БР 10, без повторение на последния кръг, защото не ми стигна времето, не го разчетох правилно.  
Моят ластик е със съпротивление 8-12 килограма.
Струва ми се супер изнервящо и стресиращо това непрекъснато следене на килограми - дали качваш, сваляш и т.н Цаката според мен  е да достигнем едно желано тегло, с което се чувстваме ок и смятаме за себе си, че изглеждаме добре, и да го поддържаме с тренировки и  с постоянен начин на хранене, който ни допада, но не включва боклуци. Това извън професионалните цели, защото предполагам, че доста от момичетата тук вече са на много високо ниво.

# 485
Магика, много пунтови тия ластици.
На моите не пише килограми. Sad Вив не беше ли споменала за ластици и с 30 кг. Аз лично бих взела най-ячкия. Винаги може да опъваш по-малко, ако ти е трудно в началото. Дължината е важна, както казва Непо.

Вчера съм на БР7. Нещо съм зажадняла за лицеви опори и тайничко си подминавам кардиото, а действам само на силови. Ще да е от жегата.

Ивета, клекове му е майката и намаляване на мазнинките с храненето. Иначе винаги може да пробваш допълнително Линда или Фитнес Блендър.

# 486
  • София

Моят ластик е със съпротивление 8-12 килограма.
На мен ми се струва супер изнервящо това непрекъснато следене на килограми - дали качваш, сваляш и т.н Цаката според мен е да достигнем едно желано тегло, в което се чувстваме и смятаме за себе си, че изглеждаме добре и да го поддържаме с тренировки и  с постоянен начин на хранене, който ни допада, но не включва боклуци.
+1 Peace
Аз съм на етап поддържане.По съвет на Руми спрях да се меря.Гледам се в огледалото,харесвам се,дрехите са ми ОК!Но все пак внимавам какво ям.

# 487
  • София
Моят ластик е 30 кг, но е от тези за кросфит:

Скрит текст:

А за тези с дръжките, нямам никаква идея. Имам два, но не знам какъв кг са на опън.  Rolling Eyes

# 488
  • София
А тези (широките и непрекъснати) ластици от къде ги купувате?

# 489
  • Пловдив
Здравейте! Аз ви чета на периоди и тренирам също на периоди. В момента нямам да свалям килограми, но се опитвам да се постегна. Искам да попитам, коя от програмите на Джилиян е подходяща за средно напреднали? До сега съм тренирала основно по програмите на Руми, но ми си иска да разнообразя.
Благодаря ви!

# 490
  • София
Магика, тези, които аз съм показала ли имаш предвид?
Ако да, аз си го поръчах от Продавалник, но не е кръгъл (непрекъснат), а беше 2 м. май. Идва с две железни скоби за скъсяване. От този метраж си направих два ластика с различно Фи.
Разгледай там, има много предложения за различни кг. и са на по-изгодни цени от фитнес магазините.

# 491

Ивета, клекове му е майката и намаляване на мазнинките с храненето. Иначе винаги може да пробваш допълнително Линда или Фитнес Блендър.
Тези ми изглеждат доста подходящи за моята пробмна зона ще взема да потренирам по тях и дано да има ефект.

# 492
Дана, това кардио и тези жеги ни съсипват и нас във фитнеса. Хем климатици, хладно. Все по-трудно става с кардиото. Докато силовите бавно, спокойно, качествено Hug

В Лидл бяха пуснали спортни екипировки, купих си панталон, то дефакто е широк панталон с клин, къс, и блузка. Ами не ми харесаха как ми стоят. А трябва да сме хубави в залата  Laughing

Скрит текст:
Това падане вчера не е било случайно, а от новите антидепресанти. Залитах си направо. Вестибуларният апарат сдава малко. Колкото и да се борих не успях този път без тях.

Днес бях на гръб, бицепс, трицепс и интервална пътечка 25 минути.
Утре леко - корем и леко кардио, че в неделя ме чака билото на Рила - Манастирските езера над Рилския манастир Laughing

Да взема да се напляскам едно хубаво или по-добре да кажа на фитнес инструктора да ме напляска, че ще е много по-качествено. Да взема да си почина някой ден. И то скоро.

# 493
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

Таня, Цвети, добре дошли :ха:

Цвети, мързелът се преодолява с усещането, което ти дават тренировките. Ти Дупемания на Руми ли правиш?

Благодаря! :ха:
Не е Дупемания, ами едни две девойки (много яки :аз: ), които качи наскоро една . Ето тези: тя://www.е.о/ат?v=Ям9Ад&най=2&в=PL1c41тъй5в4Ай2

За сега съм правила само първото и второто клип че, но ходя и до залата от време на време. Естествено би ми се искало плочесто, ама някой трябва да стои при малкото, а не всеки път има кой... Баща ѝ като има работа - не става... Та така! Когато не може - действам вкъщи някак...
Тия три дни ха раната ми е ужас, че бяхме на рожден ден във Варваря на минералните извори и само папка не, без физическа активност и киснене по топлите басейни...  :ар: То не ти се мърда като влезеш  :в: Ама примерно довечера ще се напъна да направя някоя ! Стискайте ми палци! :в: :ха: :як:

# 494
Като ще вадим кирливи ризи, да споделя как близо седмица се проточи моят ПМС. Леле колко сладории хапнах. Къде е Мери да извади пръчката и да ме скастри???!!!

Но така както не бях тренирала сериозно, вчера като ми дойде ищах за тренировка... Ей така без клипче: лека аеробика хорце, клекове, гребане. Пък лицеви опори и коремни преси как ми се правеха! И бърпита. Щастлива съм. Не съм само захарозависима, но и спортнозависима. Party

Джери, дано бързо да махнеш лекарствата!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт