Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 884
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Джери, идвам да те напляскам! Моля те, грижи се за себе си и си дай малко почивка. Мисля че го караш прекалено интензивно, а тялото си има нужда и от малко покой ...  Hug

Дана, благодаря че на запитването си отговорила вместо мен  Hug
И все пак мисля, че топлото време по вашите ширини е за предпочитане, нали  Grinning Смятам да се погрижа и аз да донеса малко слънце през първите две седмици на август  Wink

Днес отчитам 35 минутната тренировка на Кристин за цяло тяло без тежести, добавих малко упражнения за крака с ластици и 10мин.  безпощадно с въжетата за корем, че е в плачевно състояние  Whistling

Отивам да направя последна барбекю вечеря на двора, утре си тръгваме.

# 496
Кардио 3 и отидох и на пилатес за един час. Беше супер, нискоинтензивно, но в крайна сметка доста работа за коремни мускули и дупе.
Джери, стискам палци да намериш разрешение на проблема. И вероятно Би е права, че трябва да намалиш натоварването.
Утре по план за БР ми е почивка, но пак ще ходя на пилатес.

# 497
Трябваше БР9 да правя по план, но нещо се обърках и направих БР10. Любима ми е вече.  Heart Eyes

Джери, пожелавам ти бързо да приключиш с лекарствата.  Hug
Аз навих ММ за фитнес. След сезона ще посещаваме един новооткрит в Бургас...е вече на година Simple Smile. Имат семейни карти и много ми допада. Само не сме казали на свеки все още, че тя ще трябва да гледа малката.  Laughing ММ се беше пробвал да тренира с мен, но се хвърли направо на Hammer&Сhisel. Два пъти се присъедини към тренировката и изпълни само половината. Бях го предупредила, че трябва да започне с нещо по-леко, докато свикне с натоварването, но не ме послуша и се отказа. Радвам се, че сега след подхвърляне от моя страна, се съгласи да тренираме заедно Simple Smile

# 498
за вчера 550 повторения на Руми , за днес Аеробна тренировка и табата 5 минути. Доста добре натоварих долната част.
Джери, най-важно е здравето. Дано бързо се оправиш. ooooh!
Бесито, аз нямам голям успех с ММ , въпреки че уж се храни здравословно и тренира. Надявам се ти да имаш по-голям успех. Аз се кефя на двойки, които тренират заедно и се подкрепят.
Би, предполагам, че сте страшно заредени, но като всяко хубаво нещо свършва бързо.

# 499
Беси, БР 10 е най-хубавата тренировка, която май съм правила до момента въобще. Много, ама много ми харесва.   А забравих да пиша, че страшно ми допада екипът на Дижилиан в Кардио 3 в любимите ми цветове кафяво и синьо и ако някоя дама мерне такъв онлайн, да даде знак.
Много е готино това съвместно трениране, ама при нас няма как да се случи. ММ изобщо не е по фитнеса и такъв тип тренировки. Но пък всяка вечер играе по три-четири часа баскетбол с децата. Доскоро ходеше и на волейбол, но направи  травма на коляното и се отказа. А даже си се състезаваха в някаква аматьорска лига.
Обаче са ми много смешни с голямото дете как непрекъснато сравняват мускули с моите с цел да докажат как това моето е нищо пред тяхното Simple Smile Това бицепс, трицепс, гръб и т.н  /то оставаше и моите да са по-големи Laughing, особено от тези на мъжа ми/ Казвам им да премерим коремните мускули, но не се включват в състезанието Simple Smile
п.п Агент къде изчезна? Да не се е загубила в гонене на някой покемон?

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 20:52 от Аmanda

# 500
Здравейте и от мен!

Първо искам да ви благодаря за поздравленията за БР, само вие ме разбирате и знаете какво ми е коствало да приключа тримесечна програма в срок  Hug
БР10 на мен също ми е най-любимата тренировка, а БР11 ми е най-ужасната.

Тези дни се изгубих, не се тръшнах на легло цели три дена, така не помня от кога не бях боледувала.
В резултат изостанах от плана си с Killer Body на Джилиян, но днес вече съм по-добре и веднага съставих план за наваксване на трите тренировки. Отчитам 3-та тренировка Core от Killer Body. Ужасно трудни ми бяха някои упражнения. Вярно, че все още не съм се възстановила напълно, но някои упражнения, освен че са странни са и доста трудни.
За три дни свалих 2 кг. и вече съм с 1,5 кг. под минимума, който си бях определила. Не знам да се радвам ли  newsm78

Моят мъж не си пада по тренировките за жалост, иначе и на мен би ми харесало да тренираме заедно.

Вижте на каква статия попаднах (момъкът има добри попадения в статиите си):
http://fitbg.net/hranene-sled-trenirovka/

# 501
Не помня БР10 и БР11, обаче БР7 ми е ужааааасна. Днес бях на нея и хич не ми хареса.  ooooh!
Особено тази първа част с тези планкови упражнения - няколко вида.  #Crazy

# 502
Тези дни гледам всеки ден да спортувам по някакъв начин поне 1 час на ден (бързо ходене/колело/тренировки с ластици и гирички ),не следвам програми и правя това,което ми се прави и ми е значително по-приятно. Сякаш ,когато човек прави това ,което му е приятно и с което е свикнал е по-лесно - чувствам се по-малко стресирана (дали ще направя тренировката ,ама дали няма да е трудна и т.н.).С храната съм ужасТ  Mr. Green .Последните дни го карам на сладко и тестени работи...обещах си от утре да се стегна,но да видим.Между другото, явно по време на боледуването съм била дехидратирана ,защото не пиех вода и все още имам да смъкна 2кг до желаното тегло. Tired

# 503

Току що се натоварих в полета от Лондон Wink много ядене, още повече пиене и ходене за последната седмица, покемоните не ми станаха тръпка Wink От утре пак пот и дисциплина! Купих си 26 номер дънки в Лондон, големият майтап "made in USA"

# 504
Отчет: Днес приключих Дупеманията., т.е. имах кардио 6, ама вместо него направих първата тренировка от Т25... ( програмата, която си бях избрала след Дупеманията)
Момичетааа, нещата хич не са са надобре - тази програма не е за нормални  Crazy #Crazy Едвам дочаках края с 2-3 почивки.! Много подскачане, много нещо  Laughing И останалите ли са ТАКА? Ако да,  може и да изчакам да стане навън - 10 гр.  Joy
То и моя мъж уж все зает и няма време за тренировки, ама иначе си купи една пудовка-10кг и си отлежава сега, след като тренира 2-3 пъти  Laughing

# 505
за днес https://www.youtube.com/watch?v=BKbxr4yxXh0
Не знам как я направих, тази седмица много тренировки за долна част и с нетърпение очаквам утре горна част. Бедрата и глутеуса парят, но е приятно! Flutter

# 506

Току що се натоварих в полета от Лондон Wink много ядене, още повече пиене и ходене за последната седмица, покемоните не ми станаха тръпка Wink От утре пак пот и дисциплина! Купих си 26 номер дънки в Лондон, големият майтап "made in USA"
Ехе, 26 номер дънки. Бравос, ти си като тийнейджърка! Можеш да си позволиш  от време на време много ядене и пиене.
Отчитам час пилатес. Даже се и изпотих.
 Nenna, утре ще ми е първи опит БР 11, ще видя дали въобще ще успея.
Прочетох статията за храненето. Не знам.... аз най-добре се чувствам като през деня ям малко, някакви плодове и ядки и вечер ми е основното, предимно протеиново-мазнинно хранене. Само тогава свалям. Иначе месеци наред се храних веднага след тренировка омлет или варени яйца. Почти без резултат. Не пълнеех, но и не свалях.
В момента се чувствам в най-добра форма, харесва ми и какво показва кантара.
Протеин не съм си купувала досега. Не съм сигурна как ще ми се отрази на стомах, черва. Според мен повечето са с някакви добавки.  Трябва да си взема поне някакъв качествен Л-карнитин.

# 507
26? Ами това си е един много малък номер, освен ако не си 45 кг. Аз с моите 60, само мога да си мечтая за такъв размер Simple Smile.

# 508
ехаа, Агентче, честити 26Н дънки  Heart Eyes Винаги съм носила 28 и скоро няма в други да се побера, но не се оплаквам Simple Smile

За днес Кардио 3. Направо ми взе вътъка...откъде ги измисли тези Jumping lunges и след това squat jumping jacks...едва ги изкарвам Simple Smile Този път по-добре го изпълних. Имах достатъчно енергия и само дишането ми куцаше. Laughing
Скоро се коментираше темата за хранене преди и след тренировка...Аз както казах рядко хапвам преди/след тренировка. Не ми се яде и това е, ако ще и да е вредно! Мускулите са си на място и не съм забелязала промяна.  Crazy
Последно време през деня хапвам повече, а вечер се стремя по-малки порции, ако съм прекалила. Има дни, в които пропускам обяд, но това се случва все по-рядко.  Mr. Green Общо взето нямам изграден режим. Хапвам, когато и по-колкото искам. Гледам да поемам около 1800кал за поддържане на кг.

# 509
Мерси за комплиментите, но в интерес на истината и моделът не е от най-тесните и аз категорично не съм 50 кила Wink

Отчет 24/7
23/33 - BB Total Body Sculpt Workout + BB Lean Legs and Butt Shaper Workout + BB Leand and Firm Inner Thighs Workout + BB Lean Hips and Outer Thighs Workout

PS Иванита, Т25 е доста кардио орриентирана, особено алфата и бетата, но абсолютно не е страшно - свиква се бързо. Но няколко пъти призовавах мераклийките да скачат на тези темепратури да вкарат и малко здрав разум и да си осигурят климатик (или поне вентилатор) и да не тренират на горещо, защото е вредно за сърдечната система, особено при липса на предишен опит.

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 18:36 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт