Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 866
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
За мен е недопустимо мъж изобщо да си позволи подобен негативен коментар, но простотията ходи по хората. 
Изобщо не знам какво си мисли средностатистическият бг мъж, че нас особено ни възбуждат бирените им кореми ли!?! Но кога беше последния път, когато казахме на чужд мъж, че тялото му е естетическа гавра...
Преди 2 год съю събрала съучениците за 20 год от техникума и един ме гледа, че ям салата и ми се скара: "Яж бе, вече си женена!"
Ох, ние пак на път и аз пак с варените яйца и киселото мляко. Смеят ми се и гаргите!

Дези - стискам палци за маратона!

Джери, умната! Наистина се погрижи за себе си, но не във вид на оше една тренировка!

# 526
  • София
Но кога беше последния път, когато казахме на чужд мъж, че тялото му е естетическа гавра...

hahaha аз да ти кажа му го върнах и му казах, че циците му са по-големи от моите, а за коремът му да не отварям дума, пък аз съм родила две деца,  hahaha  Ама и аз съм от плеснаните, дето не мълчат много много  Blush

Обаче ме изкефи слушането на тялото на Но Фрейм  Mr. Green

# 527
  • Бургас

Кикимора, ти Бети Рокър ли беше пуснала? Хареса ми програмата й, но ме дразни, че само 24 часа давност имат клипчетата и трябва да подпишеш клетвена декларация, че ще спазваш програмата.  hahaha Аз съм ориенталски манталитет и искам да си праим квот си знайм!!!  Crossing Arms
24 часа след като си и отворил линка с клипчето, иначе може да правиш тренировките когато си искаш /не да ги караш 30 дни наред, което според мен си е идеалния случай, но.../
Бети е добра както за начинаещи така и за напреднали, тъй като показва модификации на повечето упражнения и може да ги изпълняваш според възцможностите си. Иначе на мен ми идва в повече ентусиазма и, неспирното бърборене .... и налудничавите и шапчици. А.... Бети е и много добра и за из път или при липса на достатъчно време, тъй като тренировките и са със собствено тегло и супер кратки /15мин/  Peace

# 528
За днес отчета ми е Пирамидалната на Джаки за ръце.
Яденето ми е добре,тук таме прегрешавам  Grinning

Приятен ден!

# 529
Вивиан, този е смешник. Подкрепям Deziderata и Агент.
mama Barba , и аз така с манталитета, чак не мога да повярвам колко съм дисциплинирана с БР. Но след две седмици ще си дам едномесечна почивка от програмното трениране. 

# 530
Отчитам ТРХ тренировка в петък и много високовъглехидратен уикенд  Mr. Green С алкохола обаче бая имам да ви стигам  Crazy Днес започвам седмицата с торта и шоколадови бонбони  Rolling Eyes Оправданието е, че един колега има РД и нямаше как да откажа. То не че ми трябва оправдание да си хапна де  Laughing Нищо... Може пък до края на деня да нямам повече подобни изкушения. Аз ще се въздържа от коментар относто "стилиста", че ще бъда бая груба, а съм дама все пак  Wink И аз искам 26Н дънки, ама само в 28 мога да набутам моето дъ  Crossing Arms Днес ще тренирам гърди и ръце. Ще потичам повече на пътеката, че тая торта...

# 531
Скрит текст:
Здравейте момичета!

Отчета за вчера Румфит комплекс 1 : Пепилота. След дълго мислене реших да повторя 30 дни Румфит, тренировките са по-къси и ще го водя нещо като почивка.

За днес - нищо, ставане в 7 ч.  Mr. Green.

Момичета, моля, за отзиви за Боди шред ?

Би, mama Barba, Agent Provocateur  Hug , благодаря за хубавите думи!

Amanda изглеждаш страхотно !

Спокоен ден на всички!

Едно много добро 30 дневно предизвикателство. Тренировките са по 15 минути, но достатъчно натоварващи. Ако 15 Мин са ти малко, можеш да повториш упражненията.
http://makefatcrychallenge.com
Kikamora, любопитно ми беше да видя тези тренировки, но аз ли нещо не мога да се оправя... никъде не виждам клипчета с тях или поне линк да ги сваля  newsm78 Rolling Eyes
Има въпроси и плащане за меню и т.н., но къде ли не ме препраща и не мога да намеря 30-дневните упражнения... моля за съвет.

То и сега нямам много време и погледнах набързичко, де...  Blush

# 532
Здравейте на всички, отчитам за събота малко импровизирана тренировка на село ( клекове,напади, планкове, коремни преси). Вчера цял ден на басейн (за жалост не мога да плувам) и доста поизгорях, та сега направо не мога да мрънда.  doh

# 533
Скрит текст:
Здравейте момичета!

Отчета за вчера Румфит комплекс 1 : Пепилота. След дълго мислене реших да повторя 30 дни Румфит, тренировките са по-къси и ще го водя нещо като почивка.

За днес - нищо, ставане в 7 ч.  Mr. Green.

Момичета, моля, за отзиви за Боди шред ?

Би, mama Barba, Agent Provocateur  Hug , благодаря за хубавите думи!

Amanda изглеждаш страхотно !

Спокоен ден на всички!

Едно много добро 30 дневно предизвикателство. Тренировките са по 15 минути, но достатъчно натоварващи. Ако 15 Мин са ти малко, можеш да повториш упражненията.
http://makefatcrychallenge.com
Kikamora, любопитно ми беше да видя тези тренировки, но аз ли нещо не мога да се оправя... никъде не виждам клипчета с тях или поне линк да ги сваля  newsm78 Rolling Eyes
Има въпроси и плащане за меню и т.н., но къде ли не ме препраща и не мога да намеря 30-дневните упражнения... моля за съвет.

То и сега нямам много време и погледнах набързичко, де...  Blush

Трябва да се регистрираш и всеки ден ще ти пращат и мейл с линк към тренировката за деня.
Аз съм вече на ден 24.

# 534
Бърз отчет с БР9. Храната хич я няма  ooooh!. Правихме сладолед с малкото и не спирах да го пробвам...добре се получи де Laughing . Сега ще направя 15-20 мин. упражнения с ластици, планкове и коремни.

Стилистът, хубаво си го наредила. Следващият път ще се замисли преди да коментира външният вид на някой.  #2gunfire
Дези, поздравления за резултата и успех в сряда.  Hug

# 535
6tastliva, ето това са тренировките. Не помня само колко дни се тренира и колко почива/ мисля, че бяха 5 на 2/
http://fitnesinstruktor.com/30-dni-rumfit/

# 536
Здравейте, след тридневна почивка днес се записвам и аз с ден 1 от Бети Рокър. Хареса ми, нещо като табата май  newsm78
Иначе по време на отпуската бягах по 2 км(тук-таме ходене  Mr. Green), с храната бях добре, не съм качила за пръв път(а бях при мама) Mr. Green, но искам и да свалям вече
Джилиан я зарязах нещо. Трябваше да почна БР 5, но нещо много трудно ми се вижда май  Embarassed Трябва да се наритам тия дни.

# 537
Здравейте, момичета  Hug

Днес по програма трябваше да почивам, но тъй като имам да наваксвам заради болестта, направих третата тренировка от Killer Body - Core. Доста ме изпоти.

Аманда, тези лицеви за мен са най-трудното упражнение от цялата програма. Тях ги правя на колена, не мога да направя advanced версията. Ти успя ли?
Аз всъщност повечето лицеви опори ги правя на колена, за да не ми заякнат много ръцете, защото мъжът ми не харесва мускулести ръце за жени Crossing Arms

# 538
Nenna, направих го с изключение на първоначалното леко пребиване, заради потта по дланите. Подхлъзнах се.
Ама аз нямам особен проблем с лицевите и не съм забелязала да правя релеф по ръцете. По-скоро наистина заяквам Laughing цялостно - рамене, гръб, гърди.

# 539
Кикамора, аз се регистрирах, но въобще не се усетих да погледна пощата.  ooooh! Сигурно съм пропуснала първата-днешната.

Тези дни имахме гости и въобще не можех да тренирам. Пропуснах 2 дена. Ще наваксвам, то се е видяло... но по цял ден бяхме навън, а като се приберяхме у нас и се почваше едно гостЕне. Даже стаята с компютъра и мястото, където тренирам, я бяхме отстъпили и въобще не можех да се доредя.  Crazy

И аз тренирам без постелка и на босо, и определено някои упражнения ми идват нанагорно. Или ми се пързалят краката, или ми се набиват кокалчетата на краката, или ми се протърква гърбът.  Laughing Че аз тренирам и гола и става чудно. Гола имам предвид по спортен сутиен и спортни боксери /ако така се казват съвсем късите, стегнати гащи, като клин  Rolling Eyes/

Иначе по план продължавам с БР8. 7-цата засега ми е най-гадната.  Twisted Evil

И друго щях да пиша като прочетох статията за храненето, която бяхте пуснали и после се зачетох и в други неща. Имаше статия как претренирането води до натоварване на бъбреците, падане на имунната система и т.н. И се замислих как започнах якото трениране преди няколко месеца. Преди това по 3-4 пъти в седмицата. Ами оттогава все лепвам нещо. Редовно гърло ме понаболява и т.н. Уж съм добре с храната, уж спортувам и вместо да се подобрявам, аз се разболявам...  Thinking Едва ли чак толкова претренирам, но явно е дошло доста нанагорно предвид моя предишен режим и начин на живот. Много се чудя дали наистина не съм права?

И другото дали тук или в една друга тема беше пуснато, и аз най-много свалям в гърдите.  Sad Много ме е яд. Двойно намалявам мерки от другите места. Обаче пак в този сайт имаше коментар, че от многото кардио, жените свалят доволно от дупето, но двойно повече и лошо за тях и от гърдите. Та имаше съвет повече от 20 мин. кардио - не.

Общи условия

Активация на акаунт