Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 903
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Диди,
Скрит текст:
Нормално качвах през бременностите, 3 секциота, да.

Качих снимката, за да ви покажа, че децата не са извинение за формата, която бихме искали да имаме, но не правим нищо по въпроса. Всеки си има своите слаби страни, и при мен това е корема, понеже имам и лордоза, и дупето ми стои щръкнало, но корема също, и следователно и малко мазнини да имам, изглеждам като бременна.

Яна, ти ме разби! Намеренито беше да е мотивационно. Съжалявам, че така ти се отразило Sad

# 137
  • Бургас

Яна, ти ме разби! Намеренито беше да е мотивационно. Съжалявам, че така ти се отразило Sad
разбира се че е мотивиращо, хуморът ми е такъв..... самоиронизирах се  Heart Eyes

# 138
Аник- изглеждаш невероятно след 3 бременности. Heart Eyes  И Бобче и Би са пример също.  bouquet Ще се радвам да споделите нещо за хранене и честота на трениране през бременността.  Ще ми бъде полезно, а и на останалите надявам се.  Hug
П.п. колко е " нормално " качване? Embarassed

# 139
  • София
Аник, прекрасно коремче  Heart Eyes
И моето слабо място е това. Трябва да го поддържам без никакви мазнини, за да изглеждам нормално иначе с малко дори изглеждам с голям корем. Даже понякога дори и без мазнини, корема ми седи подут. Структура, какво да правиш.

Аманда, всеки е минал през този период на пристрастяване и на търсене на неговия начин да отслабне. С времето всичко ще се успокои и нареди  Hug Ще намериш и твоят начин, ще установиш коя храна как ти влияе, от какво точно качваш и т.н.
Аз лично за себе си разбрах, че когато не мога да намаля въглехидрати, трябва да намаля количества.

# 140
Дупемания - тренировка 3- хареса ми  Peace  От утре отивам оф дъ грид за няколко дни - ще се разхождаме из пясъчните дюни и места, населявани от палео хората (тези древните, а не съвременни хора на палео диета  Wink)

Весели и спокойни почивни дни на всички и Честит празник на местните мами  Heart Eyes

# 141
Ето ти една снимка от края на Мин лято, зимата обаче, омазних корема пак, та сега се боря да го възстановя.

помня тази снимка, от самосъжаение изядох половин кутия сладолед  smile3506
Аз май ще трябва да изям 3 кутии. Супер корем! Ще има си мечтая за такъв...
Но наистина децата не са извинение. дано и аз постигна такива резултати. Наистина изглеждаш много добре smile3501

# 142
  • Пловдив
Аник, припомни ни тази снимка. Страхотна си!
За днес отново нещо "по-лежерноWink.

# 143
Днес замених БР5 с 40мин на крос тренажор. Утре продължавам по план.

Вив същата съм. Хапна ли малко джънк и се започва...от няколко дви ме е избиро на сладко и не мога да се спра. Посредствия за кг няма, заради многото движение, но целулитът ми се увеличи, коремът се поду. Трагедия! Дано скоро успея да прекъсна тази серия.

Аманда, супер си! Моите рамене и таз са широки. За едни може да е прекалено, но честно казано много си харесвам ръцете... Ето една снимка от днес.
Скрит текст:

Аник, излишно е да казвам, че изглеждаш зашеметяващо! Личи си, че си вложила доста труд в поддържането на това перфектно изваяно тяло.  Heart Eyes
Мама мил, весело изкарване!

# 144
  • Бургас
Besyto, и аз харесвам ръцете ти  Heart Eyes  Hug Hug
Аз пък да ви кажа, че сега като намалих въглехидратите и доста изчистих корема /със сигурност е по-зле от лошата форма на Аник и Вивиан, но поне отстрани сланините се пообраха и сега дава вид като да имам преса, само, че без плочки  hahaha/ Ако утре успея да се самоснимам може да се престраша и да го покажа - дано е по-фотогеничен от мен  Mr. Green/

# 145
Момичета,  Hug  Hug Hug Ето ме. За щастие пътувахме през Амстердам и всичко е наред.

Тази година нещо не можем с дребоса да влезем в час.  Mr. Green Нашият тати спи , а ние от 3.30 сме станали като сме легнали в 12.30. Луда работа.  Mr. Green

На гости сме на сестра ми, но дойдохме само за ден и повече едва ли ще имам възможност да пиша.

Под нас се оказа, че са открили фитнес, но отварят в 10 часа. А за мен вече половината ден е минал до тогава.  Mr. Green

В понеделник се отчетох с 2 тренировки. Вторник пристигнахме и почивах. Сряда си спретрнах една 30 минутна кръгова тренировка за горна част с 4 кг гири. Това е с което разполагам тук. Четвъртък отчитам 40 минути крака и корем със същите гири.Днес сутринта тук в сестра ми мислех да спретна една тренировка по стълбите, че тя живее на 7 етаж. От това недоспиване от понеделник до днес обаче  се чувствам като прегазена .  Mr. Green

Видях прекрасните ръце на Бесито и страхотния корем на Аник. А Би винаги си е била в перфектна форма и надали 1 кг има някакво значение. Heart Eyes

Само 1 ден стояхме в Разград да оправим наложителното( кола,телефони и т.н.) и тръгнахме по пътищата.  Mr. Green

За храненето- хапваме основно навън засега. Наблягам на салатките и пържолките. Вчера- миди, риба,октопод. Чувствам се добре. Вече не мога и да си помисля да ям разни гадости, които преди са ме изкушавали. Като гледам по масите хората поръчват доста пържени неща, пият сокове и безалкохолни на корем и нещата вече и тук са като в САЩ.  Sad

Вече е светло.  Mr. Green Ще изчакаме сестра ми да стане за работа и можем да отидем с дребоса на детската площадка и там да си спретна нещо.  Mr. Green Нашият тати едва ли ще стане скоро.  Mr. Green

# 146
Annick, лелеее какъв корем само! Браво!!! А сега казваш, че и с режим и тренировки не можеш да го докараш такъв ли?? Странна работа?
besyto, ръцете ти са супер Simple Smile надолу не си личи много добре каква ти е структурата, но си слабичка. Факт.

За един месец с БР разликите са следните:
тегло: 56,3 / 57,2 (+1,1 кг)
ханш: 95 / 94,5 (-0,5 см)
талия: 66,5 / 66 (-0,5 см)
ляв крак: 51,5 / 51 (-0,5 см)
десен крак: 51,5 / 50,5 (-1.0 см)
гръдна обиколка: 88,5 / 87 (-1.5 см)

Резултатите са ми добри. Имам повече минуси, отколкото плюсове, но тези килограми вместо да падат се качват и това страшно много ме
притеснява, защото целта ми е не да ги качвам, а да ги свалям.
За протокола, миналата година по това време съм била 54кг, това са 3 кг отгоре, а бедрата ми са били по 55 см, а сега са близо 4-5 см по - малки
но все пак, отново не харесвам особено това, което виждам в огледалото. Ще включа и бягане.
Дано има ефект!
Днес започнах БР5, страшна е! Дано 5,6,7 и 8 окажат по - голямо влинияние за този месец + бягането.
Хубав уикенд от мен!

# 147
  • Пловдив
Здравейте!
Влизам само да кажа дзак, и на Свети, че се обади  Heart Eyes bouquet, Свети, мислехме те  Hug Все пак не си накрая на света, а в една цивилизована държава, драсвай по някой ред от време навреме  Grinning Heart Eyes
Аник, наистина перфектна фигура!
Бесито, страхотни ръце /като гледам, и надолу не изглежда да ти е по-лош изгледа  bouquet/
Лея, браво, че си успяла да намалиш бедрата с тренировки! Не знам какво те притеснява, след като обиколките падат, независимо, че килограмите са нагоре. Явно качваш ММ... Не бива човек да е роб на кантара, направо е странно, когато обиколките говорят промяна в минус, кантара показва плюс и човек да се шашка! А ако беше с 1 кг. по-малко, а с тези плюс 5 см. върху бедрата щеше ли да си по-спокойна? Може би това са му удобните килограми на организма ти  Hug Иначе, подкрепям за бягането  bouquet
По отношение на храненето абсолютно смятам като Агента , физичните закони са си физични закони и няма как да избягаме от тях ... енергията не се губи, ако се вкарва повече, отколкото се изразходва, настъпва напълняване, независимо дали тази енергия е под формата на любимите на всички "чисти" храни . Отслабва се при калориен дефицит. Ако яде човек по 1 шоколад или 1 вафла на ден, ще отслабва, това си е факт, ако изяжда по 1 пакет масло , 1 кг. ребра, 2 опаковки сирене "бри", 2 кофички заквасена сметана, ще пълнее, колкото и НВ да се храни. По този повод да споделя за това колко заблудени са повечето хора - имам една позната, на 43 г., винаги си е била слаба, но сега беше решила да отслабва. /170см-62 кг. беше/. Та, почнала някаква диета, не бях я виждала само 2-3 седмици и като я видях - видя ми се наполовина. Като разбрах, че е на диета веднага й казах какво според мен има в диетата. Естествено, че познах /грейпфрут, яйце по едно и салата, от време на време бяло пилешко без кожа 100гр./ , за толкова кратко време да свалиш 5 кг., без да си с наднормено тегло, няма как да ядеш. И тя вика, оо, аз с разделно хранене свалям, диетата ми е с ядене. Супер смешно, колко калории мислите, че й се падат на ден /каза, че си ги вкарва във фитнес пала/ - средно по 450-650 калории на ден , за три седмици има само един ден с повече калории - 900,  а смята, че била свалила с разделно хранене  ooooh! . И този човек утре ще отиде и ще каже, че да, разделното хранене те прави слаб... А не гладуването. Но, какво да се прави, всеки си пати от главата. Аз вече съм се отказала да давам акъл на познати и приятели, то няма смисъл. Вярват на глупостите, които четат, и на стари митове, а не на разумни факти.
Вчера не се отчитам с тренировка, не знам какво ми стана тази седмица, този лес милс го правя за стотен път, но никога до сега не съм имала такава МТ, не мога да се мръдна. Чак и като подскачам и мускулите /на гърба и плешките/ ме болят. Днес ще видя дали ще направя нещо, намислила съм си Кор Кардио и баланс от Инсенити, че е по-лекинко. Не мога да удрям още , та ще пропусна боксьорското видео пак.
Яна, и на мен много ми допадат тренировките от Хард корпс. Страхотни са и също мисля, че ми се отразяват добре, независимо, че не ме размазват, само че ми омръзва да въртя едни и същи и за това вкарвам и други. А ти като ти се прави друго, прави, не бива да сме роби на каквото  и да е!
Весел ден на всички!

# 148
Днес тичах за посрещане на изгрева Simple Smile Не съм засичала километри, но беше хубаво.
Няма да правя Кардио 3.
Беси, страхотна си!
Почти стегнах багажа и решихме днес по някое време да пътуваме. Нещо кофти прогноза го дават за началото на юли, дано да не ни се скапе почивката. А втората седмица ще съм с МЦ и няма да мога да плувам Cry
Големият ми син е като мен, склонен е да се вманиачава в някакви неща. Сега новото пристрастяване е баскетбол и снощи рева, че тръгваме на море и няма да може да играе с децата. Дано днес да се събуди в по-добро и вече морско настроение. Не знам какво му става, той обожава по принцип морето, но явно баскетболът на момента е хит. Тренира и стрелба, и това щяло да му липсва....
Свети, пиши, много липсваш. Ще видиш, че Интернет има навсякъде Simple Smile
Лея, браво за мерките. Мисля, че при число, което почва с пет, няма за какво да се притесняваш, при положение, че иначе обиколките намаляват.

# 149
Лея, лошото е, както сама виждаш, че най-много бюста намалява. Sad
И при мен така, и това много ме депресира. Като цяло аз търся стягане, не отслабване. На кг. съм добрд, но като се топят мазнините и гръдната доста спада.
Момичета, пишете и ръста. Едно е мерки на 170см., друго е същите на 160см. примерно.
Иначе за вчера принудителна почивка. Късно се прибрахме и въобще не остана време.

Общи условия

Активация на акаунт