Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 885
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Лея, лошото е, както сама виждаш, че най-много бюста намалява. Sad
И при мен така, и това много ме депресира. Като цяло аз търся стягане, не отслабване. На кг. съм добрд, но като се топят мазнините и гръдната доста спада.
Момичета, пишете и ръста. Едно е мерки на 170см., друго е същите на 160см. примерно.
Иначе за вчера принудителна почивка. Късно се прибрахме и въобще не остана време.

При мен ръста е 167см, преди съм го писала, но ако трябва ще го пиша всеки път като споменавам мерките си. Смятам наред с бягането да си поръчам Л- карнитин. Пък дано тръгнат на добре нещата.
Мен бюста изобщо не ме притеснява толкова, ама все пак желанието ми е да махна сантиметри от корема и дупето, а като гледам най - много ми се влияят краката от цялата тази работа.

Лея, браво за мерките. Мисля, че при число, което почва с пет, няма за какво да се притесняваш, при положение, че иначе обиколките намаляват.

Ами не е чак такова фрапиращо наистина. Все пак не е над 60, но все пак за сравнение с миналата година по същото време е голяма разликата от 3 кг.

Лея, браво, че си успяла да намалиш бедрата с тренировки! Не знам какво те притеснява, след като обиколките падат, независимо, че килограмите са нагоре. Явно качваш ММ... Не бива човек да е роб на кантара, направо е странно, когато обиколките говорят промяна в минус, кантара показва плюс и човек да се шашка! А ако беше с 1 кг. по-малко, а с тези плюс 5 см. върху бедрата щеше ли да си по-спокойна? Може би това са му удобните килограми на организма ти  Hug Иначе, подкрепям за бягането  bouquet

Ами те най - много се влияят от тези тренировки. Факт е.
Аз искам друго, а то какво...  Wink

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 10:23 от leia2015

# 151
  • София
Свети, радвам се, че се обади  Hug  Весело изкарване из БГ-то  Mr. Green

Лея, аз също не мисля, че ако мерките ти намаляват, което е факт, имаш място за притеснение.
Миналата година не си тренирала, затова си тежала по-малко. Но пък си била по - мазничка, което е и доста по-лошо за външния вид. Сега топиш мазинни, това го показват намалените ти мерки. Наистина не те разбирам защо се притесняваш от каченият 1 кг. Това е мускул, кръв в него от силовите, задържана вода. Спри да тренираш и ще намалиш кг, обещавам.

# 152

Лея, аз също не мисля, че ако мерките ти намаляват, което е факт, имаш място за притеснение.
Миналата година не си тренирала, затова си тежала по-малко. Но пък си била по - мазничка, което е и доста по-лошо за външния вид. Сега топиш мазинни, това го показват намалените ти мерки. Наистина не те разбирам защо се притесняваш от каченият 1 кг. Това е мускул, кръв в него от силовите, задържана вода. Спри да тренираш и ще намалиш кг, обещавам.

Намаляват, но много, много бавно. Само при мен ли е така или при всички?
Определено се харесвам повече сега, отколкото миналата година, но разликите са супер нищожни. Таблицата не е пред мен сега, за да напиша всичко как е било, но долу горе е следното:
тегло 2015: 54 кг / сега: 57.2 кг
ханш 2015: 92 см / сега: 94.5 см
бюст 2015: 89 см  / сега: 87 см
краката вече ги писах, че са били 55. 55,5 см, а сега са близо 4-5см по - малко.
Може би самите тренировки оказват най - голямо влияние върху краката ми и не толкова върху корема и дупето, както искам аз.
Да увелича вече тежестите с които тренирам е време вече, като гледам.  Rolling Eyes
Тренирам с 2х2кг.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 153
leia, спри да се мериш на кантара. Wink Важното е да дават минус обиколките. Аз вярно, че съм съвсем начинаеща, но дори аз знам тази азбучна истина.  Mr. Green

Аманда, ако имах твоята талия щеше да ми е неудобно да се оплаквам от гръб и ръце. Страхотни пропорции имаш! Heart Eyes
Скрит текст:
Защо не можеш да плуваш по време на МЦ? Мен от смяната на климата винаги ме спохожда МЦ, като отидем на море. Ползвам тампони и си плувам.

Почивах два дни, че се събраха преболяване на корема, пътувания, недоспиване. Едни комари ме побараха и не ми даваха да отпочина.
Скрит текст:
Като студентка през лятото бях много популярна компания. Всички приятелки ме канеха да спя в техните стаи, защото комарите много ме обичат. На другата сутрин аз бях цялата надупчена, а другите без нито една пъпка. Сигурно, защото съм с бяла и тънка кожа.
Вчера продължих тренировките. След два дни почивка бях като машина. Ето колко е важна почивката!

# 154
Свети, много се радвам, че се обади. Мислехме те.
Лея, храня си се палео и преди и сега и си тренирам, просто зимата прекалявам с количествата. Ще се  оправя, но лошото е, че ще е към края на лятото.
Днес пропускам, че съм МЦ, и не `че ми пречи, но душовете са общи и не бих могла да се къпя в това положение.
И нещо забавно
Скрит текст:
Нали поччнах нова работа, и тук сме адкси много хора, има и охрана, която се разхожда насам натам по коридорите. Та еднин от охраната ми е хвърлил едно  око, и се опита 2 пъти да ме заговори, аз го отрязах. Но на следващия ден, намерих на б*рото си белешка, колко прекрасно съм изглеждала. Шокирана съм, как ми е намерил мястото сред хилядите хора. Отворих гугъл да го проверя, ми той бодибилдър. Изкочиха снимки от някакви бодибилдинг състезания, доста масивен. А си мислех , че съм дърта за таквиз работи. Особено при цялото предлагане на млади хубави момичета тук.

# 155
Аник,
Скрит текст:
И аз, ако бях мъж щях да те издиря къде седиш сред стотиците хора и щях да ти изкажа адмирациите си. Аз като жена вече си ги изказах, де. Много прекрасни момичета има тук, но когато имаш 3 деца, работиш на пълен работен ден, но въпреки това ежедневно намираш време и желание за доста трудни тренировки, ми се превърна в мотивация и аз да дерзая. Даже ти чета и старите публикации, за да видя какво и как си правила през тези 3 години.

# 156
  • Бургас
Свети  Hug Hug Hug Hug Hug
Anik, заслужени комплименти са това  Heart Eyes
Сега аз ще се престраша да ви покажа корем, на който мазнинките са така разположени, че особено след тренировка може да изглеждат все едно имам преса /а нямам, но сега не съм тренирала и изгледа не е толкова добър/ Обаче много му се радвам, защото до съвсем скоро приличах на и сега намирам успеха си за ОГРОМЕН  Embarassed
Скрит текст:
http://prikachi.com/images.php?images/342/8819342A.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/346/8819346a.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/348/8819348v.jpg
на последната снимка много неестествено съм си глътнала корема  Sick обаче пък искам да ви покажа, че и аз трупам маса на гръб и ръце, но има още много да дерзая докато ги изчистя
п.п. огледалото не ми е мръсно, от светкавицата е ooooh!

# 157
Яна, прекрасна си. И краката ти много ми харесват. Не знам какво още толкова трябва да чистиш....., направо си си супер.  Все пак женският организъм няма ли нужда от някакъв процент мазнини, за да функционира нормално ? Ако стана такава, никога няма да искам да свалям повече. Това е перфектно според моя вкус.
mama Barba, благодаря, ама аз харесвам момичета и жени, дето изглеждат като да имат нужда да бъдат защитени, а не че сега ще те ступат набързо Simple Smile  /нямам предвид мускули, а обемности Laughing тип ендоморф, какъто съм/
Скрит текст:
А за МЦ - не знам, имам някакви притеснения да плувам така, но може и да се престраша тази година
Аник, то от самолет е видно, че си чудна.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 12:50 от Аmanda

# 158
. Яна ., изглеждаш супер! Дори и с тези мазнинки по корема и изобщо не ми сравнявай кучето със себе си. Мазнинките са едва забележими.  Wink
Аmanda и аз като теб харесвам точно жени, които изглеждат така
изглеждат като да имат нужда да бъдат защитени, а не че сега ще те ступат набързо
.
Относно тегленето ми и кантара, какво да ви кажа - тегля се веднъж месечно, за протокола. Преди го правех всекидневно, а от 4-5 месеца насам, откакто съм на НВ ВМД не го правя, защото момичетата от темата ми помогнаха да "преодолея" това. Храната ми не се е променила откакто съм започнала този режим на хранене, вече 5 месеца. Може би единствено това, че си хапвам  1 - 2 пъти седмично плодове и то не да прекалявам и сладолед също 1 - 2 пъти седмично най - много. Просто жегите и хубавите сезонни плодове по сергийките ме изкушават... Поне не се изкушавам от шоколади , торти и теста.  Rolling Eyes Преодолях го вече.
Струва ми се, че задържам вода от прекалената консумация на айряни и прясно мляко. Какво ще кажете за това? Дали млякото оказва влияние? Храната ми в момента е предимно салати в големи количества и сирене. Отвреме навреме включвам яйца и месо. Примерно един ден салата, на другия ден салата и месо, на третия ден салата и яйца, после само салата. На моменти съм, защото не ми се яде изобщо. Чувствам се подута. Мисля че се дължи на млечните и ще ги спра за една седмица да видя дали съм права.  Thinking

Изобщо човешкият организъм е странно нещо. Когато си карах тренажора 3 години по 30-40 минути, 5 дни в седмицата се въртях 52-54кг, а сега тренирам и ползвам кростренажора за поставка на постелките ми и съм доста над тези кг. Преди не ядях толкова редовно, сега не че е по - редовно, но поне е правилната храна. От началото на режима досега съм забелязала спад в приетата храна. Зимата и пролетта си ядях по 3 пъти на ден, а сега два: мляко за закуска и после чак вечеря. Пия по 3 литра вода долу горе, а зимата една 2.  Tired

# 159
Момичета, привет от Португалия. Ми това е страна мечта, защо досега никой не ми е казал и сме чакали толкова време да отидем. Колко е важно хората да са готини на почивка. След миналогодишното фиаско в Сицилия се бяхме наострили още от летището, а тук са толкова отзивчиви и мили, че и готини хора. Това е мястото за НВ ВМХ и палео и то с лекота. Имат страхотни морски чудесии, маслинки, свежи салати, знаят хората как да си направят кеф. И съответно няма тюлени по плажа, а мацки и сърфисти. А плажовете... ехее. Взели сме едно професионално фрисби, което лети на далече. Тук е единственото място, където успяхме да го хвърляме както си е редът на километър разстояние. Това ми е и тренировката почти всеки ден, даже имам мускулна на корема от усукването явно. И много ходене и качване на етажи при тези хълмове.

Свети, добре че се обади. Аник, Бесито и Яна са трите грации. Чудесни релефи.
Хубав ден и почивки!

# 160
Оххх, Дана, завидях ти!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасна е Португалия и очаквам с нетърпение следващата ни среща!
Свети, включвай се по-често!  Много ми липсват мотивациите ти! Дано мъникът си влезе скоро е режим, та и ти да можеш да си напаснеш своят!   Hug Весело изкарване!
Лея, момичетата са ти казали вече...не обръщай толкова внимание на кантара. Скоро всичко ще си дойде на мястото. Първо ще сваляш см, а после и кг. Важното е, че имаш видими резултати.
Аник, въобще не ме изненадва, че човекът те е издирил! Наистина е прекрасно да получаваш комплименти.
Яна, супер си! Моят корем беше такъв до преди два месеца. И аз бях шарпейче до преди известно време, но нормално след бременността.
Тази бременност качих над 20кг, което е над границите за нормално. Сега съм - 7кг от началните кг на втората бременност на и се чувствам в невероятна форма.   Sunglasses

Преди малко приключих с БР5. Като за последно добре се натоварих Simple Smile Очаквам с нетърпение БР7.
Скрит текст:
Ето я моята трансформация. Не ме е срам да покажа откъде тръгнах. Радвам се, че бързо след раждането се взех в ръце, а не се оставих по течението. Първата снимка е месец след раждането тежа около 74кг ( не знам с точност). Втората е декември - месец и половина след като започнах да тренирам. На снимката тежа около 68кг. И последната е от сутринта. Тежа 55.5кг.

Доволна съм от постигнатите резултати, въпреки че храненето ми е ужасно и се опитвам да го вкарам в релси. Никога не съм имала такъв корем и силно се надявам в най-лошия случай да си остане в този си вид.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 17:03 от besyto

# 161
  • София
Трениращите се заглеждаме по трениращи  Mr. Green Аз също се заглеждам по хора със спортни фигури, както и забелязвам, че на плажа мен ме заглеждат такива мъже. Обаче момчето е много галантен  Heart Eyes Аник, пък и ти си повече от прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Приятно е, още повече, че не сме първа младост, и сме с по две, три ремаркета  Mr. Green

Янче, браво за напредъка! Чудна си!  bouquet

Дана, значи да ставам португалка викаш  Mr. Green Иха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И без това не понасям зима, мрак и т.н  та там ще ми е екстра през по-голямата част от годината  Mr. Green
Обаче си представих километрични, празни плажове ... върха!!! Crazy

# 162
  • Бургас
Благодаря момичета, чудна и супер не съм, нито пък мястото ми е при грациите, но наистина  напредъка ми е огромен сравнен с февруари месец /снимки от тогава няма да дам, не съм чак такъв мазохист  smile3516
Дана, и аз мечтая от известно време да посетим Португалия /повече като туристи, отколкото за плаж/, ама ще остане за следващата година, че за тази се записахме на 10 дневен тур в Испания /били сме в Барселон, дори съпруга ми няколко пъти, но .... /

# 163
Не се отчитам напоследък, тренировките ми са главно около 10км бързо ходене и вело ,а вечерта с гиричките и ластиците.
Аник, Бесито ,Яна , страхотни сте!!
Яна,не виждам какво те притеснява,тялото ти не е никак зле и въобще не приличаш на кучето. Mr. Green
Лея, поздравления за минусите,коя програма караш? Simple Smile

# 164
Лея, поздравления за минусите,коя програма караш? Simple Smile
Благодаря. Карам на БР, а храненето ми е НВ ВМД.

Общи условия

Активация на акаунт