Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 896
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Отчитам два дни много плуване. Почти не излизам от водата.
Храната е добре - сутрин плодове, на обяд салати, вечер риба и салата. Позволявам си от време на време и по филия хляб Вита, но мисля, че достатъчно изразходвам, за да не се отрази зле.
Георгиева, много тренирано тяло. Браво!

# 271
отчитам пилатеса, но не е мой тип и добавих : https://www.youtube.com/watch?v=WSOu0M6E79o&list=PLlu7vcAdum … jhBQB&index=1 . Може би от това имах нужда. Simple Smile

# 272
Днес отчитам Cardio 2  Wink
Следват два дни почивка - имам нужда.

# 273
  • Пазарджик
Здравейте!

Didi, честито! Лека бременност и само положителни емоции.

Момичета много ви благодаря за отзивите, направо ме засрамихте, голяма част от това което съм постигнала е с ваша помощ. Въпреки, че не пиша много ви чета редовно и без да подозирате дори сте ми стимул и съветник. bouquet

6tastliva ще се питам да се премеря, но в къщи даже нямам и метър  Mr. Green:
-гърди - 84 см.;
-талия - 67 см.;
-ханш - 85,5 см.;
-бедро -51,5 см.;
- всичко това при височина 160 см. и 50 кг. /все ми бягат тези 49 кг./:lol:

По спомен преди години например 4 съм се мерила но бедрата бяха 54-55 см. на почти същите килограми /може би +1-2 кг./, като се замисля доволна съм, не очаквах  Grinning.

leia2015 тренирам единствено и само в къщи. До скоро, около месец и ластици нямах, гири от 3кг. си купих преди 2 месеца, а от година и половина тренирам с гири от по 5кг. От март до сега съм минала 21 day fix и БР, преди това година и половина съм тренирал с Румяна. Преди нея импровизирани тренировки мързеливи  Mr. Green и тичане 1-2 лета по 2 месеца макс. В къщи имам и крос тренажор с който свалих излишните килограми след втората бременност, но от година и половина  е счупен  Mr. Green. Имам доста да наваксвам, повече от вас имат дълъг опит и са натрупали доста стаж. И не на последно място много ходя пеш  Wink.

Сега съм в задънена улица с какво да продължа  newsm78?

Отчета за днес ще е  newsm79 newsm28 wash hang, снощи се прибрахме от морето и къщата е в безобразно състояние  #Crazy.

Спокоен петъчен ден и безгрижен  уикенд !

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 15:32 от s_georgieva

# 274
Здравейте момичета,

Не ми остава време за форума, но пък видях няколко прелестни дами Hug Браво момичета!
Май не се сещам за момиче, което да пише в темата и да изглежда зле, всички независимо дали са на 20 или на 20х2  Heart Eyes изглеждат прекрасно и излъчват здраве  Hug Hug Hug
Didi, честито, всичко ще е наред докрай само стой та гледай  Hug Hug

# 275
Здравейте, прекрасни. Аз съм вече в отпуск, току що се връщам от стадиона, ходих да бягам за първи път и съм много щастлива, че направих 3 обиколки с бягане и бързо ходене 261uu Плановете ми са през деня- Джилиан, вечер- бягане.

# 276
Браво момичета!
Май не се сещам за момиче, което да пише в темата и да изглежда зле, всички независимо дали са на 20 или на 20х2  Heart Eyes изглеждат прекрасно и излъчват здраве  Hug Hug Hug
така е  Flutter
отчета ми за вчерашния ден, Руми - долна и горна част , общо 40 минути.Това сутринта, после добавих 1 час каране на колело и пробване на всички спортни уреди в парка Laughing
за днес : Руми - корем и аеробика без подскоци.
Дано все така ми се задържи ентусиазма за спорт и здравословно хранене, защото често изпускам нещата от контрол.

# 277
Вчера импровизирана тренировка с 5кг гири и ластици - дупе, трицепс, рамене и крака.
Преди малко направих БР7 и БР8. Имах сили и за двете, а преди това що бързи въглехидрати погълнах  ooooh! Уж нямах два дена апетит за сладко, но днес се тъпчех без да изпитвам глад.  #Crazy Вече нищо сладко няма вкъщи и се надявам да се поспра малко.

Шефът Антонио, браво! Тези дни и аз мисля да възобновя бягането.

# 278
За вчера отчитам тренировка 14 от Дупемания, днес кардио 5. Храненето хич го няма - свекървата сготви кисело зеле със свинско  eat и аз не устоях. Хапнах си порядъчно, а и не само един път. А бе правилното хранене не ми е от силните страни  Embarassed
П.П. Мисля да сменя 3кг. гири, с които тренирам с по-тежки, но се чудя дали да взема 4кг, или направо да се хвърля на 5. ама те ми се виждат тежички newsm78

# 279
Отчитам кардио за вчера.
Днес не ми е добре нещо - температура ,главоболие ,отпадналост...не мога да стана от леглото.Няколко дена ми беше напрегнато и ето че сега явно ми се отрази.

# 280
Отчитам 10 километра ходене и много плуване. Отдавна исках да видя Карадере и най-после успях. Много ми хареса.
Иванита, какво му е на свинското със зеле? Хората ядат по три пъти на ден пържоли, за да отслабнат. А и твърдят, че са и по-здрави.
white angel* , бързо оздравяване Hug

# 281

Иванита, какво му е на свинското със зеле? Хората ядат по три пъти на ден пържоли, за да отслабнат. А и твърдят, че са и по-здрави.

newsm48 потвърждавам!

# 282
Иванита, идеално диетна си, не бой се!  Hug

Днес 10км и никакава силова. Срам! Ще метна 40 лицеви опори, съвсем забравих, че са ми по график днес.  ooooh!

Едит: 30 нормални + 20 от колене. Сега ми се тресат ръчичките, но съм доволна. bowuu

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 22:42 от Deziderata

# 283
Иванита- да не си правила 90 дневната някога? Wink
От там знам, че киселото зеле е солено и предразполага към задържане на вода. Peace
Сега има прясно в изобилие. chef

# 284
 Laughing
Диди, не съм правила 90 дневната диета. Да, знам, че има прясно, ама аз обичам киселото повече.

Deziderata, Amanda, No_frame bitch,  как какво му е на свинското със зеле?? Много маазничко, соленичко, тук там и тлъстичко, кое му е диетичното?

Общи условия

Активация на акаунт