Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 890
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Някой правил ли е тренировки на Jackie Warner от 1 стр. на темата.От къде се свалят?Платени ли са?

# 301
Здравейте и от мен  Hug

Днес по програма почивам, но имам да наваксвам една БР11 и ще я направя днес. Почти не остана от програмата, в петък я приключвам по план - дори и да е имало дни, когато не можех да тренирам, наваксвах с тренировките в дните за почивка.

Чудя се какво да подхвана след БР (като всеки път  Laughing). Мислех си за Боди Шред. Някой правил ли я е? Ще съм благодарна на отзиви.

# 302
  • София
Какво е БР?

# 303

Съкращението идва от програмата Body Revolution на Jillian Michaels  Peace

# 304
  • Sofia
Магика, и двете треньорки, за които попита са страхотни.
Тренировки на Джаки можеш да изтеглиш от rutracker.org:
https://rutracker.org/forum/search_cse.php?cx=014434608714260776 … %BA+%D0%B2+Google
Онлайн можеш да погледнеш някои от тренировките и' във vk.com. Там има качени и тренировките от БР ( Body Revolution) на Джилиан Майкълс, която е чудесна програма.
Нена, аз правих и Боди Шред, но не ми хареса толкова много колкото БР, нито пък бях впечатлена  особено от постигнатите резултати. Не бих я правила пак, докато БР с кеф бих я извъртяла още веднъж, видях много добри резултати.
Ивета Борисова, много сме почитателите на Джилиан и тази програма. Всички, които в отчета си пишат БР за по- кратко правят точно Body Revolution:)
Днес тренирах двуразово- сутринта Алфа кардио с Шон, след обяд 30 мин плуване, моделската с ластиците и 5 мин корем с Каси.

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 23:42 от Margi

# 305
Хей! Спортни и чудесни. Имам един смешен въпрос. Какво правите, за да не ви се пързалят краката по пода? Тренирам на паркет масивно дърво и много се затруднявам с това пързаляне. Пробвах с маратонки - пързаля се, на мокет - също. Sad

# 306
mama Barba, как ще е смешен въпроса. Само че и при мен е проблем обичайно настилката (ламинат). Преди бях на мрамор и съвсем честно, но ми беше по-добре  Laughing
Сега сериозно, съчувствам ти  Hug
В момента съм във възрожденска къща с нисък таван т.е тук тренирам без скоци, навън има голяма поляна, но трябва да гледам тренировките през телефона и изобщо веселба: whistle:
П.С. Ако става въпрос за тортите и кулинарния блог, да. Аз съм виновницата  Wink

Отчитам петъчнo PiYo, 40мин., всекидневна разгрявка сутрин с премитане на двора от паднали листа, двата почивни дни обиколки Крушуна и Деветашка пещера, Узана и днес съм гроги и с МЦ и само бадминтон турнир с половинката ми стигаше  Wink

Непо, прекрасна!!!
S_Georgieva, пожелавам ти много дълги години да изглеждаш по този начин, чудесна визия!

# 307
Отчет Понеделник, 11/7
16/22 - 6 км ходене + Ballet Beautiful: Lean Legs and Butt Shaper Workout + Ballet Beautiful | Lean Legs & Buns Workout

# 308
Добавям за вчера 4 км бягане за 30 минути. Много не ми спореше вчера  Rolling Eyes
Днес БР6.

# 309
Отчет - тренировката на Руми, показана от Зизу.
 mama Barba , по оная тема
Скрит текст:
Аз също съм склонна към пристрастявания, преглеждам разни форуми и по тази причина  си карам със старото телефонче с фенер. Така си ограничавам достъпа до разни социални мрежи и екран в определено време от деня Simple Smile Но за децата ми е гадно, защото са още толкова малки и сега им е времето да са щури
От моите упражнения по фотография тези дни, мога да ви река, че категорично по бански на снимка изглеждат добре само слаби жени, независимо дали тренират или не Simple Smile
Но за да не си мислят някои надничащи в темата по-едрички и не толкоз изящни, че тук са се събрали само професионалистки и фитнес модели, ще покажа и една моя Laughing

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 21:36 от Аmanda

# 310
Аманда, много добре си изглеждаш.  Peace
Пожелавам ти другото лято да свалиш пареото и да разхождаш по плажа твоето  мечтано  тяло.  Hug

# 311
  • София
Онлайн можеш да погледнеш някои от тренировките и' във vk.com.
Тук трябва да се регистрирам ли?

# 312
  • Пазарджик
 Здравейте момичета!

Отчета за вчера Румфит комплекс 1 : Пепилота. След дълго мислене реших да повторя 30 дни Румфит, тренировките са по-къси и ще го водя нещо като почивка.

За днес - нищо, ставане в 7 ч.  Mr. Green.

Момичета, моля, за отзиви за Боди шред ?

Би, mama Barba, Agent Provocateur  Hug , благодаря за хубавите думи!

Amanda изглеждаш страхотно !

Спокоен ден на всички!

# 313
за днес Руми - горна част ,
Скрит текст:
вчера чух нещо (отправям го към Аманда и който се чувства като нас) :
когато правим опити за здравословно хранене с цел отслабване, дори и да не постигнем отслабване, постигаме здраве... Peace
Аз си знам , че много ям , ама не ми се стои гладна. Затова поне избягвам боклучаците.
Ето пример , аз закусвам 3 варени яйца с кашкавал и домати, а приятеля ми 2 и после си наваксва със сладко... В момента тежа 65 кг на 167 см и искам да отслабна с 5 кг, а не с 15 кг - просто не се харесвам супер слаба. Това не е за всеки!

# 314
Отчета за вчера Румфит комплекс 1 : Пепилота. След дълго мислене реших да повторя 30 дни Румфит, тренировките са по-къси и ще го водя нещо като почивка.

newsm20 Ако Румфит-а го водиш почивка не искам да знам якия гърч какъв е  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт