Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 914
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Аманда, чудесна си  Hug и да, личи си коремчето  Wink
Аз отчитам тренировка от вчера гърди, ръце, корем и кардио. Държа си килцата, но при мен това, че не качвам си е достатъчен резултат. Да не говорим, че от известно време съвсем не планувам и мисля храната. Напоследък често ми се случва да прищипвам нерв /не съм съвсем сигурна, че е това/, отзад на плешката. Днес много ме боли и цялата ръка е трудноподвижна. Но така или иначе ще тренирам крака и дупе, та няма да ми пречи много. Спряла съм плуването от известно време, и йогата пропускам. За бой съм си направо. Разчитам само на зала и то 3-4 пъти седмично. Спомням си, че Вив беше казала, че с по-лежерни и ненатоварващи тренировки, се е изчиствала най-добре. Аз не съм изчистила, но поддържам и съм доволна. Явно тЕлото ми си имаше нужда и от почивка  Mr. Green

# 316
  • Sofia
Магика, да, във vk.com трябва да се регистрираш, но си заслужава, пълно е с тренировки и други интересни неща- има качени книги, филми, списания, музика. В rutracker също трябва регистрация.
Аманда, много си чаровна. Личи си коремчето, че се работи за него:)
s_georgieva, От пръв поглед се вижда, че спортуваш- имаш чудесна спортна фигура, браво! За Боди Шред писах малко по- нагоре. Не е лоша програмата, но не ме грабна мен лично. По мой спомен повечето момичета от темата не я изкараха  до край. По-трудна и натоварваща е от БР, пробвай, може и да ти допадне, на мен не ми хареса, че Джилиан в желанието си да разнообрази беше включила някои доста изкелифенчени упражнения. Очаквах и по- добри резултати, а почти нямах промяна във визията с тази програма.
Днес отчитам Abs intervals  с Шон. Утре няма да съм с него, оперираното ми коляно взе да се обажда след два дни подскачане с него. Старост- нерадост!

# 317
Би, мерсаж за отговора. Браво за майсторлъка! Как пазиш режим при такива чудесии и вкусотии?!

Амандичка, страхотно изглеждаш и, да, може да не сме манекенки, но сме здрави и издръжливи! Чувствам и психиката си по-силна. Само, ако не ям, съм много свирепа.

Йойа, аз имах такава болка в кръста, но с Руми оправих тоя проблем покрай другото, без да ми е било цел.

# 318
  • София
Margi,благодаря за съдействието! HugСамо те моля да ми кажеш къде да ги търся тези тренировки в vk.com?Регистрирах се! Peace

# 319
Магика, и двете треньорки, за които попита са страхотни.
Тренировки на Джаки можеш да изтеглиш от rutracker.org:
https://rutracker.org/forum/search_cse.php?cx=014434608714260776 … %BA+%D0%B2+Google
Онлайн можеш да погледнеш някои от тренировките и' във vk.com. Там има качени и тренировките от БР ( Body Revolution) на Джилиан Майкълс, която е чудесна програма.
Нена, аз правих и Боди Шред, но не ми хареса толкова много колкото БР, нито пък бях впечатлена  особено от постигнатите резултати. Не бих я правила пак, докато БР с кеф бих я извъртяла още веднъж, видях много добри резултати.
Ивета Борисова, много сме почитателите на Джилиан и тази програма. Всички, които в отчета си пишат БР за по- кратко правят точно Body Revolution:)
Днес тренирах двуразово- сутринта Алфа кардио с Шон, след обяд 30 мин плуване, моделската с ластиците и 5 мин корем с Каси.
Много се радвам, че правите точно нея, аз също не можах да разбера какво е БР

# 320
  • София
От къде гледате тренировките на Джилиан?На линка Body Revolution ми излизат само платени тренировки...

# 321
От къде гледате тренировките на Джилиан?На линка Body Revolution ми излизат само платени тренировки...
Пробвай от тук, https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4014949

# 322
Пробвай от тук, https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4014949

Днес докато си ровичках попаднах на този канал в youtube, има доста тренировки на Джилиан
https://www.youtube.com/results?search_query=be+fit

# 323
# 324
Тренировките от БР гледам във вбокс -http://m.vbox7.com/play:a95aa35762

Аманда, супер си! Догодина ти пожелавам да си във формата, която целиш!
За днес БР8. Най-накрая си влязох в режим и нямам проблем с храненето. Simple Smile

# 325
  • София
Аманда, много си сладичка  Hug Благодаря ти, че сподели снимка  Hug

Днес пробвах новата програма на Руми - "За из път", Тренировка 1. Малко прилича на Кросфита, но е по-леко, по мое мнение. Допълних с малко импровизация за дупе с ластика. След една седмица почивка, това го броя за завръщане.

Георгиева, браво на теб, щом Кросфита ти е почивка! УАУ, бих казала  Heart Eyes

# 326
Благодаря ви за подкрепата Grinning
Зизу, според мен също е важно здравето. Но да си призная, вече изобщо не вярвам, че храненето е водещо за формата. В момента съм в една компания от жени, които за закуска хапват сандвичи, за обяд риба с по три-четири филии хляб, за вечеря пържени картофи със сирене и хляб и пак са по четиридесет - петдесет килограма.
Някои хора трябва цял живот да се хранят с ограничения, за да поддържат нормална, но не и супер форма. Аз не целя отслабване голямо, защото никога, ама никога не съм била слаба /сега съм на килограмите, на които забременях с големия ми син/ и такава съм била почти винаги след петнайсетгодишна. Но пък се дразня, че сякаш тялото ми е много неподатливо на промени. Има хора, които тренират месец -два и се сдобиват с релеф, а при мен се случва супер, ама супер бавно. Имам всъщност мускули на гърба отчетливи, но не за това се боря, та тях няма да показвам Laughing

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 21:49 от Аmanda

# 327
Привет, спортни момичета!

Аманда, на мен пък знаеш ли кое ми хареса, гърдите или по-скоро гръдния кош. И не става въпрос за яка батка както ти се определяш, а за гладка кожа с лекичък мускул отдолу. Кажи сега как си с лицевите? Wink
А за мен здравето не се определя само от това колко килограма тежим, а и колко здравословен вид имаме - тен, торбички, бръчки, подпухналост, зъби и усмивка. И честно казано мисля, че за това голяма роля има храненето.

И аз като Вив загрявам още. Правя повторение на БР 5 и 6, въпреки че по план съм ги минала, защото не ми се буха направо в дълбокото със следващите нива. На почивката се движех с лекота дори повече от в ежедневието, така че не съм усетила липса на тренировки. Единственото, което започвам пак от нула е сковаността.  Confused Едва чаках да раздвижа вчера това пусто задно бедро и груб.

Агента като гледам ще се върне от почивка с добре трениран глутеус и издължени бедрени мускули от ходене. Grinning

Радвайте се на морето, момичета, докато сте там и трупайте слънчеви лъчи и не си намирайте кусури.

# 328
Аманда, изглеждаш много добре.
Вчера добавям 3.400км бягане, а днес Cardio 2.

# 329
... Но да си призная, вече изобщо не вярвам, че храненето е водещо за формата. В момента съм в една компания от жени, които за закуска хапват сандвичи, за обяд риба с по три-четири филии хляб, за вечеря пържени картофи със сирене и хляб и пак са по четиридесет - петдесет килограма.
... Но пък се дразня, че сякаш тялото ми е много неподатливо на промени. Има хора, които тренират месец -два и се сдобиват с релеф, а при мен се случва супер, ама супер бавно....

Ген, чедо, ген и метаболизъм! Колкото и да не ни харесва! И за яденето и за спорта. Моята теория е, че тялото ни постоянно се опитва да се върне в генетично зададените му рамки т.е. хърбавите, дето работят за мускул и им се случват нещата бавно се жалват също толкова жално като теб, че в момента в който спрат да блъскат здраво губят много бързо и релеф и всичко, а суперстройната братовчедка на мъжа ми яде тройно на мен за да поддържа 45 кг при 170 см Wink
Вчера стоях на опашката зад една манекенка - мъж никога не я е оглеждал толкова подробно, колкото го направих аз - само 15 см по-висока от мен, а краката и свършваха на нивото на талията ми, гърбът и двойно по тесен от моя, но раменете колкото моите широки, дупе 80-84 см макс. Всичко дълго, тънко, оформено, елегантно, бяхме от 2 различни раси все едно... честито на спечелилите генетичната томбола!

Но при всички положения добро, качествено хранене и спорт/движение/тонус са много по-добро комбо от генетично стройно и залежало на дивана тяло, хранено с боклучава храна.
А защо аз не съм те видяла  newsm78 отивам да те намеря, че и аз да преплакна око!

Дана  Grinning Grinning Grinning мани - толкова ми е горещо нон-стоп, че няма сила, която да ме накара да направя нормално кардио или да вдигна тежест... но вечер пред ТВ се позапотяваме със статични пилатес/балетни. Щерката онзи ден за да се похвали пред дядо си падна за лицеви и направи 17 от воле, дядо и щеше да си глътне езика от учудване (само дупето и мъъъничко щърчеше, не беше идеално равна)

Следващата седмица искам да си подобря личните рекорди по ходене!
ХОРА, абе пускайте снимки от тия ваканции бре!!!

Отчет Вторник, 12/7
17/22 - 8 км ходене +моделската

Общи условия

Активация на акаунт