Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 916
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Непокорна, голямо си сладурче  Hug Hug Hug

Агентче, като те четох себе си видях, особено като отида в по-северните държави, след някой друг месец ще съм в Дания, там дългокраки хубавици колкото си искаш  Grinning За оправданията, ей нато не бе вирус, не бе цикъл, а съм се зарекла вече да не тренирам през тези дни, поне храната ми е качествена.

Jerry,
имаш мотивация за новата програма, това е важното, като перушинки ще ти се видят тежестите  Hug
Би, звучиш много релаксиращо, приятно изкарване сред природата  Hug

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 15:01 от !Diva!

# 346
отчет от мен, и аз като Щастлива изоставам от плана, заради някакъв вирус и днес 2 тренировки за бедра и секси корем от Руми.
Непокорна, страхотна снимка, супер си. Радвам се, че си презаредила батериите!  Nature Sunny
Бързо ще влезнеш пак във ритъм  jump

# 347
Непокорна, изглеждаш много добре!  Simple Smile и си много симпатична.

# 348
  • София
За днес отчитам Дупемания 14  bouquet

# 349
Непокорна-направо ти личи колко си преяла. Grinning
Много,много добре изглеждаш. Hug
По прасеца ти се загледах.  Flutter

# 350
Непокорна, много, ама много си сладка Heart Eyes 
Днес отново само плуване.

# 351
D_ana,
Скрит текст:
излизала пода. Ха-ха! Хигиената е враг на туриста.  Mr. Green Той, ако е излизан, няма да се пързаля. Няма да ви разправям малката като добара маслото, докато готвех, какви ги нарисува на пода. Добре, че ми е ден за почивка от тренировки, иначе сега щеше да е голямото пързаляне.
Благодаря за съвета. Ще пробвам с леко влажни подметки.

Агент, хвана ме. Царица на оправданията съм.  Embarassed
Скрит текст:
Истината е, че генът ми е по-скоро от този бързо свалящия, но е и бързо качващ... Имам си и още едно оправдание: ако отслабна много бързо, ще има стрии, бръчки. Изобщо от всякъде съм се подсигурила с оправдания да не се ограничавам много-много...  Blush

Ангелче, сега само задръж положението с килата. Много бързо ще наваксаш форма.

ДжериJoy Голям стимул този инструктор.  hahaha

Непокорна, представях си те една бойна и нахакана, а ти си толкова кротка и миловидна. И стройничка. Flutter А за планината завиждаааам, ама много благородно. Heart Eyes

# 352
  • Пловдив
Привет, момичета!
Влизам и какво да видя... - Непокорна. Страхотна жена на уникално място!
ДжериHug!
Би, много свежо звучиш. Благородно завиждам за мястото, на което си  Heart Eyes.
Днес отчитам 40 Minute Full Body, Low Impact Cardio + Sculpt + Weights HIIT W …  Barefoot Workout.

# 353
  • София

Кой го казва  Laughing
Не го казвам с лошо, пояснявам  Grinning

# 354
Привет!

Вкратце за отчет - вчера тотално скована от мускулна треска след БР 5 и 6, не бях в състояние за друго освен за пауър йога на Ребека. Свърши чудеса, както и една дозичка магнезий преди лягане. Grinning Днес вече нов човек не ми се правеше кардио, което сметнах че съм свършила с 8те км вървене на ден, и паднах за сефте на БР7. Много зор, но и много ме изкефи, направо усетих как ще заформя мускулите на ръцете и корема, йе. Mr. Green Готова съм да я правя, докато усъвършенствам всяка вариация на лицевите.

Мечтая си за едни 5 килограмки. Видях и един ТРХ за 15 кинта и му се чудя.

Непо, добре дошла в редиците. Бедрата, бедрата ми хванаха очото.

Хубава вечер!

# 355
Една седмица нищо не съм правила  Rolling Eyes затрупана бях с работа.....днес малко пилатес -15мин,малко плуване -20-40 мин и малко упражнения с швейцарска топка Това е ...храната е ужас  #Crazy ама истински  Joy

# 356
Привет!

Видях и един ТРХ за 15 кинта и му се чудя.

Божееее  newsm78 грабвай гооооо  baby_neutral

# 357
Отчитам тренировка 15 от Дупеманията - много приятна, и мини 5 ( бях го забравила колко е "готино: )!  Grinning Вода се лееше от мен.
Яденето - не коментирам!
Другата седмица я привършвам и мисля да сложа някоя снимка "преди-след" . Дано да има някаква разлика  Praynig
Непокорна, много си готина.

# 358
Божееее  newsm78 грабвай гооооо  baby_neutral
Викаш да грабя, няма да залежава вкъщи.  Wink Hug

# 359

Кой го казва  Laughing
Не го казвам с лошо, пояснявам  Grinning
Сега точно изглеждам като много преяла.  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт