Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 875
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Джери, почини си. Претоварваш се, а това се отразява много и на психиката  Hug Дано скоро има вариант за по-голямо спокойствие при теб  Hug

Агентич, и аз съм с 26 Номер, ама съм сигурно 20 санта по-ниска от теб  Mr. Green  Страхотна си бе, браво!  Heart Eyes

Иванита, браво за приключената Дупемания! Какъв ефект върху формите наблюдаваш? Дупето променено ли е? Аз се снимах отзад преди Дупеманията и ще се снимам и след. Да видя дали има разлика  Mr. Green

Зизу, много се радвам, че те виждам с отчети!  Hug
550 повторения ми е супер любима Румянина тренировка  Heart Eyes Трепна ми, като те прочетох  Heart Eyes

Вчера бях на едни токове и един приятел на ММ ми каза, че не трябва да нося токове, защото краката ми били много мускулести  Mr. Green Май е прав, наистина са доста оформени и на ток съм като на фитнес състезание, чак грозничко седи. За да ми го каже мъж ...
Моя пък веднага му опонира, че е по-добре мускули от сланини  Mr. Green Защити ме моето момче  Heart Eyes

Не отчитам нищо тези дни. Почивам и по МЦ причини, и по съботно - неделни, когато по принцип почивам.
Отново никакъв ПМС този месец. Чистото и качествено хранене е голяма работа, не е истина.

# 511
Вивиан, благодаря. Днес мерих обиколките- има минуси, но утре ще пиша подробности, че сега пиша от телефона.
Честно казано, ММ не вижда разлика  Sad , аз малко.  Не съм се снимала"след" - утре. За дупето не мога да преценя. Но хранителния ми режим хич го нямаше.
Обаче пак ще я повторя.
От утре ще почна Т25, ще видим как ще я карам в тези жеги.  Но обмислям и Румфит-а или някоя друга, не толкова кардио, а Шон ще си го оставя за студовете( white angel.  Blush)

# 512
Здравейте момичета!
Не знам дали тук е мястото да задам въпроса си,но не намерих друга подходяща тема.Гледам,че всички тренират усърдно и сте доста напред в нещата и се надявам да ме посъветвате.

След раждането за 1 година свалих близо 15кг и продължавам да свалям.Не съм тренирала до сега освен народни танци преди да забременея.Проблема ми е корема.Искам да си го стегна,защото колкото и да отслабвам остава една увиснала част.Ако можете да ми препоръчате тренировки в къщи и да не изискват много време,защото от детето не ми остава време за елементарни неща да не говорим за 1 час тренировка.

# 513
По назад бях пуснала линк, към 30 дневна програма, като тренировките са високо интензивни и са само по 15 Мин.

# 514
За днес https://www.youtube.com/watch?v=xbRWn-7O3C8  Появи ми се болка в китката и беше някаква модификация на тренировката, но нищо. Другия път повече.

# 515
Вив, аз точно такива крака на токове харесвам, е не само на токове де Hug Боря се за такива Hug

Аз се меря в залата, не мърдам надолу, но доста съм се  свила.

Вчера починах принудително. Тръгваме за Рила,  чакат ме, да ама спира токът и аз в асансьора. Къде ли не звънях, ни аварийна служба иска да дойде да ме извади, ни група иска да оправи тока. Извадиха ме след 2 часа. Е, няма на къде да се ходи, компанията тръгна.
Като се ядосах и на хладно в едно заведение  рано сутринта изпих 3 бири. И като съм легнала и до сега Grinning
Добре, че нямам деца. Е, имам ама е голям.

Отивам на гърди и рамене Hug
Приятни тренировки момичета Hug

# 516
  • 1st floor

Като се ядосах и на хладно в едно заведение  рано сутринта изпих 3 бири. И като съм легнала и до сега Grinning

Джерииии!!!  hahaha Аз и без да ме ядосват вчера вечерта ударих две бири и финиширах с 49% въглехидрати за деня!  Blush Само в калориите се вместих - 1545. Свиня съм си и това е! И нещо се почувствах много изморена, че ме изцедиха на работата - в събота реших да почивам, в неделя се успах (за първи път от години насам), а днес нарочно не навих аларма за да се наспя като хората и пак не остава време - отиваме на плаж с децата, докато е по-раничко. Дано довечера не е отвратително топло и се отчета с тренировка...
И аз се навирам в дънки 26 номер, ама където вика Вив, Агентката сигурно е една педя над мен! Mr. Green И също като на Вив, крачетата ми стоят мускулести на токчета (и понякога не се възприемам с рокля... Embarassed )

# 517
Днес отчет БР8, след два дни почивка. Много добре си починах.  Wink
Довечера ще ходя да бягам, пък отчет за бягането ще дам утре. Усмихнат ден от мен.  Sunglasses

# 518
Отчет в мерките:
    Преди/След
Кг 53/51,5
Гърди 89/86
Талия(пъп) 80/78
Ханш 95/91
Бедро 52/51
Най ме в яд за гърдите, че и преди ги нямаше, пък сега  Cry ама какво да се прави.

# 519
БР 11. Бая творчество е вложено в това мъчение ooooh! Трудно я издаяних, а на едни подскачащи лицеви направо щях да се пребия, заради потни длани и под  /тренирам без постелка/.
Вивиан, аз много не разбирам вметката на този "стилист"... Жените със спортни фигури само с ниски обувки ли трябва да ходят ?
А по повод промените след тренировъчни програми... Вчерах разглеждах страницата на Руми и снимките там. Направи ми впечатление как хората се променят с различни темпове - някои постигат за два месеца това, което други за година.

# 520
Вчера бях на едни токове и един приятел на ММ ми каза, че не трябва да нося токове, защото краката ми били много мускулести  Mr. Green Май е прав, наистина са доста оформени и на ток съм като на фитнес състезание, чак грозничко седи. За да ми го каже мъж ...
Моя пък веднага му опонира, че е по-добре мускули от сланини  Mr. Green Защити ме моето момче  Heart Eyes

Вив, за да ти го каже мъж означаваа, че е кръгъл глупак! Господи боже, какви индивиди има на тоя свят! Да правиш забележка на жена на публично място...и то на идеална таква. Смотаняк! Ядосах се нещо....Типичен балкански пръч, който няма право да си отваря устата. Горките жени в рода му.

Влязох да се похваля, че бях на състезание вчера, и бях 6та в моята категория, което не беше зле.
Върнах се от почивка, в която то не бяха кнедлики, то не бяха други чешки въглехидратни специалитети. Както и да е. Днес йога, утре ще видя,  в сряда ме чака половин маратон. Ще се пазя дотогава и
ще почивам.

# 521
  • София
Юху, Иванита, страхотни минуси на твоите ниски кг, това е супер постижение, браво!  Heart Eyes
И аз не спазвам хранителния режим на Дупеманията.

Джери, понякога съдбата си знае работата  Hug

Непокорнич, значи с теб можем спокойно да плашим средно статистическия мъж с мускуляци по крака на токове  hahaha

Аманда, да ти кажа, когато съм си говорила с мъже по тези въпроси се оказва, че повечето от тях (всички са не спортуващи и не общуващи със спортуващи) не харесват такъв тип тела (с оформен мускул или плочки). Струва им се мъжко и грозно.
Същия "стилист" (хихихи много як термин му плесна  Mr. Green) каза, че харесва жени с коремче в тесни рокли  Mr. Green

Дези  Joy Hug

# 522
Оххх какви три бири какви пет лева  Whistling аз петък с/у събота като се подпуках с брат ми на една мастика-двамата сме изпили по 300-отдавна не се бях намотвала така  Crazy На сутринта главата ме  цепеше неистово,а милото само ми се подиграва...та този ден изпих 3 литра бира( за около 12часа ) ама просто тялото  ми го искаше,пък аз си го слушам хахах Joy Вчера като се събудих бях толкова щаслива,че не ме боли нищо,че станах тренирах -dirty 30 по график от фикса и после на вилата 1 км плуване.По принуда беше високо въглехидратен ден -майката на милото ни покани на обяд-свинско с ориз( ама от онова свинско с ориз от соца  hahaha дето организма го разпознава като :манджата на баба"  -много ми беше вкусно и много ядох,а за вечеря приятелката на брат ми прави талиатели със  сметаново,шунков,гъбен сос и те бяха вкусни и не се пристисквах много,много ,финиширах с тирамису  Peace

# 523
  • София
Уха, ей това е весел уикенд  Mr. Green  Hug
Ох, така ми се плува всеки път като те прочета ... направо душата ми плаче вече. Как нямам басейн наблизо  #Cussing out

ММ имаше РД в петък, празнувахме го в събота, на двора на вилата, десертите бяха различни видове сладоледи и плодове, много съм горда със себе си, че въпреки розето, което си подпийвах, не хапнах нито хапка сладолед, а карах на диня и пъпеш  Crazy Не ми се ядяха, явно затова успях, повече ме привличаха ледените плодове.

Отчитам за последен път най-омразната ми тренировка от Дупемания - 13. Пуу, добре че свърши  baby_neutral

# 524
Е, тва е! Момичета усмихнахте ми деня!!! То не бяхте заклещени в асансьора, то не бяха чукове по главата на разни стилисти, то не беше слушане на тялото. Още се събирам от пода. Joy

Аз съм пълно мазало, но пиша, защото това ми помага да се стегна. Пускам си Румката. Тялото ми го иска, умът ми го иска, аз го искам!!!  Party

Кикимора, ти Бети Рокър ли беше пуснала? Хареса ми програмата й, но ме дразни, че само 24 часа давност имат клипчетата и трябва да подпишеш клетвена декларация, че ще спазваш програмата.  hahaha Аз съм ориенталски манталитет и искам да си праим квот си знайм!!!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт