Сватба 2017

• 114 945
  • 869
  •   1
Отговори
# 285
Дами в какъв ценови диапазон са роклите на бг дизайнери?

# 286
Момичета какво мислите за търсене на рокля заедно с младоженеца? Знам, че не е хубаво да ме вижда с роклята преди сватбата, но... Обичам да ходя на пазар с него, има вкус...

# 287
  • София
Момичета какво мислите за търсене на рокля заедно с младоженеца? Знам, че не е хубаво да ме вижда с роклята преди сватбата, но... Обичам да ходя на пазар с него, има вкус...

Аз лично съм суеверна...показах на мъжа ми тези, които съм пробвала..но тази която избрах няма да му я покажа

# 288

Нееее не не не не нееееее!  Според мен
Моментът в който той те вижда като неговата булка на сватбения ден е единствен и за мен от най-важните.  Не го принизявай на нивото на пазаруване на дрешки по моловете.  Тук работата е съвсем друга. Колкото и вкус да има ти не му отиваш на ревю...и щом те е взел за булка то ти ще си неговата най-красива булка.   Пак казвам...според мен

# 289
  • София
И ММ не беше виждал роклята, но братовчедка ми например я избра с мъжа си. Всеки си решава.  Simple Smile

# 290
 Аз пък да се похваля, че сватбата, на която бях канена, мина. Много хубаво времето- слънчево, ясно небе, огнено оранжеви листа... ама пък един вятър #Cussing out  Булката трябваше да си свали воала още при излизането от дома й. После в обредният дом пак й го слагаха, че да може да влезе забулена в ритуалната зала. Ама едно е да ти го зачаки фризьора, докато ти прави прическата, друго е дузина заливащи се от смях гостенки да протягат ръце Laughing
Пусти вятър, толкова смешни направи тези дами, които бяха попрекалили с фризурите. Всички се шегуваха, че това е вятърът на любовта Simple Smile
Подарих пари в брой, както си искаха младите. В един плик, в една картичка, с дълго, дълго пожелание Simple Smile
Това е от мен. Моята сватбена вълна премина и аз ви напускам. Пожелавам на всички бъдещи булки, много любов, семейно щастие и попътен вятър Wink

# 291
Аз също смятам да запазя роклята в тайна до деня! Гледала съм много кадри от моментите, в които младоженецът вижда булката и ми изглеждат много истински, романтични и интимни, и се надявам и ние да изпитаме един такъв момент когато ме зърне в първите секунди  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 09:36 от Puffy-Cat-13

# 292
Аз пък да се похваля, че сватбата, на която бях канена, мина. Много хубаво времето- слънчево, ясно небе, огнено оранжеви листа... ама пък един вятър #Cussing out  Булката трябваше да си свали воала още при излизането от дома й. После в обредният дом пак й го слагаха, че да може да влезе забулена в ритуалната зала. Ама едно е да ти го зачаки фризьора, докато ти прави прическата, друго е дузина заливащи се от смях гостенки да протягат ръце Laughing
Пусти вятър, толкова смешни направи тези дами, които бяха попрекалили с фризурите. Всички се шегуваха, че това е вятърът на любовта Simple Smile
Подарих пари в брой, както си искаха младите. В един плик, в една картичка, с дълго, дълго пожелание Simple Smile
Това е от мен. Моята сватбена вълна премина и аз ви напускам. Пожелавам на всички бъдещи булки, много любов, семейно щастие и попътен вятър Wink

Здравей. А как намекнаха младоженците че предпочитат пари?  Че и ние искаме така ама как да кажем...

# 293
  • Euskal Herria
Аз бих казала директно на приятели, роднини - естествено, ако сте в достатъчно добри и близки отношения. Предполагам, че и ще ви питат. Вие си познавате гостите.
Но напоследък май предпочитано е пари в плик. Още повече, че доста от сключилите брак у нас живеят в чужбина и се прибират за сватбата само.

# 294

Здравей. А как намекнаха младоженците че предпочитат пари?  Че и ние искаме така ама как да кажем...
Zmei, не са намекнали- направо си казаха като ни даваха поканата.

# 295
Аз бих казала директно на приятели, роднини - естествено, ако сте в достатъчно добри и близки отношения. Предполагам, че и ще ви питат. Вие си познавате гостите.
Но напоследък май предпочитано е пари в плик. Още повече, че доста от сключилите брак у нас живеят в чужбина и се прибират за сватбата само.

Е и ние сме така точно.  Живеем иначе във Виена.  Свркървата много беснее че искаме да казваме на гостите че предпочитаме пари било просия.  Между чука и наковалнята съм  #2gunfire

# 296
  • Euskal Herria
Нали вие ще си каните гостите - предполагам, че всички знаят, че готвите сватба. Обикновено в разговорите - при връчване на поканата или разговор по вайбър, месинджър и пр., все има повод да се спомене. Може да помолите родители си - като и ако каните и роднини, те също да кажат. Поне при нас ще е така. А като има против свекървата-  разделяте "обработката" на родителите - всеки да говори с неговите си.
Естествено, ще има и гости с подаръци. Но мисля, че повечето ще се съобразят.

# 297
На нашата сватба имаше само 1 подаръл + пари. Всички останали дават пари. На хората им е ясно, че вече никой не иска подаръци. Ние също живеем в чужбина и на хората им беше ядно, че няма да успеем да мъкнем кашони. А ако някой все пак ви попита, просто си кажете предпочитанието.

# 298
Ние сме в ресторанта на Интерпред,църква към момента на семинарията и зала Студентска.
Фотограф и DJ вече съм ангажирала,сега обмислям поканите.
Относно роклята и аз смятам,да я запазя в тайна от мм

# 299
Ние сме в ресторанта на Интерпред,църква към момента на семинарията и зала Студентска.
Фотограф и DJ вече съм ангажирала,сега обмислям поканите.
Относно роклята и аз смятам,да я запазя в тайна от мм

Ауууууу сега кажи и че и вие ще се жените на 15.07 (то няма как де) . Това са нашите три локаций... Интерпред, семинария и студентска.  Хахахахаха страхотно!!! 

Общи условия

Активация на акаунт