Сватба 2017

• 115 046
  • 869
  •   1
Отговори
# 150
Да питам и аз булките от Варна дали имат напредък с намирането на място за провеждане на сватбата на открито, че за сега все още съм до никъде с това. Да не говорим, че и на всички места искат намаляне на музиката след 11 часа ако е на открито. Имате ли идея малко ли трябва да се намали музиката или говорим за съвсем малко?

# 151
Момичета, нали запазването на час за ритуалната зала става след 1.11? Благодаря!

# 152
  • София
Момичета, нали запазването на час за ритуалната зала става след 1.11? Благодаря!

Зависи от общината.  Най-добре се обади да питаш. Peace

# 153
Да помагам с агенция?

# 154
philipa_

И ние ще подписваме в Германия, даже датата е съвсем скоро. Но това ние не го броим за сватба.  Завиждам ти за спокойствието. Наслади му се, защото после ще е ад. На мен днес ми отказа един DJ явно 11 месеца по-рано не е достатъчно  Laughing Laughing Laughing Laughing
Вие в България само български гости ли ще имате?

# 155
  • София
Записвам се и аззз.
И на мен ми предстои през 2017г.сватбааа  Hug Hug Някой знае ли сватбена агенция Мелодика какви пари взима?

# 156
Мисля, че между 1000 и 2000лв им е хонорара

# 157
philipa_

И ние ще подписваме в Германия, даже датата е съвсем скоро. Но това ние не го броим за сватба.  Завиждам ти за спокойствието. Наслади му се, защото после ще е ад. На мен днес ми отказа един DJ явно 11 месеца по-рано не е достатъчно  Laughing Laughing Laughing Laughing

май малко почвам да се притеснявам  Grinning в България ще са основно българи, да.

# 158
  • София
Споделям един страхотен сайт със сватбени рокли. Има стари колекции на Vera Wang и Zac Posen.
http://www.davidsbridal.com/

# 159
Момичета а идеи за DJ ?

# 160

Дай малко инфо и мога да те насоча Wink

# 161
Здравейте и от мен и аз ще бъда булка през 2017 и сме се спрели на градинска сватба на вън и следователно трябва да е лятото. Може ли да ми дадете отзиви ако има някой за такова място около София.Знам за удиком приказната градина, някой бил ли е там на сватба доволен ли е ?

# 162
philipa_

май малко почвам да се притеснявам  Grinning в България ще са основно българи, да.

мога да ти препоръчам един диджей, който бих запазила и за моята сватба. казва се Стоян Георгиев от Несебър. Бяхме на сватба на моя приятелка, която се женеше за португалец и този диджей се справи прекрасно , водеше на българкси и английски и дори пя, всички много го одобриха. Не намирам страница негова, но във фейсбук го има.

# 163
Привет и от мен на всички бъдещи булки през 2017! Heart Eyes
И аз съм от отбора на булките с младоженец чужденец (немец). Решили сме се подобно на други на две сватби - граждански брак в Германия и църковен + парти в България през май догодина. Много исках сватбеното тържество да е във Варна в ресторант с изглед към морето или с красива градина и през лятната ни почивка започнахме да търсим подходящо място, но за съжаление не намерихме нищо, което да отговаря на това, което търсим най-вече откъм брой на гостите. Sad  Така че разбирам терзанията на девойките от Варна, макар да се предполага, че градът има какво да предложи в това отношение.
Иначе от това, което видяхме и ако имате по-малко на брой гости (60-70) хотел Оазис на Ривиера е прекрасен вариант. Вила Буров директно в морската градина също ни допадна като стил след ремонта, който са направили, но е подходящо място за по-бутикови сватби. И така се наложи да се откажем от Варна за съжаление  Sad Дано другите търсещи във Варна имате повече късмет!
Ще се радвам да обсъждаме тук идеи и да си бъдем взаимно от помощ  Simple Smile

# 164
За да нямате проблем с музиката трябва да търсите място самостоятелно ,буквално в центъра на нищото. Иначе навсякъде където има жилищни сгради(хотели,къщи,бунгала и т.н.) шумът(музиката) след 22.00 по закон е забранена и глобите са много солени за заведението. Има заведения (като нашето) , които имат негласни уговорки за 23.00 , най-късно 23.30 , след това DJ вътре в ресторанта, а не в градината и така до 5.

Общи условия

Активация на акаунт