Сватба 2017

• 114 942
  • 869
  •   1
Отговори
# 270
Според мен при добро стечение на обстоятелствата, късмет и уговорки всичко е възможно  smile3521
Така е, зависи на какъв поп ще попаднеш. Едни познати като се жениха в събота и искаха църковен брак, отчето казало: "На този ден не може" В следващия храм попът казал: "На този ден може" Simple Smile

# 271
  • София
Едни познати на задушница се жениха...

# 272
Въй, sea, това посмъртно не бих го направила  и не го препоръчвам на бъдещите булки Shocked

# 273
  • София
Много бегло ги познавам,нито съм била поканена,нито нищо... Имай предвид,че и свещеник се е съгласил...

# 274
  • София
Имам въпрос..католици могат ли да ни бъдат кумове??

# 275
Твърдо НЕ... за православен църковен брак. При светския не питат за религия.

# 276
Първо църковен брак не може. Така е по закон. Църковнияъ брак няма юридическа стойност в българия. Ако някъде се съгласяъ на такова нещо ще е цяло чудо и значи наистина сте ги омаяли със силата на любовта си

Принципно си права,но в България не е чак толкова сложно, с пари всичко става. И на такава сватба сме били.  Peace

Ние искаме първо да ни бъде венчавката в църквата, след това в ритуалната. Попитах попа в църквата дали може и той ми каза, че няма проблем просто документа за църковен брак ще ми бъде даден след представяне на документа за сключен граждански брак. Не съм се молила или давала пари, веднага ми отговори. Но това е за Перник...

# 277
  • София
Първо църковен брак не може. Така е по закон. Църковнияъ брак няма юридическа стойност в българия. Ако някъде се съгласяъ на такова нещо ще е цяло чудо и значи наистина сте ги омаяли със силата на любовта си

Принципно си права,но в България не е чак толкова сложно, с пари всичко става. И на такава сватба сме били.  Peace

Ние искаме първо да ни бъде венчавката в църквата, след това в ритуалната. Попитах попа в църквата дали може и той ми каза, че няма проблем просто документа за църковен брак ще ми бъде даден след представяне на документа за сключен граждански брак. Не съм се молила или давала пари, веднага ми отговори. Но това е за Перник...

Навсякъде е различно, но наистина не е разрешено да има църковен преди подписването.

# 278
 Sania07, много се радвам за вас Hug
Според мен църковният брак е по- важен и по- красив ритуал. Не случайно православната църква го причислява към едно от Седемте тайнства.
Това е истинският брак.
Сега остава хубаво да си помислиш какви ще бъдат прическата, облеклото и гримът ти. Имайки предвид, че влизаш в Храм Божий е хубаво да е нещо стилно и изчистено  Heart Eyes
Ти на какво си се спряла?

# 279
Sania07, много се радвам за вас Hug
Според мен църковният брак е по- важен и по- красив ритуал. Не случайно православната църква го причислява към едно от Седемте тайнства.
Това е истинският брак.
Сега остава хубаво да си помислиш какви ще бъдат прическата, облеклото и гримът ти. Имайки предвид, че влизаш в Храм Божий е хубаво да е нещо стилно и изчистено  Heart Eyes
Ти на какво си се спряла?

Така е. Още не съм избрала нито прическа нито рокля, но знам че в църква с голи рамене не се влиза. Ако роклята ми е по изрязна ще си купя някакви ръкави или наметка.

# 280
В Асеновград има много хубави модели. Аз си купих всичко за сватбата оттам. Преди години си беше много заредено. Сега последно като го посетихме с бъдещата булка- още по- хубаво е станало. Предлагат каталози, а и по твоя идея също шият.

# 281
Момичета, и на мен това с църковния брак ми е чуденката. По принцип искаме да сключим първо църковен, а после на изнесен ритуал и граждански брак. Не съм сигурна обаче дали от църквата ще се съгласят newsm78 Някоя от вас да препоръча добър фотограф от Варна или околността?

# 282
В Асеновград има много хубави модели. Аз си купих всичко за сватбата оттам. Преди години си беше много заредено. Сега последно като го посетихме с бъдещата булка- още по- хубаво е станало. Предлагат каталози, а и по твоя идея също шият.

Аз мисля първо да обиколя магазините в София и ако не харесам нищо тогава ще отида и до Асеновград. Ще видим..

# 283
 Sania, отдели време и с някоя твоя дружка отскочете до Асеновград. Булката не е булка, ако не е посетила Меката на булченските рокли Laughing
МОn, питай в храма, в който сте решили да се венчаете. Виж, че при някои става.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 16:47 от elito_bu

# 284
  • София
В Асеновград цените са по-достъпни.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт