"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 107 021
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Аз няколко дни гледам напред какво става с Шахин,не целите серии.Сякаш се раздвижва филма. Хем съм гледала последните два сезона изцяло, но тези епизоди не съм.
От вчера има нови снимки на артистите за 6 сезон, обаче Ферман липсва.

# 346
Някой да каже- Шахин ще получи ли заветния бъбрек или не. Че както се завърта филмът вече започва да ми писва.

# 347
  • Бургас
Да но не от Бахар.но до тогава има многооо.Първо ще „умре” и после като се появи вече ще е добар и тогава Simple Smile

# 348
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Тая Шабнен започвам да я харесвам... Mr. Green Как за нула време хвана спатиите на Шахо...А Севгито още  му вярва...Няма да се връща мъжът ѝ по цяла нощ през ден, ''Спал бил при доктора''. Тоз доктор да не би да има хотел, дето да спят измамниците и боклуците...И тя юрдечката вярва...''Добре, Шахин, пази се Шахин, ела си Шахин'' Пфу!  #Cussing out
А тоя паразит, как самодоволно се усмихна, когато доктора излъга.....без да подозира каква брадва му готви, ''любов моя''! hahaha smile3508

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 17:40 от susy

# 349
Ех тоя голям лъжец Шахин бей. Mr. Green

# 350
  • София
Ех тоя голям лъжец Шахин бей. Mr. Green
А тия и двете страшни овци!

# 351
  • София
Берат с какво се занимава?Ту се появява, ту изчезва.

# 352
Нещо са го оставили на заден план. По-нататък се сдушва с Джесур.

# 353
Да слухти като някой мишок по ъглите  Joy Joy

Някой може ли накратко да разкаже какво стана днес, защото не мога да гледам серията?  Hug

# 354
  • София
Шахин лъже всички наред, даже жена си, като го хвана в къщурката.Кемал принуди Шахин да каже,че може да чака, но Шахин така го извъртя,че Бахар излезе виновна и сега онова злобното я гледа с убийствен поглед.

# 355
Горкият Джесур как живее с две жени.  hahaha

# 356
Да!Кемал заплаши Шахин, че ако не каже пред всички, че може спокойно да изчака докато Бахар роди , ще му разплете игричките....Оня се съгласи, нооо каза ''Искам внучето ми да се роди и ще чакам ДОКАТО МОГА...Един вид ще се влачи, ще се гърчи,и мноооого ще страда...Така ми прозвуча....Затова и Кадер се опули срещу сестра си
Баси мръсника...Но май има и план "В'', щото пак се обади на Синан и пак нещо го подкокороса.....Дано не направи нещо на Кемал Tired

# 357
Извинявам се за повторния пост! Praynig
Някой беше писал, че всъщност Осман не е виновен за пожара и смъртта на родителите на Фериде, а днес той каза, че са виновни...Не съм гледала от началото...Нека някой да поясни, моля!!!!! Praynig

# 358
      Момичета! Hug

Гледах на верев няколко серии напред...  ooooh! Очертава се в близките 15-20 епизода "бай Шахо" да се превърне в "злодей на злодеите", и то, не без усърдната помощ на лудото Севги и нейното подобие - малкото злобарче Кадер.  Joy

Ето и съдържанието на предстоящото през следващата седмица по Нова.
Скрит текст:

Бахар напуска Кемал с бебето си

И в следващите епизоди на "Прости ми" Шахин продължава изкусно да плете интриги, но дали всички му вярват?

В новите епизоди на "Прости ми" Зухре преживява мъчително разочарование. Тунч е по-добре, но нехае за признанието й, че тя му е дала живот. Той става ужасно груб и е категоричен – за него има само една майка и тя е Едибе.

Шебнем предизвиква мъжа си, като го проследява до къщата на Севги. На Шахин му се налага да отговори на настойчивите й въпроси. Той обаче я заблуждава, че е занесъл цветя и провизии на семейството на негов работник, който е пострадал на строежа.

Шебнем се успокоява, но само привидно. Не може да се отърси от усещането, че мъжът й я лъже.   Тя решава да посети тайнствената къща в крайния квартал и там я посреща Кадер. Момичето приема, че Шебнем е жената на благодетеля, който плаща за лечението на баща й в болницата и се държи любезно и гостоприемно. Заради поведението на Кадер, Шебнем си мисли, че Шахин казва истината и даже се упреква за подозренията си.

Севги обаче намира в джоба на общия им мъж фактурата от болницата. Научава, че разходите за лечението са погасени и се чуди откъде Шахин е намерил толкова пари. Фериде става все по-настойчива пред Осман. Иска да научи къде са роднините й. Любимият й не я изоставя и обещава да й помогне и да направи, каквото може.

Тунч открито застава срещу Ейлюл. Заканва се, че един ден ще я накаже за злото, което е причинила не него и на момичето, което обича. Бившата му любовница обаче държи коз – оръжието, с което е убила Алпер. Напомня му, че рождената му майка е убийца.

Бахар разбира, че мъжът й е заплашил жената на Синан. Кемал й забранява да даде бъбрек. Тя обаче е категорична, че ще направи аборт, за да спаси баща си. Шахин все повече се безпокои дали дъщеря му ще се откаже от бебето. Притиска доктора да инсценира рязкото влошаване на състоянието му.

Кемал заключва жена си, но тя бяга при Севги. При скандала, който се развихря после, тъщата пада и си чупи ръката. Това дълбоко разстройва Бахар. Тя взима сина си и категорично отказва да се върне при мъжа, с когото толкова много преживяха.

# 359
  • София
Честно казано жал ми е за Кемал, на какво лудо семейство се е натресъл.

Общи условия

Активация на акаунт