"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 948
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Какво е станало вчера? Последното мнение е като виц.  Mr. Green
Заради лелята да не би Ейлюл пак да е обичана от Джунейт? Ами Фериде?

# 496
  • Кюстендил
Оо, не! Джунейт се изправи срещу лелята и й каза, че мрази жена си и че е бременна от друг и ще се разведе с нея! И си излезе с Фериде, която беше мнооого щастлива от неговата постъпка. Даже го целуна веднъж!

# 497
Аааа то било като на филм.  Mr. Green

# 498
  • Кюстендил
Той искаше и втори път, ама не го огря  Joy

# 499
Ох, то голяма драма с тая къща.
Берат и той къде се натиска. Щял да купува къща да живее там с богатата дъртуша. Joy Joy Joy

Тунч прие ли наистина майка си най-накрая?
След думите на Осман, ако аз бях на Зюхре щях да хвърля един здрав пердах на сина си Тунч.
Макар че Зюхре е виновна за всичко. Тя е скрила детето си и е живяла цял живот в сянка като негова леля, а Тунч като едно отритнато дете, лишено от майчина любов, сега си отмъщава.
Чакаме да видим пожара. Има около два месеца докрая на 3ти сезон. Дали са купили 4ти?  Rolling Eyes
Та в края на сезона, може би повечето знаете, на сватбата на Фериде и Джунейт , Ейлюл казва на Фериде, че са сестри.

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 15:16 от JonyBonboni

# 500
  • София
Ей, голяма актриса е това Севгито, бе! Прекали!

# 501
  • София
Абе, на това Севги как и издържа сърцето да изиграе тая истерия?Проста селска пръчка, но знае да манипулира..Нямам търпение да и видя реакцията, като разбере за Шахин.

# 502
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Абе, на това Севги как и издържа сърцето да изиграе тая истерия?Проста селска пръчка, но знае да манипулира..Нямам търпение да и видя реакцията, като разбере за Шахин.

smile3521 newsm10
Мдааам! В трети епизод на панаира наблегна на свинското квичене като звуков фон и на ножицата като реквизит, за да изкара душата на горкия Кемал....Пфуууу! #Cussing out
Новата бабичка е мноо готина.... Laughing
Как само разплита ''Мръсния чорап Козан''...И как Осман ѝ козирува... Mr. Green
Приятно ново присъствие.... Mr. Green

# 503
Момичета,един въпрос.
Знаете ли дали Севги е бременна или я е хванала критическата?

# 504
  • София
Момичета,един въпрос.
Знаете ли дали Севги е бременна или я е хванала критическата?
Не е бременна, болна е!

# 505
  • ГО
Какво стана, че Бахар и бебето са пак при Севги? Нали Кемал се зарече повече да не стъпват там.

# 506
Севги искаше да се заколи с ножица,изпадна в истерия и направи голям цирк.Кемал разреши Бахар и детето да ходят в къщата на родителите и,но се зарече повече той да не стъпва там.

# 507
  • ГО
Сефте! Трябваше да се досетя, че е играла като за Оскар.

Мерси много!

# 508
Берат как честити бъбрека на Шахин всеедно кола си е зел Grinning Grinning Гледам серияла от втория епизод и толкова ми е смешен като цяло,че дори Берат не ме дразни,Севгито многострадалната Геновева ми е по неприятна,и Бахар като почне да реве и гледа встрани като малоумна.

# 509
Здравейте, от доста време ви чета, но сега реших да се включа.
Гледам сериала почти от началото му, много ми харесва.
Е, здравейте, приятно ми е, аз съм Жоро.

И ще започна директно с един въпрос, който от много време ми е интересен. В къщата на Севги, нали имат хола, детската на момичетата, кухнята...и отзад накрая им е перелнята, отдясно им е банята, от ляво им е спалнята, а има една врата точно до пералнята, там в нея, досега не са снимали и ми е интересно някой знае ли каква е тази стая там. Днес Бахар, докато подслушваше баща си излезе от стаята, но не показаха каква е... Някой от вас знае ли?

Леле, вече Саит се връща... Точно на годежа на неговата годеница.. Simple Smile Интересно ще е... Нещо гласа на БГ Кадер се промени. Значи и на Назире и Зюхре ще има разлика. Дано да е само за малко.

Общи условия

Активация на акаунт