"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 943
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Забелязахте ли,че гласа на Кадер е сменен

# 511
Здравей, ти избухна с въпрос.  Mr. Green
Тая врата не се сещам за нея, но да не е една врата, от която се излиза на едно остъклено помещение, което е в задната част на къщата?
Ако се сещате още, когато бяха женени с Берат, Кемал беше идвал и от това помещение си скъса копчето на пуловера и така Берат разбра, че Кемал е ходил у тях. Видя го посля на стоянката с липсващото копче.

Не само на Кадер, и на Зюхре. Може Лина Златева да е болна.

# 512
и на Назире е сменен,стъкленото помещение отзад е май от кухнята

# 513
Тъкмо в това се заслушах, как всичко жени ги озвучават два гласа, а не три.
Толкова години по сериали и игрални филми сме свикнали с тези гласове, че веднага чуваме промяната. Хахахаха:))

# 514
Явно,  наистина е била болна.
Стъкленото е на кухнята. Тази стая е точно до прелнята, в края на къщата. От дясно се пада точно спалнята.

# 515
Някой да знае в кой епизод Тунч и Ейлюл се събират??? Моля ако някой знае да ми отговори  Praynig Praynig Praynig

# 516
Някой не се ли изкушава да гледа последните серии в ю туб? Жената на Дюнейт, тази след Фериде, се появи с едно детенце Осман. Дали е тяхно дете с Дюнейт? Да не се окаже, че е оцеляло детето на Йълдъз? Ако има турскоговорящи могат да отговорят... Като не разбираш за какво говорят, гледаш и гадаеш.  Embarassed

# 517
  • София
Някой не се ли изкушава да гледа последните серии в ю туб? Жената на Дюнейт, тази след Фериде, се появи с едно детенце Осман. Дали е тяхно дете с Дюнейт? Да не се окаже, че е оцеляло детето на Йълдъз? Ако има турскоговорящи могат да отговорят... Като не разбираш за какво говорят, гледаш и гадаеш.  Embarassed
Опитах, но повечето не ги знам кои са и се отказах.Всъщност търсех финала, но то още нямало.

# 518
Сега гледах първия епизод от последния сезон.Дават действието след 6 години.Осман и Зюхре са живи .Много се очудих.И Севгито е жива.Май Бахар е с друг мъж,даваше и някакви хапчета.Фериде излезе от затвора.Още е с Джунейт.Ама много малка ми се стори дъщеричката им.

# 519
Това, което разбрах е, че този мъж, който е съпург сега на Бахар, е приятел на Шехин. Омъжва се за него, защото се разделят с Кемал, той се жени за сестрата на младата съпруга на Шехин, с къдравата коса - забравих и името. Тя му ражда дъщеря, но и детето и тя умират и той се връща при омъжената вече Бахар за този възрастния - той е някакъв лекар. След смъртта на Кемал я тъпче с хачета, от които тя не си спомня нищо, но се появи някакъв нов красавец, не знам какъв е, и се влюби в Бахар. Да - в последната серия на предишния сезон стреляха по семейството на Козан, но умира само Ферман. Жена му е бременна, но изгубва детето. Умират Тунч, Берат /това още в предишните серии/.  Джунейт /Джюнейт/, не знам точно как е на нашия език, се жени за някаква, тази, която сега му казва, че е родила дете от нея. Тя май го обвинява, че я е изнасилил, та така се омъжва за него. Бе много заплетени серии. Та мисля, че има някаква тайна около това дете и ми беше любопитно какво се случва. А възрастният съпруг на Бахар е виновен за смъртта на Кемал - запалва го в една къща и той изгаря там. Бахар го намира - но късно.

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 15:09 от mapua

# 520
Иначе - да - и аз се зачудих на детето на Джюнейт и Фериде - трябва да е по-голямо. Това е същото дете от предишния сезон.

# 521
Само да вметна, че действието е след 6м. , а не след 6г.  Peace

# 522
Да,и бебето е на Елдъз.А този новия играе на мястото на Кемал.Май доколкото разбрах са му присадили сърцето на Кемал(но това от коментарите на турски).А Бахар започна да отмъщава на Демир за смъртта на Кемал.

# 523
Ейй време беше Бахар да се опомни. Аз ще изпусна 6ти сезон, много серии ми се насъбраха няма да успея да наваксам. Гледала съм само 3 от новият сезон.
Карай.  Mr. Green Ще се информирам от вас.  bouquet

# 524
Здравейте!Някой знае ли защо Шахин не заминава?Нали после го разкриват ,какво става?

Общи условия

Активация на акаунт