"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 935
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте Simple Smile Записвам се да следя заедно с вас сериала Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 541
Гледаме 3. Скоро свършва. По турската дават 6.
Мерси  Party

# 542
Сигурно сте го коментирали преди,но аз пак да попитам-как става така Шахин и Севгито да са заедно ?Той ми изглежда супер влюбен в Шебнем и парите и,и въобще не дава вид да го е грижа за майката на децата му... Гледах епизод ,доста напред,в който май Шебнем го прострелва,но той се беше върнал при семейството си като че ли.

# 543
  • София
Ейййй, това Севгито #Crazy думи нямам. Все Кемал виновен.

# 544
  • плевен
Наближава ли момента,когато Ейлюл разбира за Фериде,че и е сестра.

# 545
  • София
Леле, тая Ейлюл колко е погрознялаа.И полудяла!Скоро ли ще я разкарат от филма?А и тая Севги говори навсякъде, ужас!Не ми стигаше само на Севги и Кадер.Не бях гледала известно време, днес се ужасих.

# 546
О ,Ейлюлката и в другия сезон я дават.Има доста дълъг период,в която е пълен инвалид и гледа в една точка,ама това беше доста време след като се сдобри ха с Фериде.А Тя защо 'изчезва'от сериала всъщност?Нали уж се залюбва с рехабилитатора си?
Иначе определено не ми харесва с бритон-преди изглеждаше по-добре.
Севгито няма срам- Кемал такъв и онакъв,пък тръгна с него да разузнават за лисицата Шахин....

# 547
Ейлюл в 6 сезон вече я няма,края на пети напусна сериала.Жалко,защото сега се откри майка им.

# 548
Вчера стана ли нещо интересно?  Rolling Eyes

# 549
Освен ,че Севгито отново не повярва на Кемал и половината серия беше за издирването на Шахин - то не бяха посещения в моргите и т.н - тресат му се на човека - а той кат тийнейджър са хилтоти с Шебнемката под завивките .. Драми в дома на Козан ,как да кажат на Ейлюл за бебето - накрая серията завършва с Ейлюл и Джунейт и как му посяга да го коли с едно ножле  Laughing Laughing  Общо взето нищо съществено Simple Smile

# 550
  • София
Ееее голяма актриса е Ейлюлката, какъв поглед само извади. Евала на актрисата!

# 551
Джунейт и Фериде са  ми отвратително лигави понеже изпусна гердана реши,че с него е станало нещо.И го тресе 10 минути вместо веднага да викне линейка баналноооо.

# 552
Забелязали ли сте колко рядко Бахар и Фериде  са примерно заедно в някоя сцена? Даже ми е малко странно като са сега. Познават се, но много рядко общуват все едно, тъй като всяка нали си гледа собствения живот... Както и да е. В момента поне започнаха да ми стават по-инрересни епизодите.

# 553
Ще става все по-интересно, в петък Шахинчо се завръща  Whistling

# 554
Почти една седмица не съм гледала. Какво е намислил Джесур?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт