Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблем с банка Париба

  • 21 789
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
  • София
  • Мнения: 3 722
Получих странен СМС от Париба . По Припцип трябва да плащам всеки месец 129,38ст,но смс е странен - Vashata razpolagaema suma kam (дата)po karta Standartna e 171.00. Minimalna vnoska:129.38. Някой знае ли какво е това стандартна 171лв?

Това, което по нагоре ти бях писала - т.е. от лимита на кредитната карта са ти платили на магазина стоката/стоките и сега по нея ще си внасяш вноските докато възстановиш целия лимит.

Мойта кредитна беше с лимит 1 000 лв., телефона ми струваше 700 лв., и имах останала сума 300 лв., по нея си внасях всеки месец вноска от 45 лв.

# 31
  • Мнения: 20
Към днешна дата  да споделя, тази институция се ползва добре само при безлихвени стокови кредити. Клиента получава кредитна карта на която не може да се смени пин кода, и която ако се ползва е с такса 72 лева на година. Като обобщение е добре да се ползва за безлихвен стоков кредит на равни вноски, а пластиката за всеки случай да се унищожи в момента на получаването. Никой не можа да ми обясни защо не може да се смени пин кода и някой от вас има ли идея защо?

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 07:46 от georgie

# 32
  • Мнения: 2
На 9.11.2019г., аз посетих клона на  Банка:  1 st Inv. Bank в Mall  Paradise, Лозенец - София - за да продължа падежа на моя Депозит. Една от служителките ми обясни, че лихвите ми са: 0,3 %, 0,5% и месечна, за което се оказа че всичко е погрешно. Обвиних я в некадърност и в опит да ме заблуждава. Неочаквано се намеси охраната. Той ми заповяда да мълча и аз му отвърнах, че той няма право да се бърка в нашия разговор. Той започна да крещи, че ще ме изгони от банката. Бях седнал на стол до стената на среща от служителите. Изведнъж той дойде върху мен с отворени ръце, озверен, доближаваше лицето си до моето и аз се отдръпвах назад до стената като му виках да спре и да не ме докосва. Така той ме държеше няколко минути в това положение и се отдръпна като крешеше: „Тъпанар“ и бързо изчезна.Аз бях в ужас и уплашен, защото мислех че той можеше да ме удуши или жестоко да ме нарани. Обвиних управителката, че тя е виновна за всичко това, защото тя не предотврати този скандал. Тя се направи на много важна и не ми обърна внимание. В моята напреднала  възраст, аз бях емоционално съкрушен. Навън от Банката на отсрещния десен ъгъл, от кафенето“ Starbucks“ излезли хора ми помогнаха физически. Бях дълги години лоялен клиент на тази банка, но сега разбрах колко често съм бивал лъган и измамен. Оплаках се в управлението, до Главния Изпълнителен Директор Г-н  Златев , но техния отговор беше за срам и позор, нека сега собствениците на Банката Г-н  Минев и Г-н Мутавчиев  да разберат това. Aз си изтеглих ведага, всичките депозирани пари (голяма сума)  и никога повече няма да стъпя в тази банка. Аз се чуда, как тази банка още не е флирала под некъдърното ръководството на Г-н Златев.

Общи условия

Активация на акаунт