Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 605
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Здравеййте девойки. И аз не мога да смогна да прочета всичко. Ние бяхме малко на почивка в габровския балкан. На Рада й се отрази добре. Спа си по график вечер.
Мисля, че и нея я тормозят зъби защото само си дърпа ушите, чеше си бузите и си яде ръцете.
Хариста, чувала съм майки да слагат гердан от кехлибар за зъбките. Аз лично не смея да сложа нищо на вратлето, но ако не те е страх твърдят, че помага.

# 511
И аз мисля, че вече ги сърбят венците. Моя много силно ми гризе пръста. Мисля да му взема една гризалка.

# 512
То и аз мисля, ама тя не може да си я държи в устата все още. Иначе като пипам венците не ги усещам подути и нищо не белее.

# 513
  • София
Мами, има ли и други като мен, които все още нямат превод от банката?  newsm78

# 514

Аз имах доста проблеми с болничните. Под превод какво имаш предвид? Не си получавала пари от както си родила или просто последния месец нямаш постъпления.

# 515
  • Владая
Тези зъбки ще ни изтормозят както нас,така и малките шушулки.
Моята Ива като я позагледах вчера,ми то на венците направо си личи къде е зъбчето.
Но Бочко за сега помага.

Аз също нямам превод,в сайта на Нои има статус обработва се.
Декларацията ми е подадена от работодателя на 01.08,
да се надявам че в четвъртък ще ми изплатят оставащите 5 дена от юли,пък от септември вече майчинството.

# 516
  • София

Аз имах доста проблеми с болничните. Под превод какво имаш предвид? Не си получавала пари от както си родила или просто последния месец нямаш постъпления.

За сега ми е мисълта - това, което се получава за юли.

# 517
За съжаление мина времето, в което оставахме бебоците на спалнята и си вършехме работа..., няма такова щастие с това обръщане...
Кехлибар ми подариха, пробвах да го сложа, но на беба не и допада и иска да го махне. Пък и ми се струва опасно с тези все още некоординирани движения да не вземе да се удуши Shocked
Сега съм го сложила в количката да си го гледа, мисля, че и е рано за накити Joy

# 518

Кехлибар ми подариха, пробвах да го сложа, но на беба не и допада и иска да го махне. Пък и ми се струва опасно с тези все още некоординирани движения да не вземе да се удуши Shocked
Сега съм го сложила в количката да си го гледа, мисля, че и е рано за накити Joy
Laughing Добра идея.

# 519
И Симона постоянно си лапа ръцете, от време на време по няколко пръста, а се случва и само палеце. От две седмици й давам гризалка и храм не я иска. Днес и дадох мой пръст да видя какво ще го прави, и определено го засмука. Стигнах до извод, че още не я сърбят венци, ами просто е по-лесно като изпусне залагалката вместо да я търси, по- добре пръстите да налапа Grinning

# 520

За сега ми е мисълта - това, което се получава за юли.
Аз получих парите от болничния за юли. Сега чакам да се появи декларацията със статус, че се обработва на сайта на НОИ. Но я няма никаква. Пуснах запитване и ми отговориха, че не е подадена. Говорих с работодателя и той ми каза, че е подадена. Сигурно пак ще трябва да се разправям.

Имах проблеми и докато почнат да ми дават пари за болничните. Всичко беше подадено коректно от работодателя, а те чак юли ми преведоха болничните накуп. Много се извинявали... Първо се опитаха да минат с това, че от болницата не е подаден болничния за раждането и поради тази причина и другите плащания не са минали. Като им се обадих два поредни дни и на третия вече беше направен превод. Според мен съвсем нарочно ги бавят.

# 521
Aз нямам преведени парички днес.

# 522
Аз ги получих днес, точно на време. Имах големи проблеми от нова година насам, но вече всичко е наред и всичко ми изплатиха, от това, което бяха сметнали грешно, но месеци се занимавах с тях....
Днес обиколих 5 аптеки, докато намеря Бочко гел за венци....Навсякъде има само някакви лекарствени с лидокаин и с валериан и много други химии...Май ще се поръчва от сайтове...

# 523
На мен ми ги преведоха на второ число. Предполагам градът има значение или работодателя, иначе не виждам причина да ни ги превеждат по различно време.

# 524
  • Стара Загора
На мен ми проведоха парите за юли миналата седмица. Вие мислили ли сте за връщане на работа другата година? Аз работя на смени + нощни и една седмица само мисля и умувам как ще се оправяме, кой ще я гледа, на ясла ли ще е..

Общи условия

Активация на акаунт