Адиктед подарък ми е от снаха ми, но ще я питам
, обичам жирафи искам и аз да видя снимката
Имам вариант до утре до 8 сутринта, след това ще трябва да я закараме в приюта
Не можехме да я оставим да я сгазят, а тя само се вреше между колите, които фучаха. Няма чип, а дори и да има стопани едва ли са съвестни, защото беше толкова стегнато вързана със сезал, че едва го одрязах. Колкото съм жалостива за животните......няма да мога да спя спокойно в скоро време, освен ако не я осинови някой
, обичам жирафи искам и аз да видя снимката

) и нататък просто престанах да слушам. После вкъщи четох мнения на различни потребителки, както и на Хедра, според които с подходяща диета мога да продължавам да кърмя. Аз, без да съм лекар, също смятам така и се надявам да съм права. Защото никой не може да ме убеди, че природата допуска подобни грешки - бебе да е алергично към кърмата на майка си. Всъщност то е алергично към нещо, кото преминава в кърмата. Аз до вчера бях убедена, че храната ми няма как да дразни неговия корем, обаче ето какво се оказва. Ще правим изследвания за алергия към различни храни. Обаче може би ще ги направим след 1-2 седмици, просто ми трябва почивка, чувствам се скапана вече. Първо борихме вирус в болницата, сега и вероятна алергия ще борим

) и нататък просто престанах да слушам. После вкъщи четох мнения на различни потребителки, както и на Хедра, според които с подходяща диета мога да продължавам да кърмя. Аз, без да съм лекар, също смятам така и се надявам да съм права. Защото никой не може да ме убеди, че природата допуска подобни грешки - бебе да е алергично към кърмата на майка си. Всъщност то е алергично към нещо, кото преминава в кърмата. Аз до вчера бях убедена, че храната ми няма как да дразни неговия корем, обаче ето какво се оказва. Ще правим изследвания за алергия към различни храни. Обаче може би ще ги направим след 1-2 седмици, просто ми трябва почивка, чувствам се скапана вече. Първо борихме вирус в болницата, сега и вероятна алергия ще борим

внимавам какво ям, а в сряда ще посетим педиатърката, за да изпише нещо на малкия за вдигане на желязото, а аз може би ще трябва да приемам някакви витамини.Декуто, по въпроса с ваксините какво следва - ще изчакате ли преди следващите? Ще ти бъда благодарна, ако споделиш какво хапваш, особено кои плодове са позволени, понеже без плодове не мога да живея.
внимавам какво ям, а в сряда ще посетим педиатърката, за да изпише нещо на малкия за вдигане на желязото, а аз може би ще трябва да приемам някакви витамини.Декуто, по въпроса с ваксините какво следва - ще изчакате ли преди следващите? Ще ти бъда благодарна, ако споделиш какво хапваш, особено кои плодове са позволени, понеже без плодове не мога да живея.Препоръчани теми