Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
но от другите майки знам, че резултатите на такова малко бебе обикновено не показват вярно  Rolling Eyes
И аз така четох. Колко време след започването на диетата видя резултат?

# 286
  • Стара Загора
но от другите майки знам, че резултатите на такова малко бебе обикновено не показват вярно  Rolling Eyes
И аз така четох. Колко време след започването на диетата видя резултат?

Отнема около 10-14 дни организмът ти да се изчисти от протеина. Чети внимателно етикетите на продуктите за млечни протеини, мляко на прах, суроватка, казеин, лактоза

Скрит текст:
Между другото е Десито, не Декуто Grinning

# 287
  • Пловдив
Ние имаме скромна фейсбук групичка. Аз ви следя, но рядко пиша, не ми остава време, че се преместихме самички в Щатите за година и сега с двете деца не ми остава време да пиша много, много.

# 288
  • София
Симптомите бяха като при бебчето на Декуто плюс желязодефицит. Включих се в групата във фейса, благодаря  Hug внимавам какво ям, а в сряда ще посетим педиатърката, за да изпише нещо на малкия за вдигане на желязото, а аз може би ще трябва да приемам някакви витамини.Декуто,  по въпроса с ваксините какво следва - ще изчакате ли преди следващите?  Ще ти бъда благодарна, ако споделиш какво хапваш, особено кои плодове са позволени, понеже без плодове не мога да живея.

Аз си правих ПКК и желязо и моите изследвания са в нормите. На Мила желязото е 11.44, а хемоглобинът й се е вдигнал и сега е 97. Аз спазвах единствено безмлечна диета (никакви млечни, яйца и масло), но си хапвах всякакви плодове. Знам само че бананът е забранен, ако детето е алергично. Най-добре виж файловете в групата за позволени и забранени храни или пиши директно за съвети. Ние имаме някаква непоносимост към соя, но все пак ще се срещнем с гастро отново.. Резултатите не показват алергия към белтъка на кравето мляко, но от другите майки знам, че резултатите на такова малко бебе обикновено не показват вярно  Rolling Eyes

Аз да питам мамите които са пуснали ПКК, хемуглубин и желязо от къде вземат в лабораторията кръв на бебчо( пръст или вена) и на коя лобаратория се доверявате за изследвания.

# 289
Досега само от пръстчето са му вземали. Аз ходя в Писанец.

# 290
А кога се пускат? На нас лекарката нищо не ни е казала.

# 291
  • Стара Загора
И на нас от пръстчето вече 2 пъти, защото не намират вени. Може да се вземе кръв по всяко време. Предлагам ви децата да са наядени, за да са по-спокойни (не че няма да плачат Sad )

# 292
На 6месеца по принцип се полага направление за кръв и урина. Прави се и ехография на коремни органи тогава

# 293
Днес пристигна жирафчето Софи - не е много очарован от него hahaha Най му харесва една цветна гъсеница, която баща му купи от Хиполенда за някакви левчета Grinning
Той нещо се е опъпчил, и аз вече не знам кое от какво е. Пъпчиците са едва забележими, по-скоро се усещат, когато го галя. Днес е само по пелена, съмнява ме, че са от претопляне.

# 294
Ако се лигави и си бърка из устата, може да са от това Simple Smile

# 295
Главно отпред по коремчето са, но има и там, където се лигави-по шията и раменете. Ще сменя праха за пране, може и от него да е.

# 296
Днес пристигна жирафчето Софи - не е много очарован от него hahaha Най му харесва една цветна гъсеница, която баща му купи от Хиполенда за някакви левчета Grinning
Той нещо се е опъпчил, и аз вече не знам кое от какво е. Пъпчиците са едва забележими, по-скоро се усещат, когато го галя. Днес е само по пелена, съмнява ме, че са от претопляне.

И Мишо е в пъпки по бузите, смених шампоана и му взех крем за лице на хип и поутихнаха малко. Нашият доктор каза, че са от жегата

# 297
  • Варна
Момичета, темата за Априлки 2017 г. ние ли трябваше да я пуснем  newsm78

# 298
Момичета, темата за Априлки 2017 г. ние ли трябваше да я пуснем  newsm78
newsm78

# 299
Да момичета вие трябва да я пуснете,вече има мами с термин април

Общи условия

Активация на акаунт