Като стана към 6 та чак до 21:00ч вечерта ми идеше да се хвърля през терасата
да видим днес как ще е... 
Както и да е. Вчера пак мина перфектно с имунизациите, даже вече толкова му се спеше, че го домързя да плаче за второто боцване
Е писна малко, но бързо се отказа . Обаче стана друго, което меко казано не ядоса. Бях решила по ред причини, да не забелвам кожата на Тервел....и педиатърката без да ме пита реши да го направи. По принцип всеки път му гледа пишлето, дупето , както си трябва...но никога не си беше позволявала забелването до вчера........айде , казах си "майната му" ще я предупредя за следващия път, да ама май няма да чакам да мине месец, защото тази сутрин сменям памперса и гледам кожата зачервена, реших да погледна...честито 4 ранички!!!!!! Побеснях!!!! Сега искам не искам ще трябва да се меся там, защото трябва да го промивам , за да го промивам трябва да забелвам....дано скоро утихнат нещата, защото иначе ще трябва да броя до 1000, а не до 10. Иначе тя разбра още в началото, че съм "модерна" майка и да не ми "пробутва" неща от преди 100 години, защото всичко се променя, както децата ,така и медицината. И всеки път като ми казва съветите си и завършва, " ти си майката, ти решаваш". За съжаление голяма част от момчетата в последствие с годините получават проблеми именно заради такива насилствени забелвания. Да, всяка майка носи отговорността за детето си и решава кога и как да забели( независими от писаното и казаното). Но е нечовешко да се насилват нещата сега, защото по-малките забравяли бързо и не помнели. Само дето тези 4 ранички на тази малка пишка, може да доведе до куп проблеми като вече наистина патологично срастване( не физиологичното, с което се раждат 90% от момчетата), инфекции, обезчувствяване на мястото, неправилно зарастване, при което да се образуват груби белези, които евентуално да причинят ред неудобства с годините....така,че момичета, ако още не са нанесли щети вашите лекари, 1во предупредете ако сте като мен и не желаете забелване! От 90те години насам нещата се променят тенденциозно и се отрича аблацията. Дори в предната тема бяха писала за Италия, където от години забелването става много бавно и внамателно едва след 1та годинка! И статистиката показва, че патологичните фимози и друг вид усложнения при момчетата са намалели драстично!!!!! Бяснаааааааа!!!!! Природата знае по-добре от нас!!! Лекарите не винаги се информират за новите неща( не говоря за модерни изгъзици, а за нови проучвания и методи, които са съобразени с динамиката и променящата се среда на живот и нужди). Аз и за това не давам да ми дават много акъл баби и майки, защото и на времето на момичетата цикълът им идваше 14-16, сега идва 10-11, на времето им опъваха краката да се "изправят", сега се доказа, че са вредяли на тазобедрените стави и т.н......Не питай старило, а патило!!!

А аз точно сутрин нямам търпение да я накърмя, че да ми олекне малко
В твоят случай не ми харесва ,че педиатърката налага собственото си мнение ,погазвайки и не съобразявайки се с твоето лично мнение! 

Оправяй се бързо. 
Това българския език е като нож с две остриета...друг пример е връща и повръща мляко.
Имам точно това в предвид!не съм за насилственото и болезнено забелване ...говорим за едно и също в такъв случай!Относно разликата в понятията може и да е както казваш ...но важно е какво съм имала в предвид

Аз за това ти казах, да не се обидиш, защото не беше насочено към теб лично, а като цяло .
, за когато ще има предимно внос.
Препоръчани теми