Имам такова кремче недокоснато. Някой, ако има нужда да ми пише - подарявам го. От София съм, а между 04,08 и началото на септември съм във Варна.
Аз и друг път съм писала, че много страдах, като установих, че нямам достатъчно кърма, а и мъниците много късно засукаха. Нямаха сили да дърпат и зарязваха гърдата - от болницата свикнаха на шише и после беше голяма драма. Започнах да изпадам в депресия мислейки си, че не мога да дам най-доброто на децата си. Изцеждах се, мъчих ги на гъда, дохранвах, пих чайове, хомеопатия и тъкмо реших да стигна и до консултант, когато един ден просто ми писна и реших, че е по-важно да съм спокойна и да ми остава време и за друго, освен само за драматично хранене на бебетата (защото тъкмо нахранех едното и идваше време за другото - много бавно ядяха). Липсата на време ме съсипваше, защото първо страдах от драстично недоспиване и второ нямаше кога да ям и да пия дори една вода - все неща, които са жизнено важни за наличието на кърма. Бях попаднала в един порочен кръг. Един ден се събудих и казах "край, стига толкова !". Оставих ги само на АМ и започнахме да влизаме в ритъм. Повтарям си всеки ден, че не съм лоша майка. Има толкова много други неща, които са нездравословни за децата и биха могли да навредят на имунитета им, че от едната кърма едва ли ще живеят 150 години... Дано не съм засегнала никой.

Маги отслабна, а аз бях на ръба да се депресирам.

След това ходехме само на басейна от 8 до 9 ч (когато другите закусват ) и си изкарахме много добре. Дори малко тен имам.
Да сте здрави и усмихнати!
мен съседи не ме питат ( Слава Богу ) ами близките и, когато кажа, че бебка плаче, съответно от др страна ме питат да не би кърмата да е малко , да не стига