Домакини 56/ Лятна

• 69 459
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • в сърцата на децата <3
Ма Ко, прекрасна е лампата  Hug Аз пък навсякъде искам максимално силно осветление - все ми е тъмно. На времето в общежитието стаята ми (единична) беше 5 квадрата и имах 3 (ТРИ!!) 300 ватови лампи и една на нощната лампа, която пусках като уча за изпити  Joy Кьорава работа  hahaha

Мария, какъв е тоз огретен  Thinking Нещо нережимно ли надушвам  Whistling

Писенце, боли ме крака, ама аз съм си свикнала. На какво ще правиш сливите? Дано ми остане време днес да обера босилека, че песто дженовезе ще правя и консервирам. Много обичаме и (невероятно, но факт) ми се получава много вкусно - като Барилското го докарвам  Mr. Green

Смърфи, бадмингтона не е ли с друг тип перце? Федербала беше с едни гумени, а тези трябва да са от гъши пера  newsm78 Май и ракетите са по-различни - с по-дебела корда. Важното е, че си се раздвижила и забавлявала

Ще готвя дроб днес. Накиснах го в мляко и довечера само ще го задуша на тигана с масло и малко лук, посъветваха ме след това да го полея с лимонов сок и пресован чесън. Все още търся рецепта за дроб, който да ям с удоволствие, че хич не обичам, а трябва...

# 466
  • при късмета
Поизтървах ви, с моята почивка. Инклузивът не струва, ще се върна фиданка. Бъхтих във фитнеса малко. Включих се във водната аеробика. Сега опъвам кълки на плажа.
Темата не е за отчет на резултати от диети.
Не пазя диета,  и не отчитам резултати. Преди да тръгна правих домати, мелени, в бирени бутилки. Тук си намерих и отварачка, три размера, за малка, средна,  и голяма ръка. Темата е за домакини, така че, може да пусна фотка, но след 22 ч.
Когато някой влиза в тема е нормално да се представи. Както правят всички. Темата не е ЗА домакини, темата е отчетна. Ориентирай се преди да влизаш с шут. Ако не знаеш какво е отчетна тема, в такива пишат едни и същи потребители, познаващи се отдавна, обединени по някакъв показател. Нов човек в темата влиза по друг начин, поне малко се е запознал с нея преди това

Ангелче, как ще те боли крака още толкова време?  ooooh! А операцията определят ли я като успешна, като цяло?

# 467
Снимката паспортен вид,  или свободна newsm78 SV,  или мотивационно newsm78. Като е отчетна,  и се познавате, темата е публична, всеки чете и пише. Объркала си се нещо със шутовете. Мари, чудесна детска.

# 468
Ангелче, да, перцата са с истински пера, ама то вече няма гумени. Иначе, ако ме питаш мен, все е едно и също. Играем за удоволствие, колкото да се раздвижиш. То аз и за повече не ставам с моите стави.

Мариат - много е симпатична стаята. Не разбрах каква драма имаш с пердетата...

# 469
  • Великобритания
Здравейте ,
сложих мойто криване да спи и седнах да пия кафенце
СМърфи и аз като теб все искам да е по светло , постоянно купувам някви крушки , ама ми писна , щото много бързо горят , има някъв проблем с кабелите ли , инсталациите ли нямам идея
сега си взех една малка лампа за бюрото и като седна да уча става едно такова светло , много яко ..Обичам бялата светлина , жълтата ми създава някви отрицателни чувства ..
Ма ко супер е новата придобивка , аз ще чакам снимки от новото жилище , ще е интересно да го виждаме процеса , ама с местенето не завиждам ..а като знам, че и ние скоро ще се товарим и после разтоварваме ми става лошо , добре , че нямаме много много мебели ..
Мариа - я кажи за огретена , че довечера ще ходим на шопинг , а аз още мисля седмичното меню

# 470
Ма ко супер е ламбата. Laughing  Wink
Ангелче  на мармалад беше планувано,обаче тъкмо ги пасирах и като излезе един вятър ,та  на бързо добавих един фикс и така го сгъстих.Не че сложих вода вътре пак е само плод,но не стана като първия път ,а малко повече като желе.
Идвай на гости да обменяме зимнина и рецепти. Wink
Мариат аз имам само една поръчка над сумата за митница и още не е дошла,дамски чанти са   но не се усетих да ги пусна отделно ,а понеже са от един търговец са заедно та ще видим.После съм решила да рискувам с нещо да видим дали ще иде на митница или не. Thinking
Скрит текст:
Между другото във фейса има група за Алито и доста неща са разяснени и за митницата,не е задължително да се плаща на пощите може и сама да идеш и освободиш стоката и в зависимост от стойността се плаща ддс или мито
Мими хайде скоро да се похвалиш с новата къща,а за местене не иска ми да си помислям аз. Свикнала съм си и това е .
Смърфи браво на теб за  игата ама кой би. newsm78 Laughing
Аз както винаги като се разработя правя по 3 неща наведнъж, та и сготвих-грах с агнешко. Laughing
Bobkabebkova   темата е публична ,но като влизаш тук е прието да се представиш .Все пак е нов човек и си имаме правила.Както е писала Ма ко се познаваме дори и лично някои от потребителките.

# 471
  • в сърцата на децата <3
Аз си мисля, че Bobkabebkova се беше представила преди няколко страници  newsm78... Но и една Билянка мина няколко пъти и зачезна безследно, явно не сме чак толкоз интересни  Mr. Green

Ма Ко, доктора каза, че е нормално да ме боли. Нещо ми е странен тоя човек. Нищо не обяснява като света - като отидох със снимката каза - шип в петата, в областта на заглавното място на плантарното сухожилие. Т.е. костта на петата където започва сухожилието на свода. После в направлението за хоспитализация беше отбелязал фиброматоза на плантарната апоневроза, което е нетипична съединителна тъкан пак в тази област. Същото е отбелязано и в епикризата (която е  Crazy ). Като ходих вчера ми каза, че освен шип в петата съм имала и в областта на ахилеса  Shocked Ново 20! Ще изчакам да ми мине раната от операцията и ще ида на една контролна снимка и на консултация при друг ортопед. Странна работа е тая работа...

Писе, ей го де е Първомай, яхвам метлата и ида  Joy с два буркана патладжан под мишниците  Joy Joy Joy Значи преди 3 години бях купила едни корнишони и ми поникнаха на главата докато ги направя на буркани. Тогава само дето не издълбах в цимента, че повече краставици аз НЯМА да правя  Laughing И не съм правила. Та и с патладжана май така ще стане  Laughing

Смърфче, има гумени перца - преди около месец купувах един федербал за доведените деца на братовчед ми и си беше с гумено перце. Дори им взех една кутия резервни, че на времето вечно ги губехме по дърветата и беше страшен дефицит  Mr. Green

# 472
  • при късмета
Аз си мисля, че Bobkabebkova се беше представила преди няколко страници  newsm78... Но и една Билянка мина няколко пъти и зачезна безследно, явно не сме чак толкоз интересни  Mr. Green
Обратно. Биляна се представи като хората, а тя нахълта в темата покрай разговора за режима с няколко поста.

Последно не знаеш при операцията е отстранявано мека тъкан или са оперирали шип, така ли? Ако е така доктора верно е за бой

# 473
Ангелче, местните са си присвоили багмингтона за национален спорт и в магазините има само истински перца. Ракетите са без корда и ги плетат в магазина на една специална машина, според килограмите и интензитета на игра. За БГ си права, там си има федербал.
То ние си играем за забавление и леко раздвижване, нищо повече.  Peace
И гледай да го притиснеш твоя доктор да ти обясни какво е правил, не може така. Какво е рязал, какво е махал. Направо не е истина!  ooooh! И после се обиждат, че ги наричат касапи.

# 474
  • в сърцата на децата <3
На епикризата пише "Ексцесия на лезия на друга мека тъкан"  newsm78 А вчера ми каза - шип... Оф, да е рязал каквото иска, само дано спре да ме боли. На всичкото отгоре се оказа, че ми се полагат два контролни прегледа - на 19-ти и днес. За тях разбрах... от епикризата вчера.

# 475
Благодаря ви! Четох много и ми беше интересно. Ся се чудя от къде да започна.
Ангелче, да не би да става въпрос за източване на здравна каса и за това да има разминаване в изказ и епикриза?
Огретена беше за другите у дома. Аз съм режимна. И заради mimmito веднага давам рецептата.
Шукна/бекон режеш на тънко и запържваш на тигана. Почти без мазнина. Идеята е да се опуши да мирише на печенко. Мяташ и гъби, ако обичате. В тенжера под налягане слагам нарязани на ситно картофи. Доливам вода- да ги покрие с 2-3 пръста, малко олио, вегета/сол. И на котлона за 10- 15 минути. Бекона и гъбите ги слагаш в тавичка, слагаш и сирене наронено, изсипваш и варените и изцедени картофи, и объркваш.
После с бульона от картофите, масло, черен пипер, индийско орехче, прясно мляко(но може и без него), брашно правиш сос бешамел. Да е една идея по- гъст. Заливаш и объркваш картофите. Не много-почти да ги покрие. Настъргваш кашкавал, поръсваш с пармезан и запичаш. Много е бързо и винаги може да мине за манджа. Mr. Green
Писе, знам за темата и най- вероятно ще ги потормозя. Няма да се занимавам аз със пратката. На името на ММ е, а той няма време за "глупости". Така че- посредник. Иначе днес направих 3 буркана сладко от ябълки(за сладкиши) от ябълките в градината, дето бяха паднали. Утре може още толкова да направя. Стигнала съм до извода, че когато се прави с по- малко количество плодове сладкото става по- бързо, запазва си светлия цвят и ти е кеф да го павиш.  
Смърфи- сагата беше ужасен ужасон. Описала съм я преди няколко страници, но ще се изнервиш само докато я четеш. Последно вчера слагах кукички и махнах дългите връзки на перделъците, защото от набора се виждаше корниза а като им заших копчета(по мярка) пердето и завесата запъваха на корниза. Сега малко се успокоих, ама нова драма имам. Изпрах чисто нова грейка с пух на щерката и се получи на топки, топки. Дано да се оправи като изсъхне. Цял след обяд съм с маска на главата. Време е да си измия косата. До после.
И пак да попишете повечко! bouquet

# 476
Аз да се разпиша .Жива съм .
ма ко честито , стягаш ли багажа , шефа помага ли ? Училището близо ли е или ще търсите друго?
mariat много добре изглежда стаята .Важното е и децата да я харесат.
 Смърфиетка бързо възтановяване , а за граха ще го препиша  за утре.
pisenxeto това с чакането е най- неприятно, пощата по два пъти на ден я преглеждаме - сега мъжа чака нещо.
♥snow_angel♥ пази се какви са тези маратони с опериран крак? Утре ще направя опит да взема и аз епикризата на младежа( на малкия я взех месец след операцията все не можех да се доредя в работното време ( 12:30-13:00) , но сега се надявам колкото и работа да имам да отида да я взема че да видя какво са написали )
Задачите така ме притискат че ми се ще днес да е 20 юли и да съм в самото начало на отпуската, но както знаете днес е последния ден на август и утре съм на работа. Което пък ми напомни че още една работна девойка се губи. Плами къде си ?
Два дни на село с мъжа строихме, рязахме ,ковахме , почти сме готови да слагаме керемидите , за тези които си спомнят какво  бях решила да им се случва , отпада , поради простата причина че и те отпаднаха... Преди дни беше единствения дъждовен за това лято ден( по точно нощ) та валяло, трещяло гърмяло, за щастие в Бургас не беше така, и резултат е намалени наполовина керемиди, вятъра е съборил едни дъски , те керемидите и част от тях на сол, една роднина каза че имали в тях такива които не им трябват та ще запълним липсите,добре че не бях захванала с четката , много щеше да ме е яд.
Вчера ходих на фризьор сега съм с прическа
Скрит текст:
по думите на дребния "като овца" за което беше наказан и повече не го повтори
Днес го водих да извадим двата зъба че те така и не паднаха цял месец а другите зад тях са криви.Порева си ама бързо му мина.
Леке какъв ферман изписах дано има кой да го прочете. Ставам да оправям дрехи за утре.

# 477
  • в сърцата на децата <3
Мария, нормално е пухчето да стане на топки. Като изсъхне ще го разпухнеш пак и ще си е ок. Не знам здравна каса ли източват, ама тоя път... уж много добър лекар, уж частна клиника, а се оср@ха до ушите. Дано резултата си заслужава.

Джейми, аз съм си свикнала да ме боли като ходя и не ми прави впечатление. За къщата - дано няма много финансови загуби от бурята и добре, че не сте били там да ви падне на главите...

Отивам да спя, че снощи сънувах, че много ми се спи  Crazy

# 478
  • при късмета
Джейми, а как е детето, напълно ли се възстанови? Училището на шефа няма да го сменям. Малко ще ни е по-далеч сега, но ще го оставя там. Познава си децата и остава и него да му сменя и изобщо няма да е доволен

# 479
  • София
Гуд ивнинг, дет се вика!
Кой каквото го боли бързо да му минава.
Включително и на мен, дето нещо става вътре в коремчето ми дебело, някакви газове, като подут го усещам, красота.
Казах ли ви, че бяхме малко в Родопите? Ако не- да кажа, че беше приказно. Ако да- простете на дъртата си кака!
Толкова ми е стегнато за сделката в петък, че не е истина. Дано всичко мине бързо и леко. Запасила съм се с промишлено количество препарати, че чистене ни чака почивните дни. В нашата къща....музика за ушенцата ми- нашата.
Джейми, ще ми даваш градински съвети, че нищо не разбирам.
Айде, кака ви отива да се пробва да спи, че нещо не и се получава тези дни.
За диетата:
Скрит текст:
Вече не се меря- един ден много надолу, после малко нагоре, после пак надолу. Не, не се меря по няколко дни вече, обаче съм отслабнала видимо, получавам похвали от разни познати кат ме видят. Убавица , та дрънка, така казват! bowuu Joy

Общи условия

Активация на акаунт