Аз пък навсякъде искам максимално силно осветление - все ми е тъмно. На времето в общежитието стаята ми (единична) беше 5 квадрата и имах 3 (ТРИ!!) 300 ватови лампи и една на нощната лампа, която пусках като уча за изпити
Кьорава работа 
Мария, какъв е тоз огретен
Нещо нережимно ли надушвам
Писенце, боли ме крака, ама аз съм си свикнала. На какво ще правиш сливите? Дано ми остане време днес да обера босилека, че песто дженовезе ще правя и консервирам. Много обичаме и (невероятно, но факт) ми се получава много вкусно - като Барилското го докарвам
Смърфи, бадмингтона не е ли с друг тип перце? Федербала беше с едни гумени, а тези трябва да са от гъши пера
Май и ракетите са по-различни - с по-дебела корда. Важното е, че си се раздвижила и забавлявалаЩе готвя дроб днес. Накиснах го в мляко и довечера само ще го задуша на тигана с масло и малко лук, посъветваха ме след това да го полея с лимонов сок и пресован чесън. Все още търся рецепта за дроб, който да ям с удоволствие, че хич не обичам, а трябва...
А операцията определят ли я като успешна, като цяло?

). Като ходих вчера ми каза, че освен шип в петата съм имала и в областта на ахилеса