МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 098
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Аз май качвам от риба и плодове.
Резултати от първи кръг - 3,50 кг., след два дена отпускане 2кг. отгоре, айде два дена картоф -1,5кг.
Утре и в други ден почивка, и пак почвам пълно кръгче до Коледа.

# 391
 Twisted Evil
10 дни до момента САМО -800гр.   #Cussing out #Cussing out #Cussing out стриктно спазване,,,,а имам да свалям 8кг.
утре кисело мляко ..ще го ям с мед  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ще се по глезя ..демотивирах се

# 392
  • BG-DE
И на мен ми останаха едни 8 кг, които не се дават  Cry но вече мисля, че за да има ефект трябва да се сменят диетите, поне при мен беше резултатно, а с диетата на ВЧ  свалих най-малко, макар че като цяло 20 кг за 4 месеца с монодитети, и броене на калории все пак, не е чак толкова зле но лично аз точно диетата на Ваня не мога да я препоръчам  Grinning

# 393
Бях писала по-горе, но все пак - мазнината не тежи... Мерете сантиметри, а не килограми. При мен намалянето на обиколките беше ударно за 10-те дни през които правих диетата. Свалих 5 см от ханша, 10 от талията ни 3-4 от бедрото. Без да гладувам и грам. Тъпчех се постоянно, защото с годините все повече не можем да се разберем с глада. Правих я само 10 дни

# 394
Хайде ден 2-ри картофи отново. Whistling
Така е като се почва по празнични, банкетни, именни, рожденни дни, почвам спирам.
Резултата от минус 3,5 първия цикъл сега наваксан, и започвам от стартовите кг. отново. Shocked
Ден 2-ри минус 0,900грама.
Качествено и дълго ще я направя Януари.
Почвам да се отчайвам, че форевър ще съм лакомо прасенце и този рекорд който си държа ще ми е доживотна присъда. Confused
 Е хубав и усмихнат ден! Надявам се моя да е такъв, въпреки че не започва така. Simple Smile

# 395
Ей така да се обадя,  Wink не че има с какво да се похваля...
днес съм на 2 ри зеленчуков от 2 ра врътка !!! Браво на мен толкова дълго...

НО
18 дни МОНО глад и съм свлила 1кг.!!! На обиколки мерих НИЩО , хораааа нито сантиметър.  #Cussing out

а не е като да нямам ... 8кг. са си това...
сега мисля да изкарам и днес зеленчуковия утре риба 1 ден , неделя мръвка че зъбите ми забравиха ...що е то Wink
и от понеделник да почам софрите то е ясно че ... 18 дни за 1 кило си е смях... Чувствам се, доста изтощена ..защото ми се яде шоколад , крем карамел.. пие ми се винце, ядки , сиренце и така всички чудесийки. За който тъгувам явно аз от диети не мога да сваля (този път за разлика от другите 3 пъти в който съм я правила само по 12 дни !) Не съм прегрешавала Peace

# 396
  • София
Хора, щом не сваляте диетата се сменя! Карате с ново Моньо! Какъв е смисъла от мъка без ефект.  baby_neutral

# 397
Проследих от началото,отделих време и стигнах до тук.Но не успях да разбера има ли една от вас,дами,която да е свалила трайно и ефективно килограми от тези монодиети?И то според очакваното!
Успех.Следя темата!

# 398
  • София
Сваля  се ако се спазва хранителния режим, порциите са малки, двигателна активност лека ( натоварването води до ......огромен глад), много вода и натурални сокове домашно производство, не от измислиците със захар и според мен рибата се заменя с овесени ядки, а в деня на пиле се  яде месо, риба  тоест чист протеинов ден. Съветват да не смесваме протеини от мляко и яйца с месо... Успех дами да дерзаем с малки провали заедно, постоянство и постоянство!

# 399
Ей така да се обадя,  Wink не че има с какво да се похваля...
днес съм на 2 ри зеленчуков от 2 ра врътка !!! Браво на мен толкова дълго...

НО
18 дни МОНО глад и съм свлила 1кг.!!! На обиколки мерих НИЩО , хораааа нито сантиметър.  #Cussing out

а не е като да нямам ... 8кг. са си това...
сега мисля да изкарам и днес зеленчуковия утре риба 1 ден , неделя мръвка че зъбите ми забравиха ...що е то Wink
и от понеделник да почам софрите то е ясно че ... 18 дни за 1 кило си е смях... Чувствам се, доста изтощена ..защото ми се яде шоколад , крем карамел.. пие ми се винце, ядки , сиренце и така

всички чудесийки. За който тъгувам явно аз от диети не мога да сваля (този път за разлика от другите 3 пъти в който съм я правила само по 12 дни !) Не съм прегрешавала Peace

Не се отказвай.След 20-ия ден изведнъж ще видиш резултата! Повярвай! chef

# 400
  • Beyond the Frontiers
Абсолютно банално, на 2-ри януари се стартира диета   Embarassed
37 години, 1,73 височина, предполагам към 65 кг. - кантарът е счупен. Цел 56-58 кг. Най-голям проблем ми е отказа от прясно мляко. Та днес смятам цял ден да съм само на мляко, от утре картофи.

# 401
  • София, България
Здравейте,

Абсолютно банално и аз ще започна от утре........ Grinning Никога не съм правила диети, 165 см съм и 67 кг. Имам за цел като за начало 5 кг. малко по-скоростно (за да ми станат ски панталоните, които купих миналата година след поредното качване Grinning Решила съм 3-ти път панталони да не купувам!) . Крайната цел е 10 кг.

Имам само един въпрос: Мога ли поне един захарин да слагам в кафето? Или и той е толкова вреден за диетата, колкото и захарта?

# 402
ЧНГ!
Реших да е от 29.12.
Днес 02.01-минус 4 кила.
Нямам думи. Хвърча.
Остават ми 10-12 кг. Може да е трудно, но съм решена. Най интересно, че не съм изкушена от нищо.

# 403
Здравейте момичета! Смятам от днес да я почвам тази диета. За първи път ще правя моно. Нарочно изчаках празниците да минат.
Надявам се всички заедно да постигнем някакви резултати.

# 404
И аз при вас в кюпа. Била съм на моно след първата ми бременност. Имам много да свалям не от втората бременност, а от стрес. Цели 20, но и на 10 ще съм щастлива. Два дни съм на картофи с малко прегрешения. Не се бях мерила, но смятам, ще съм качила, а не свалила. Днес съм на пилешко ядох сега 200гр варено.
Всички ли карате по 2 дни? Първото моно ми беше по ден и свалях. Кака е целта да са два дни? Искате ли да си направим таблица, по-мотивиращо ще е?
Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт