МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 096
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Специално с тази диета на Червенкова аз свалих 10 кг преди година и половина и все още успявам да запазвам килограмите си:) успех на всички Simple Smile))

# 406
Здравейте, май няма никой тук. Първи ден след пилето само 400гр. Много малко според мен, но явно така е, а и може би защото прегреших с няколко гъби, което ме учудва. Дали пък е толкова грешно, пържени картофи може, а 4 гъби не може:) Е, явно не може или просто аз слабея толкова бавно, въпреки 20кг отгоре.
Представям си когато съм на салати от тях качвам най-много.
Хайде пишете ако има някой тук.

# 407
Защо мерите килограми? Мазнината не тежи! Мерете обиколки. Аз като я карах, за 10 дни 'прибрах' 5 см от ханша, 10 от талията и 3 от бедрата. Кантар нямах, но няма и логика да са много свалените килограми.

# 408
  • Beyond the Frontiers
И аз съм първи ден пиле. За сега нямам проблем. За щастие ми е доста натоварено в офиса и не ми остава време да мисля за храна.

# 409
Здравейте момичета! Ивинявам се, ако някъде вече е задаван този въпрос, но са хиляди теми и в тези, които прегледах, не успях да открия това, което ме интересува. Киселото мляко в диетата на Ваня Червенкова може ли да се замени с нещо друго?

# 410
Здравейте! Почнах диетата на Ваня, но по един ден. Има ли други,които са я правили по този начин? И имаше ли ефект?

# 411
Здравейте! Почнах диетата на Ваня, но по един ден. Има ли други,които са я правили по този начин? И имаше ли ефект?
Здравей, виж тази http://m.rozali.com/dieti/vashite-dieti/super-dieta-ot-geri.html

Мисля, че е подобна и е по един ден.

# 412
Здравейте дами, обмислям включване към режима на ВЧ  Grinning
Висока съм 164см и последните месеци достигнах 57кг (което за моя ръст определено не стои добре). Трябва да стигна до 48, но определено ще ми е трудно предвид това, че ОБИЧАМ ХРАНАТА  Laughing Blush
Искам да ви запитам дали ще има ефект ако правя диетата по 1 ден ( 1д. картофи, 1 пиле и т.н).. Попринцип съм с ниско кръвно и хемоглобин и знам, че 2 дена на мляко или картофи няма да ми понесат физически.
Ако някой има опит с този план на режима, моля да псодели  Praynig
Благодаря предварително  Peace

# 413
Висока съм 164см и последните месеци достигнах 57кг (което за моя ръст определено не стои добре). Трябва да стигна до 48, но определено ще ми е трудно предвид това, че ОБИЧАМ ХРАНАТА  Laughing Blush
Искам да ви запитам дали ще има ефект ако правя диетата по 1 ден ( 1д. картофи, 1 пиле и т.н).. Попринцип съм с ниско кръвно и хемоглобин и знам, че 2 дена на мляко или картофи няма да ми понесат физически.
Ще има ефект, но извинявай за въпроса ама как 57 кг ще са много на тази височина. Аз съм 165/60 и изглеждам нормално. На 55-56 кг се чувствам най-добре и тръгвам да ставам кльощава. 48кг. е прекалено малко и нездравословно дори.

# 414
  • София, Надежда1
Здравейте момичета! Аз съм на 2 ден картофи и вече с нетърпение чакам пилешкия. Имам въпрос. Може ли в деня на салатите да слагам чесън?

# 415
Ще има ефект, но извинявай за въпроса ама как 57 кг ще са много на тази височина. Аз съм 165/60 и изглеждам нормално. На 55-56 кг се чувствам най-добре и тръгвам да ставам кльощава. 48кг. е прекалено малко и нездравословно дори.

Често казано и аз не се чувствам добре в кожата си, а съм долу горе толкова- 165/ 59. Според мен е важно човек да се чувства комфортна и сам да се харесва. За всеки различни мерки биха били удовлетворяващи. За мен 50 са идеални. Не казвам, че 55 или 60 са много, но въпрос на вкус и лично усещане

# 416
Здравейте момичета! Аз съм на 2 ден картофи и вече с нетърпение чакам пилешкия. Имам въпрос. Може ли в деня на салатите да слагам чесън?
можжже Simple Smile

# 417
Liya
 Grinning Да на теория не звучи като да имам проблеми с теглото, но зажалост на практика не е така.Аз от 15годишна прекалявам с вредните храни и имам запас от мазнини  Blush . Вече си имам и коремче, едри бедра и дупе, паласки..всичко както си трябва. Като облека дънки и потник ми се вижда и шкембенцето и наеедрелите ръце. За килограми не знам, но от към см имам доста за губене.
Днес започвам с ВЧ. До сега нищо не съм яла, тъй като нямах възможност да си приготвя картофи за закуска, но за обяд съм си поръчала картофена салата и пържени картофи ..  Grinning Shocked Shocked

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 11:04 от Denica Laleva

# 418
Вчера едно момиче пита може ли Ваня Ч. да се прави по един ден
според мен може, но ако се прави по 2, втория ден ти е толкова писнало, че ядеш по-малки количества храна

# 419
Лично мое мнение е че диетат не трябва да предизвиква дискомфорт. Ако не ти е приятна дадена храна и я ядеш 2 дена подред, после ще я намразиш още повече. За по-голям ефект трябва да бе се ядат пържени картофи, защото ако в 100г варен картоф калориите са 80, при пържените за това количество са в пъти повече, отделно с пърженото човек се сдобива и с коремче, и с тежест в стомаха.
Деница, сега разбирам. Разликата явно идва от там, че аз спортувам и съм стегната, дори и при 60 кг.нямам паласки, нито корем. При тези кг нося 27-28 номер дънки и се опитах да си представя ако съм 48кг къде ще търся дрехи. Успех с диетата!

Общи условия

Активация на акаунт