МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 094
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, отслабващи момичета! Реших и аз да се присъединя към вас. Почвала съм диетата на ВЧ много пъти, но никога не съм я завършвала до край Rolling Eyes
Сега обаче съм твърдо решена да направя няколко врътки. Днес ми е първи ден на плодове, карам първа 12-ска. Започнах от 103 кг, имам да свалям много... smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 Не съм се мерила все още, ще изчакам да мине и утре и ще докладвам.  smile3508
Определено се чувствам по-лека. Ще видим какво ще покаже кантарът.

# 421
И аз съм във вашите редици.Трети ден-пиле съм.Нямам търпение да дойдат зеленчуците. Simple Smile

# 422
Здрaвейте момичетa ,преди дa продължa дa пишa дa ви попитaм тук сaмо зa диетaтa нa вaня ли се говори или и зa монодиетите кaто цяло ?
просто бих искaлa дa знaм дaли съм нa прaвилното място Simple Smile
много пъти съм прaвилa нейнaтa диетa,но от днес реших дa пробвaм другa монодиетa ,която е нaписaнa още нa първaтa ви стрaничкa :5 денa после се повтaрят .
Не съм редовен посетител ,може дa се кaже зa втори път пишa тук и нaдявaм се дa не изглеждaм кaто идиот с въпросa си .
 и понеже видях ,че имa хорa които сa зaпочнaли нaскоро монидиетa ,ще ми бъде приятно дa имa с кого дa споделям моите резултaти и съответно дa черпя инфо ,съвети ,a може и aз дa дaм съвет или курaж нa някого Simple Smile
 успех нa всички

# 423
Здравейте момичета! bouquet
Ще може ли да се присъединя към вас? За първи път пробвам монодиета и се надявам да има добри резултати.  Joy Laughing Днес ми е първият млечен ден. Мисля че се справих добре. Само две кофички. Спешно искам да отслабна. Sad  Висока съм 1.62см и тежа 65кг. Пожелайте ми успех Peace Пожелавам ви много минуси Heart Eyes Heart Eyes

# 424
Здравейте, моите 12 дни минаха, сега остават още 12. Често казано не съм доволна, а имам много за сваляне. Свалих само 2.5кг.
Е, вярно, че не я спазвах точно, но не съм и прекалявала, например чопвам си от нещо ,което не е за деня и толкова една хапка. Но явно при мен тази хапка има значение.
Искам да питам Elena, за колко време си отслабнала 10кг. По принцип не вярвам някой да е отслабнал по кг за ден. 
Имам питане, но и преди не ми се отговори, каква е идеята да са по 2 дни?
Тази диета я знам от преди 20г., мотото си беше известно и тогава, но по един ден, както беше и преди тука във форума, преди ВЧ, не тя я е измислила искам да кажа. Но идеята каква е?
Аз съм я спазвала едно време за 5 дни 3 кг. А сега толкова е бавно.
Момичета успех на всички и пишете. Едно време имаше таблица и беше толкова мотивиращо.  bouquet chef bowuu newsm78 Whistling

# 425
аз преди 5 мнения писах, че като я правя по 2 дни, през втория ми се яде по-малко
и разбира се, че не я е измислила Ваня Ч., ама нали и бизнеса с хапчето трябва да върви

# 426
Здравейте!

Аз свалих с мое си моно 5кг за 1 седмица (ясно, че поне 2 са вода), а през втората седмица не свалих нищо, но поне ги задържах. Днес реших да си направя два дни почивка, защото ми беше много студено, гладно и нещастно.  cold

Започнах на 1.01. от 58.5кг, стигнах до 52.8 миналата събота. Днес съм 53.6, и съм все толкова от миналата неделя.

Какво ми беше моното:
2 дни варени картофи
2 дни пълномаслен тварог/извара
2 дни овесени ядки (натурални, не мюсли) с вода и канела
2 дни яйца
Започнах втора врътка, днес трябваше да съм на овес, но умирам за протеин и съм на яйца (з), месо и варен карфиол (о, в).
Тренирам доста, не си люлея краката. Вчера имах сериозна тренировка за издръживост която така ме изцеди и изтощи, че направо си ме извади извън строя. Затова ми трябва пауза.

От понеделник пак започвам, само да си заредя батериите.

# 427
Здравейте момичета!!! smile3525 Днес кантарът ме обича!!!- 800 грама newsm44 newsm44 newsm44 Диетата работи. В момента съм на този режим:
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

Днес ми е втори - зеленчуков ден. Изкарах на салата с моркови и ряпа и малко задушен грах без сол. Доста съм мотивирана. smile3508 smile3508 От утре почвам и фитнеса. newsm39  box Тези килца трябва да се махат!  smile3511 smile3511Пожелавам ви, приятна вечер и много минуси.  newsm51

Само да попитам, подправки могат ли да се използват? newsm12

# 428
След като свалих 5 кг 1 -те 7 дни,до сега-13 ден само 1 кг.Верно,че малко прегрешавах,но не съм прекалявала.И сега продължавам строго,от утре.Аз също правих според каквото ми се яде за деня.не съм спазвала определена монодиета.Но спазвах правилото да ям едно и също за деня,и то до 18 ч.Чувствам се  добре и смятам да продължа този начин на хранене като начин на живот изобщо.
Успех!

# 429
Здравейте момичета! Аз уж на 03 01 я почнах но не стана. Добре че не стана, защото от днес аз сина и мъжа ми я започнахме. Много е добре поне за тримата едно и също ще приготвям. Аз съм 64кг. моя е 100кг. Днес сме на пържени картофи, варени не мога да ги погледна. Сина ми започна с варени, но и той за обяд мина на пържени. Дано да устискаме, че особено моя има нужда. Пожелавам на всички ни късмет и постоянство.

# 430
SmileKerm,за 2 месеца свалих 10 кг, като нямах много за сваляне..бях 65, сега съм 55.

# 431
  • Beyond the Frontiers
След първите 12 дни имам -4 кг. Почивка 2 дена и днес стартирам отново.
При мен не мисля,че е вода. Без сол не мога да ям, каквото и да е, така че си соля стабилно.
Аз съм доволна, ще пробвам втори път - цел да падна под 60 кг.

# 432
Втория картофен ден свърши. Изненадана съм, че имам -1кг защото картофите бяха само пържени. За 2 дена тримата изядохме 4,5кг картофи. Ако бяха варени щеше да е по-добре, но още на първия ден щях да се откажа (както на няколко пъти съм правила). Споделяйте и Вие момичета! Успех!

# 433
Аз я правя по един ден и за 6 дни свалих около два кг,направих един ден почивка и почнах пак,но сега съм в цикъл и кантара не помръдва,напротив с 600гр съм повече! Дано след това да падне някой кг.

# 434
Днес свърши вторият ден с пиле. Имам смъкнат още 1кг. стават общо 2. Утре сме на зеленчуци. Това ще са най-хубавите ми дни.
Момичета искам да попитам в дните с плодовете може ли да ядем тиква и евентуално с какво да я подсладим. Предварително Ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт