МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 072
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Днес ми е първи зеленчуков ден и се питам дали с чиста съвест да си хапвам от вкусното зеле със свинско, без свинското разбира се 😂Или е по-добре да готвя без месо зеленцето?

# 466
НЕ! Месото си пуска мазнина, сокове.... Сгответе си прясно зеле на фурна, с малко червен и черен пипер. Моркови на пара или печени, са също добро решение. Тиквички също, но сега не им е сезона и се намират рядко. Като цяло зимата е кофти период за диети от този тип. Но все се измисля нещо.

# 467
НЕ! Месото си пуска мазнина, сокове.... Сгответе си прясно зеле на фурна, с малко червен и черен пипер. Моркови на пара или печени, са също добро решение. Тиквички също, но сега не им е сезона и се намират рядко. Като цяло зимата е кофти период за диети от този тип. Но все се измисля нещо.

Ахааа, затова значи се чувстам толкова щастлива и заситена, заради свинската мазнина и сокче....Веднага отвам да си сготвя нещо друго тогава...
Благодаря 3мимка!

# 468
  • Beyond the Frontiers
Само салати ли ядяхте? Аз в тези дни ядях на корем зеле на фурна и пържени тиквички - грам глад не съм изпитала. Ако има начин да се кара 24 дни с редуване на картофи и зеленчуци, ще карам тази диета целогодишно Simple Smile

Салата + доматена супа /домати, лук и чесън с  малко зехтин и много магданоз - става вкусно/

# 469
Здравейте мацкии!
От утре се присъйденявам към вас с класическата моно диета (кисело мляко, зеленчуци, картофи, пиле, яйца х2). Стартирам със 68 кг 170, за първите пет дни се надявам на около 3 кг.Може ли да ме посъветвате как да избягвам хранене вечер(18-22).
Приятен и успешен ден! bouquet

# 470
  • Sofia
Кисело зеле може ли да се яде в дните на зеленчуци по диетата на В.Ч.?

# 471
  • София
Питаха в групата, в която съм във ФБ и повечето отговори бяха отрицателни, заради солта.
Но пък една жена предостави статия с ползите от него и  в крайна сметка можело и да може Wink
Явно остава въпрос на лична преценка.

# 472
  • Sofia
Аз го обезсолявам

# 473
Момичета рибните дни бяха отвратителни. Изобщо не съжалявам, че прегрешихме мъничко тези два дни.  Както и да е. Вече тиквата е готова за утре. Не съм се теглила.  Не ми хареса по време на диетата да си стоя в къщи и да не правя нищо, определено трябваше да съм заета.

# 474
Ако много ви се хапва кисело зеленце си го сгответе с лимон или оцет. Аз так си изкарах днешния ден. Вкусът е почти същия като не киселото зеле.

# 475
  • София
Момичета рибните дни бяха отвратителни. Изобщо не съжалявам, че прегрешихме мъничко тези два дни.  Както и да е. Вече тиквата е готова за утре. Не съм се теглила.  Не ми хареса по време на диетата да си стоя в къщи и да не правя нищо, определено трябваше да съм заета.

И мен, това че съм вкъщи, ме затруднява максимално. Когато човек е на работа, в движение не се сеща толкова за храна. Но пък рибните дни ми минаха добре. Не бях гладна, а и има добри резултати. Днес първи ден плодове, дотук -4 кг.

# 476
За всички дни до днес : ден 5....  Sad Sad Sad -100гр.
не прегрешавам

# 477
колко изяждаш?
аз свалям по кило за 10 дни, но и на сланинки личи
от зеленчуци съм  +1, смених ги с яйца

# 478
  • Sofia
За всички дни до днес : ден 5....  Sad Sad Sad -100гр.
не прегрешавам

а имаш ли излишни кг?

# 479
 Peace
ами колко изяждам вчера съм изяла точно 370гр. сьомга !!!
днес кантара е +200гр. това пък какво е
и на обиколки не съм свалила ходя с едни дънки ..ми не се "олабват" на никъде
даже днес и си ги чувствах по обтегнати от вчера !

За сваляне имам 8кг.и ще съм поносима. Не искам чудеса.
Днес до момента съм на 125гр. сьомга.

Общи условия

Активация на акаунт