Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 668
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
На Теленор рекламите са много добри.

# 451
  • София

На мен не ми харесват.  Simple Smile

# 452
  • Варна

И на мен не ми харесват
Кво имали кво нямали кво били направили а на достаа обикновенни места нямат покритие като например в кварталния Кауфланд... Тря да изляза от магазина за да говоря... Хич да не се хвалят мошенници... 😤😯😕

# 453
  • София
идеята е добра, ама лъжат. Явно смятат хората за късопаменти, че изобщо не са нови, а са старият Глобул в нови дрешки и сменено име.

# 454
  • Sofia
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aZWjZqQ_460sa.gif

# 455
  • София

И на мен не ми харесват
Кво имали кво нямали кво били направили а на достаа обикновенни места нямат покритие като например в кварталния Кауфланд... Тря да изляза от магазина за да говоря... Хич да не се хвалят мошенници... 😤😯😕

И в нашия Кауфланд няма покритие. Мислех, че е от телефона ми, а то явно не.  ooooh!

Пак пуснаха оная, дето не знае бактерии ли има или гъбички. И какво се случва с нейната вагина.

# 456
  • ВАРНА
 Горкана.Като слушам,колко оживено е около чатала и по-добре да ползва Доместос,за да изтребе всичката гад.Добре,че вече на завършват рекламата с изконния въпрос:
-А твоята вагина,как е?
 И за още един нещастник жаля.Човечеца от рекламата за лопедиум.Няма лято,няма зима-той все дежурен по тоалетна и гледа почиващите от прозорчето си.

# 457
" Искам да се омъжа отново!!!"  Mr. Green  Sick

# 458
Сега и Милка ли започна да пъшка?  ooooh! Отвратително Sick

# 459
  • София
А тези с "нашите прасета са по-добри" с такъв патриотичен патос, че очаквам тези прасета тутакси да ми се явят и да зарецитират Аз съм българче.

# 460
И на мен ми писна от пъшкащи реклами. Рано сутринта даваха една на мебели и детето ме пита защо издават такива звуци. СЕМ има ли, няма ли?

# 461
Не понасям рекламата на Инфлуцид - с една, дето припада, и друга, дето й дава много мъдри акъли, какви мъже нямало и т.н.  Close Изкуствена и тъпа реализация  Stop

# 462
  • Пловдив
Първобитните хора и бейкролса - ей сега пак я даваха - ами много ми е тъпа.

# 463
Рекламата на Home Max започва като евтин филм на ужасите. Тъпо.

# 464
На Бони за новите прасета взе много да ме дразни. Все едно не сме яли свинско преди и не знаем какво е хубаво месо. Това сега определено не е.

Общи условия

Активация на акаунт