Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 666
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
На Бони за новите прасета взе много да ме дразни. Все едно не сме яли свинско преди и не знаем какво е хубаво месо. Това сега определено не е.
Ако въобще има месо в тях  Laughing

# 466
Днес два пъти попадам на  реклама за хапчета за кашлица, една дама кашляла като магаре и онагледяват как то ходи навсякъде след нея.  Mr. Green Тъпа ми е, макар че се хилих като идиот след рекламата, та чак малката ме гледа учудено.

# 467
  • София
Днес два пъти попадам на  реклама за хапчета за кашлица, една дама кашляла като магаре и онагледяват как то ходи навсякъде след нея.  Mr. Green Тъпа ми е, макар че се хилих като идиот след рекламата, та чак малката ме гледа учудено.

Не,не си разбрала.Мъжът и кашля като магаре. Grinning Вечерта тя дава хапче на магарето и сутринта вече си се превръща в мъжа и. Grinning

# 468
  • София
Като го чуя това $облекЦава$ гърлото, и ми иде да го хвана режисьора за гушата! Толкова ли се свършиха актьорите, които могат да произнасят правилно Ц, та сложиха грък! А ако е технически гаф, още по зле.

# 469
Оф, и аз влизам за тая с магарето и по-скоро заради малоумната песничка към нея.

# 470
  • София
А тази за мацката дето яде "слама"/ така го чувам аз/, защото не взела кредит за да ходи на екскурзия в Япония. Mr. Green

# 471
  • София
Абе, аз друго със С чух, ама не е за пред хора. Wink

# 472

Не,не си разбрала.Мъжът и кашля като магаре. Grinning Вечерта тя дава хапче на магарето и сутринта вече си се превръща в мъжа и. Grinning
А, благодаря за разяснението. Толкова съм гледала. ooooh!

# 473
  • София
На всичко отгоре писачите на реклами са неграмотни. Онези кукувици с екскурзията до Япония - не е "говорят за ТЯХНАТА екскезрия", а за СВОЯТА. Смотаняци!

# 474
  • Варна
Пфф новата реклама на Джъмбо  (коледна) в някакъв автобус с един плешив чичак... Отвратително
След серия от весели разголени  реклами със секси мацки сега това... Потрес
😯😕😱😱😱😵

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 07:01 от n0richka

# 475
  • София
Моят мъж твърди, че в рекламата на Метро с дядо Коледа, джуджето в ляво бил Рафи  Joy

# 476
Моят мъж твърди, че в рекламата на Метро с дядо Коледа, джуджето в ляво бил Рафи  Joy
Тези реклами ми харесват заради анимираното джудже вляво на екрана. Всеки път прави нещо различно в зависимост от това, което се рекламира. Затова не съм обърнала внимание на другите, но сега ще загледам дали е Рафи  Laughing

# 477
  • София
Тези реклами ми харесват заради анимираното джудже вляво на екрана. Всеки път прави нещо различно в зависимост от това, което се рекламира. Затова не съм обърнала внимание на другите, но сега ще загледам дали е Рафи  Laughing

Хаха,аз пък това не съм го видяла. Laughing

# 478
Много ми харесва рекламата на iPhone с балоните  Heart Eyes Песента е много приятна.

https://www.youtube.com/watch?v=XR6JtMIdMuU

# 479
 Всякакви реклами, които се стараят да ми внушат, че ако не ползвам техния продукт няма да съм щастлива много ме дразнят. Цялата идея, че щастието зависи от притежанието на вещи ми е противна, а забелязвам, че е много актуално това да е в основата на различни реклами. Мен няма да ме накарат да се чувствам нещастна, че нямам тези дрехи, този телефон или не съм теглила заем за да поразгледам Япония, но се чудя как се отразява на малките деца и тинейджърите, които тепърва си създават отношението към света и живота. Вижда ми се подло да се рекламира по този начин. Като цяло повечето реклами в българския ефир са скучни и досадни, не малка част са глупави и просташки, и почти всички такива са родни продукции. Защо ли?!

Общи условия

Активация на акаунт