Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 670
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
О, да, тези с тъпите реклами за Япония и телевизора били Пиреус! Те съвсем решиха, че клиентите им са смотаняци!

# 481
Много дразнеща реклама-"Нова Бразилия".Един смотаняк с патос обяснява,че "Съсед за съседа е непознат...".Все едно хората са длъжни да поддържат връзки с неприятни хора примерно, в случая-съседи.

# 482
  • София
О, да, като започне с това "кафето на мама, на баба, на съседките" (с лоша артикулация на с-тата), и ми става зловещо - представям си най-големите съседки-клюкарки от блока, особено противни особи, как са се събрали вкъщи! Кошмар!

# 483
  • Разпиляна във въображението
Оф тази - не ходиш на купон, но имаш супер имот Crossing Arms

# 484
От няколко дни забелязах новата реклама на Бейлис.С една хлъзгава, търкаляща се круша, която накрая се пльосва върху стъклото.Много оригинално-няма що... Whistling
Преди ми се струва, че имаха по-добри попадения.

# 485
  • София
Загледах рекламата на Метро специално заради джуджето - наистина прилича на Рафи, повдига си веждите по същия начин.

# 486
Много забавна реклама с футболиста Антоан Гризман за "Пума"  Laughing

# 487
  • Sofia
Моят мъж твърди, че в рекламата на Метро с дядо Коледа, джуджето в ляво бил Рафи  Joy
Прилича на него Peace

# 488
  • София
Моят мъж твърди, че в рекламата на Метро с дядо Коледа, джуджето в ляво бил Рафи  Joy
Прилича на него Peace

На мен не ми прилича.  Laughing

# 489
  • София
И на мен не ми прилича, но той ще е много щастлив, като разбере, че и други така мислят  Joy Помоли специално да питам в бг мама  Laughing

# 490
  • Разпиляна във въображението
Все се каня да пиша за рекламата на Дерони - лютеница с Андре Токев и съпругата му. Милата хич не харесва тези работи и се чудя за какво я карат да го прави. Забелязах това още в Мастър шеф. Пълна апатичност, нежелание и какво ли не, които просто не се вписват в приповдигнатото настроение, което трябва да излъчи рекламата. Токев един жизнерадостен, обяснява предимства и т.н., а тя до него  Tired Жената явно не й е приятно да е снимана и показвана.

# 491
  • София
На Huawei новата реклама много ми харесва. Wink

# 492
И на мен,чак се колебаех ,дали да не си купя такъв,след като прехваления Самсунг S незнам си колко  отново блокира.Но мм каза,че пари ще дава само за айфон и така се разминах.

# 493
  • София
И на мен,чак се колебаех ,дали да не си купя такъв,след като прехваления Самсунг S незнам си колко  отново блокира.Но мм каза,че пари ще дава само за айфон и така се разминах.

Имам Huawei P8, страшно съм доволна. Имам дете на 1г 8 месвца което го блъска ежедневно не е помръднал, изпускала съм го на бордюр с екрана надолу нищо му няма. Имам колежка с Huawei P9 lite, споделя същото. Китайците са направили неразрушим телефон. Wink

# 494
  • София
Я да питам и тук някой знае ли коя е песничката от коледните реклами на Джъмбо ? Тази с "динг донг"  Laughing
Благодаря!  Hug

Рекламата на Пума много ми хареса!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт