Вярвате ли в конспирации и световни заговори?

• 65 904
  • 935
  •   1
Отговори
# 615
Тъкмо зачетох темата за q anon и се оказа, че е заключена. Поцъках малко как интересни неща все по-рядко срещам тук. Тогава видях тази тема. Абе значи има някакъв шанс. Ще следя с интерес. Гледам и видни форумни демократи в лицето на Трети са се появили. Ако и ковидят пак залее темата ще стане... мармалад.

Вярвам във всевъзможни неща, които умните и красивите иронизират като "конспирации". Вчера си купих едно книжле на Ян ван Хелсинг "Тайните общества/Войната между масоните". Върло се заинтригувАх понеже не съм чак толкова в нещата та явно съм упущила таз ра'ота, че масоните си имат вътрешни противоречия.

Инак напоследък забелязвам, че немалко от така наречените конспиративни теории са обвързани с различни пророчества.

От мен линк към документално филмче с конспиративна теория.. Касае малко златните резерви и съхраняването им най-често в САЩ. На руски е обаче (сори за неразбиращите)

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 20:50 от Защо ме търсиш?

# 616
От 4-то ниво лаборатория не може да изтече така вирус. Вариантите са или да не са работили с него в 4-то ниво лаборатория или ако е било в 4-то ниво то тогава са нарушили много протоколи за сигурност, което е много малко вероятно. Иначе каквито и мерки да се вземат за повишаването на сигурността те няма да свършат работа ако не се спазват.

Ето ти тук документ за финансиране на изследването на ковид вируси в прилепи, за което САЩ са платили на компания да извърши в Ухан.
Ясно казват, че ще ловят прилепи, и ще ги изследват, в други от публикуваните документи се казва, че с тези вируси са заразявали лабораторни мишки, и че няколко пъти изследователите са били хапани от гадинките.
Вируса не е преминал през защитите на лабораторията, а се е качил на скутера или колата, и е тръгнал по широкия свят, след като е бил предаден на ухапания лаборант.
Имал съм късмета да видя как карат китайците в Китай, и какво абсолютно пренебрежение имат към безопасността, просто нормален човек не може да си го представи.

https://www.documentcloud.org/documents/21055989-understanding-r … ence-grant-notice

# 617
В този документ ли се казва, че е бил заразен лаборант и го е изнесъл от лабораторията? Защото не ми се четат 500 страници да търся. В 4-то ниво лаборатории не работят лаборанти, а топ учени и контрола върху работата им е част от защитата. Не работят сами, работата им се следи и записва от камери и се наблюдава отвън. Та за да стане това ухапване, а то не става така лесно, защото има определена методика как да се борави с опитни животни така, че да не ухапят, трябва да не е спазено някое правило. След това трябва колегата в лабораторията да е премълчал за инцидента и след него и супервайзера. Значи имаме няколко нарушения на протоколите за сигурност едновременно. Това не са работници на строеж или в някоя фабрика, а хора, които дълги години се обучават как да процедират.

# 618
Доводите на Трети вАжат, но пропускат нещо - всичко на камери и на записи, ама зависи кой ги гледа.

# 619
И аз се отказах да чета целия документ в линка, а явно има още доста, които не са публикувани.
В статията, от която взех линка, журналиста, който явно е чел всички страници, казва че се говори за ухапани хора, и другаде видях цифрата 7 пъти - не става ясно дали е от прилеп, или от мишка.
Пак в статията се казва, че според документите тестовете с мишки са ставали в лаборатория на университета в Ухан, която е 3 ниво, а не в лабораторията 4 ниво в института по вирусология.

https://theintercept.com/2021/09/06/new-details-emerge-about-cor … h-at-chinese-lab/

# 620
Оставете нивото. Има и нещо друго, което неинтересуващите се за по-лесно предпочитат да обявят за конспирация - 3-то или 4-то ниво... номерът е, че Ухан е център на китайските комсомолци. Които, не се заблуждавайте от името, са проамерикански настроени. И естествено имат за цел властта. Дето в момента е у други.

# 621
Вярвам във всевъзможни неща, които умните и красивите иронизират като "конспирации". Вчера си купих едно книжле на Ян ван Хелсинг "Тайните общества/Войната между масоните". Върло се заинтригувАх понеже не съм чак толкова в нещата та явно съм упущила таз ра'ота, че масоните си имат вътрешни противоречия.
На живо масоните са доста по-скучни отколкото по книжките, все пак книжки се пишат за да се продават Wink

# 622
Скучни? Не знам, може. На мен по описание ми се струват скучновати само външно. Инак извратени по своему. Та организации, та зидари, та кофражисти, та сови, та знаци, та гей***е,та ритуали. Факт е че се побъркват на тема символи.

# 623
Книжките са си книжки,но аз съм гледала интервюта с масони по Дискавъри.Да,точно извратени по своему.

# 624
Няма на света човек, който в очите на някой друг човек, в същия този свят, да не изглежда извратен.
А дали е по своему или по чуждому, това третия човек, който чете за отношенията на първите двама, даже няма да забележи.
"По своему" се явява един вид плеоназъм Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 625
Да не бъркаме странностите с извратенията все пак. Много хора са нормални. Просто и по човешки нормални.

# 626
Е да де, по човешки нормално е било в Полинезия преди само 100 години да похапват ближния Simple Smile Simple Smile
И в момента за мормоните, които не са никак малко, многоженството е съвсем нормално, ама ако питаме бг-мамата - ще писне до небето Simple Smile
Аз бих се въздържал да твърдя какво и колко точно - по човешки или не, е нормално.
Палата №6 от Чехов. Нормално?

# 627
Аз пък не бих се въздържала да кажа какво считам за нормално човешко. Либерастии, педер@стии... мнееее, не съм толкова умна и красива И не искам да бъда. Либерастите се наеха да ни обясняват как всичко е нормално.

# 628
Не казвам какво е нормално, но се въздържам да казвам също какво е ненормално според мен.
Я кажи нормално ли е да се казва на някои какво да правят с тялото си? И не, нямам предвид абортите, имам предвид задължителното ваксиниране Wink

# 629
Факт е че се побъркват на тема символи.
Ми шофьорите и те се побъркват на тема символи, все гледат какво е начертано на платното, линийки някакви, че прави, че прекъснати, надраскано навсякъде по асфалта. И покрай пътя се вторачват пък в някакви символи нарисувани в кръгче и в квадратче, иди ги разбери. За шарените светлинки по кръстовищата да не говорим! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт