Вярвате ли в конспирации и световни заговори?

• 65 906
  • 935
  •   1
Отговори
# 585
  • Мадрид / София
Само дето винаги са другите и никога аз самия. 🤣

# 586
Цитат
Свят без човечество ли се рекламира вече за по-добрия свят?
Е,не съвсем,но с драстично намаляване на населението.Това иска и злобно гледащата тинейджърка Тунберг.Тя не просто го иска,тя го изисква.
Цитат
предишните пандемии бяха дело на пернати, мишки и свине, а сегашната на прилепи
Аз очаквам в следващите да се включат комари и пеперуди.Днес отново излезе новина на датски учени,че вирусът е тръгнал от лабораторията в Ухан.Не нарочно,човешка грешка.Американски и какви ли не още световни учени го твърдят.Едва ли са голословни.НО,все пак какво ли разбират те?Друго си е неподплатената категоричност на ''някакви светила''от дивана вкъщи,че прилеп с маймуна нещо,ала-бала и хоп световна пандемия.Който вярва на световните учени,че вируса е тунингован,е елементарен конспиратор и в този дух.

# 587
  • София
В момента няма никакво значение как е тръгнал вирусът. Наистина е логично да се предположи "изтичане" поради наличието на лабораторията.

# 588
Напротив, има огромно значение от къде е тръгнал вируса.
Първо, защото поддръжниците на едната теория бяха обиждани и осмивани, второ, защото в двата случая би трябвало да има различен план на действие, за да не се допуска или поне да се минимизира повторна възможност за изтичане, ако е от лаборатория или скрининг и навременни мерки, ако е с естествен произход.

# 589
От 4-то ниво лаборатория не може да изтече така вирус. Вариантите са или да не са работили с него в 4-то ниво лаборатория или ако е било в 4-то ниво то тогава са нарушили много протоколи за сигурност, което е много малко вероятно. Иначе каквито и мерки да се вземат за повишаването на сигурността те няма да свършат работа ако не се спазват.

# 590
От 4-то ниво лаборатория не може да изтече така вирус.
Разбира се че може. Изнесен е с контролирани от вън наноботи, през сифона на банята Nerd

# 591
  • София
Разбира се, че може да изтече. Не мисля, че е умишлено.

# 592
Случайно няма как да стане. Да му се разкъса костюма, колегата му да не разбере, супервайзъра му да не разбере, този дето проверява костюмите да не разбере. А и от едно разкъсване на костюма ако ставаше заразяване всички щяхме да сме заразени досега.

# 593
  • София
Абе аз съм работила в болница и мога да кажа, че има как.

# 594
Това не е болница, а е много по-сериозно съоръжение. Изобщо не може да се сравнява с болница.

# 595
  • София
Повярвай, може. В болницата, в която аз работих системата за сигурност беше като в тази лаборатория.

# 596
Няма начин да няма начин.
Около комарите се сетих за стария виц:
Може ли от комар да се прихване вируса на спин?
- Може, но има и по-приятни начини...

# 597
Такива лаборатории има само няколко в света.

# 598
  • София
Всъщност доста повече. В Китай и Индия са стотици.

# 599
Да, сега проверих повече са. В Китай са 2, а в Индия 3.

Общи условия

Активация на акаунт