Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-7

• 139 514
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Предварително се извинявам за нахлуването в темата, случайно я видях при последно активните и реших да споделя. Аз нямам пигментни петна, но майка ми имаше вече от годините - на 52 е. И доста големи торбички. Подарих ѝ крем, R3 фактор се казва на Форевър Ливинг. Не я бях виждала 20 дни, понеже живея в др град. Ефекта беше огромен, много голяма разлика и то видима. Кожата ѝ е с равен тен, а торбичките много се бяха свили.
 И да избегна въпросите - крема не се продава свободно, а се купува от дистрибутор. Моля да не ме нападате, защото не правя реклама! Просто видях с очите си разликата Simple Smile

Още веднъж се извинявам за нахлуването си тук, но с повече не мога да съм полезна Simple Smile

Поръчах си го този крем. Имам дружка дистрибутор и отдавна се канех да направя поръчка, заради нея, да й побутна "бизнеса". Скъпички са продуктите но са много хвалени. Мажа се вече и чакам резултат Crazy

# 166
Здравейте,
 и аз съм с хормонални петна.Миналата година ползвах Глико А , но само половината и петната не се повлияха напълно а само избледняха.Сега мога ли да ползвам Глико А и полсе да премина към ПЮР СКИН ЕКСФОЛИРАЩ ТОНИК 60 МЛ. БИОТРЕЙД.Имам и маската на Филорга - мезо маската.Как е най -добре да ги съчетая?
От Глико А ми се изсуши лицето, предполагам и от другите така ще стане.Вие какъв крем полвате сутрин, кой слънцезащитен.Лошото е че те са само слънцезащитни.Няма ли някакъв крем ,който да е хем с висок фактор , хем да е хидратираш , против бръчки и т.н.

# 167
Поръчах си го този крем. Имам дружка дистрибутор и отдавна се канех да направя поръчка, заради нея, да й побутна "бизнеса". Скъпички са продуктите но са много хвалени. Мажа се вече и чакам резултат Crazy
Kristinnnnn, колко са скъпи? Дай цена, защото и аз искам да го пробвам.

# 168
Дръж ни в течение!
Аз още чакам китайския комплект,доста бавно пристига,и ще пиша после.
И ако някоя ползва Фиона Дерм,нека да се отзове.Не мога точно да разбера иновацията му,но важното е да действа.

# 169
Ами аз прочетох, че в БГ е около 60-65 лв а тук го платих към 85 лв. Ако се повлияят петната ще пиша.

# 170
  • Варна
Kristinnnnn, колко са скъпи? Дай цена, защото и аз искам да го пробвам.
Кремчето струва 66,53лв.  Като това му е продажната цена. Дистрибуторската е друга, както при всички неща разпространявани по този начин.
 Аз си ползвам само тяхната козметика и им пия алоето поради други причини и съм страшно доволна. Аз имах доста пъпки, които се изчистиха. Относно петната, при майка ми определено имаше ефект и огромните торбички са вече доста малки. Смятам че доста бързо даде ефект при нея, а тя се маже 1 път на ден. Ако положението е тежко може повече да се маже. Крема е с малко по-мазна консистенция, което го прави и икономичен. Ще се радвам да чуя още добри отзиви Simple Smile

# 171
mamaden, благодаря за инфото, аз в четвъртък имам час и ще разпитам и за тези пилинги. Само дано времето не ми обърка плановете, че го планирахме ноември пилинга заради слънцето, а вижте времето как ни изненада. Simple Smile

# 172
  • София, център
Дръж ни в течение!
Аз още чакам китайския комплект,доста бавно пристига,и ще пиша после.
И ако някоя ползва Фиона Дерм,нека да се отзове.Не мога точно да разбера иновацията му,но важното е да действа.

Аз мисля да поръчам кремче от Фиона Дерм, действало на молекулярно ниво, иновация някаква, като започна да го използвам ще пиша!

# 173
  • Пловдив
mamaden, благодаря за инфото, аз в четвъртък имам час и ще разпитам и за тези пилинги. Само дано времето не ми обърка плановете, че го планирахме ноември пилинга заради слънцето, а вижте времето как ни изненада. Simple Smile
Аз миналият месец направих пилинг, държахме го 2 минути. Вчера пак бях, този път 4 мин..През деня е много важно обаче да се ползва висока слънцезащита, ако имаш излизане навън де Peace. Аз съм през целият ден в офиса, излизам само по обед за час, слагам си крем с 30 фактор, сега. Харесвам много и Филорга, който е 50 фактор. Има претенции, че заедно с това и хидратира и е превенция срещу бръчки Peace.

# 174
Да попитам - някой ползвал ли е сяра при акне (за външно приложение) и знае ли как се отразява на пигментацията?

# 175
Вчера ми беше пилинга с 20% ТСА. Ще правим четири през 7 до 10 дни.  Болката беше поносима, тръгнах си зачервена, ФДТ е разрешен, но не трябва да се мие лицето и бижута не се носят. Хидратирам я, но кожата ми е суха, до неделя чакам да се напука и да започне лющенето.

mamaden, високият фактор е  задължителен, аз ползвам на Obagi.
Питах я за бадемовя, тя ми каза, че има различни пилинги, важна е фирмата производител, т.е. качеството и заради това тя работи само с пилинги на Skin Tech. Снимах го, ако някой има интерес.

# 176
Вчера ми беше пилинга с 20% ТСА. Ще правим четири през 7 до 10 дни.  Болката беше поносима, тръгнах си зачервена, ФДТ е разрешен, но не трябва да се мие лицето и бижута не се носят. Хидратирам я, но кожата ми е суха, до неделя чакам да се напука и да започне лющенето.

Питах я за бадемовя, тя ми каза, че има различни пилинги, важна е фирмата производител, т.е. качеството и заради това тя работи само с пилинги на Skin Tech. Снимах го, ако някой има интерес.
Как си купуваш козметика на Обаги,искам да пробвам за пигментации, но нещо не ми е много ясно, как се поръчва от чужбина?

# 177

Колко време да не миеш лицето и какви бижута, обеци ли? Колко време и бижутата...

# 178
  • Чукарландия

Как си купуваш козметика на Обаги,искам да пробвам за пигментации, но нещо не ми е много ясно, как се поръчва от чужбина?

И мен ме интересува козметиката на Обаги. Peace
Може ли линк на въпросния крем с висок фактор на Обаги? Hug

# 179
Здравейте, при мен събота се напука кожата и започна лющенето. 
Козметиката на Obagi си я взимам от дерматоложката, не я купувам през интернет.
В четвъртък ми беше пилинга и до петък сутринта не мих лицето.  Същото се отнася и за бижутата (обеци, колиета) може да се окислят, чак на другия ден след измиването се слагат.

Общи условия

Активация на акаунт