Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-7

• 139 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Чукарландия
Благодаря, Mucuni! bouquet

А кой точно е кремът с висок фактор на Обаги? Може ли линк или снимка? Hug

# 181
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Някой ползвал ли е този серум против петна:

Споделете мнение дали има ефект от него?

# 182
Благодаря, Mucuni! bouquet

А кой точно е кремът с висок фактор на Обаги? Може ли линк или снимка? Hug

Линк не мога да дам, както казах, системата ми е от дерматоложката.
Качвам снимка:

# 183
  • Чукарландия
Благодаря много! bouquet

# 184
Поръчах си го този крем. Имам дружка дистрибутор и отдавна се канех да направя поръчка, заради нея, да й побутна "бизнеса". Скъпички са продуктите но са много хвалени. Мажа се вече и чакам резултат Crazy
Дръж ни в течение!
Аз още чакам китайския комплект,доста бавно пристига,и ще пиша после.
И ако някоя ползва Фиона Дерм,нека да се отзове.Не мога точно да разбера иновацията му,но важното е да действа.

На мен ми интересно Обаги дали предлагат под една и съща марка продукти с различен състав в различните държави? Ако водещия им крем който предлагат в САЩ, съдържащ Hydroquinone, се предлага и тук то това е меко казано странно защото тази съставка е карциногенна и е забранена в ЕС и България, а скоро ще е и в САЩ. На нашите сайтове се посочва пък арбутин, което си е да се мажеш с въздух.
Момичета внимавайте какво използвате Wink
Това е линк към научна статия, като насока само, коя показва коя съставка реално колко е силна:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23205541
Например най-силната съставка е 4-n-butylresorcinol. Синонимът и е Rucinol (B-Resorcinol) и е основна например при Eucerin само, че те използват концентрация от само 0.3%. Има продукти, обаче с 10 пъти по-висока концентрация и микс от няколко различни активни съставки, с което отговарям на @LilaC.
Така или иначе всички визирани по-горе реагенти са известни от много години, а аз поне съм привърженик на новото Simple Smile      

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 12:35 от kometata088

# 185
Здравейте! Имам въпрос относно процедури за премахване на пигментни петна и лунички при дерматолог. Вчера бях на преглед по повод друг проблем и дерматоложката ми предложи някаква процедура (не спомена как точно се нарича), при която цялото лице се обработва със силна светлина. Пациента бил с очила, но въпреки това се виждала силна светлина и светкавици. Усещало се леко парене, но не било болезнено  Rolling Eyes Явно е някаква терапия с лазер, но като не знам как се казва не знам и за какво да чета  ooooh!
Някой подлагал ли се е на подобно нещо? Има ли ефект, странични реакции?

Иначе сега започвам да използвам този крем на Юсерин - http://apteka.framar.bg/30030044/%D0%B5%D1%83%D1%86%D0%B5%D1%80% … -50-%D0%BC%D0%BB-

Като ще го редувам с един гел на Биодерма с пилинг ефект.

Имам и още един въпрос: Някой ползвал ли е БИО слънцезащитен крем? Дали са достатъчно надеждни за кожи, предразположени към пигментации?

# 186
Kalina, това, което описваш са IPL- процедури. Аз правих преди 3-4г, ефект нулев. Моите петна, не са от слънцето, най-вероятно са хормонални. Иначе кожата леко се зачервява след това, имаше някакви странични реакции, но се скриват под фондьотен спокойно и си ходиш на работа.

Каква цена са ти казали, за 1 процедура, любопитно ми е? Моите бяха ужасно скъпи - 1 беше 100лв.

Серията Even brighter на Юсерин е много добра. Аз ползвах ампулите миналата година и доста изсветля кожата, пигментните петна станаха почти незабележими. Кремовете дневен и нощен не съм пробвала сигурно и те са добри, но доколкото знам ампулите са най-силни от серията.

И мен ме интересува дали са надеждни био слънцезащитните кремове, ако някой е ползвал да сподели   Peace

# 187
  • София
Днес получих дневния и нощен крем Oriental Magic.

Тези, които ги ползвате, на цялото лице ли слагате или само върху петната?

# 188
Вчера получих Ориенталската магия,същия комплект.Сложих първоначално на няколко петна,за да видя как ще ми понесе.Като видях,че нямам проблем,вечерта сложих нощния,а сутринта дневния върху цялото лице.Не ми дразнят кожата,хидратират хубаво.Със сигурност не съдържат хидрохинон,предполагам,че и живак нямат.Чувствам се отлично с крема,сега ако и избели,ще е много яко  Simple Smile.

# 189
  • Пловдив
аз слагам само на петната или поне там където бяха  Laughing
и накрая като мина повече от половината крем мажа и цялото лице с дневния
с нощния не
ползвам други хидратиращи продукти след него за през ноща
преполовявам втора поръчка , първата беше лятото
като цяло кожата светва от тях и мисля да продължавам да поръчвам на почивки от по един два месеца
ей така щото ми харесват  Heart Eyes

# 190
  • София
Аз сложих нощния на цялото лице, но не се чувствам комфортно с него. Лепне ми неприятно. Но по-важното е да има ефект Simple Smile
А слагате ли слънцезащитен денем когато ползвате Ориенталската магия?

# 191
  • Пловдив
целогодишно слагам фактор
лятото 50
зимата 30

# 192
y_em, не съм питала колко е цената на процедурата, просто не съм се интересувала от подробности, защото по принцип нямах намерение да ги правя, но дерматоложката ме навиваше.

А някакви други процедури при дерматолог, от които сте доволни и са имали ефект?

# 193
Ще очаквам да пишите отзиви за ориенталската магия, че едва се сдържам да поръчам, но искам да измажа наличните.

# 194
А слагате ли слънцезащитен денем когато ползвате Ориенталската магия?
Не ползвам вече слънцезащитен.
Единствено изключение правя,когато карам ски.

Общи условия

Активация на акаунт