Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-7

• 139 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Мелани, съгласна съм с всичко написано....Аз след 15-ти почвам пилинги при дерматолог.
Ще разпитам и после за поддръжка, защото ако пак се появят какъв е смисъла от пилингите и изчистването  newsm78

# 136
Да му се невиди,тъкмо се наканих да си поръчвам Ориенталската магия и комплектите с нощен крем свършили.Някой да ги е открил някъде другаде?

# 137
  • Пловдив
[
Скрит текст:
b] El_83 [/b], това не са мои снимки. Тези са от нета.
На моите си личи, че петната са като айсберги. Точица на лицето, а отдолу се разширяват и са много по-големи.
Аз съм в Канада, серумът е  Time in a bottle - Philosophy, тази фирма прави такива снимки, но май и повечето други предлагат такова диагностициране на сътоянието на кожата.
Не мога да кажа, че от техният серум се повлияха. По-скоро е комплексно и се дължи повече на пилингите.
Аз съм на мнение, че това е дерматологичен проблем и не може да се лекува с козметични средства (кремове и т. н. от козметичната индустрия). Трябва си лечебно средство.
Относно китайските кремове - след почти месец използване, аз не виждам разлика, а освен това взеха да ми се появяват едни големи, плоски пъпки, с нещо като бяла течност вътре. Не са милиуми - по-големи и плоски са. Затова прекратявам с тях.

явно причините могат да са различни и няма панацея ???? аз пък си поръчах пак - останах доволна първия път - мажа само на петната в началото/ или там където знам че са, че май вече само аз си ги знам  Laughingпочти  https://ru.aliexpress.com/item/Oriental-magic-cream-luxury-snow- … 1-00936-6mia6uvne

Поръчах и http://www.ebay.com/itm/282150887825?_trksid=p2057872.m2749.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

време е за зимно обновяване Laughing

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 09:48 от MAMA GALQ

# 138
Кои хормони трябва да си изследвам за да разбера дали петната ми са от слънцето или имам хормонални  проблеми

# 139
  • Русе
Здравейте,бих искала да споделя с вас вълнението си и разбира се да бъда полезна!Това лято ми се появи пигментно петно,подобно на сянка,точно по средата на челото,слизащо леко към основата на носа,въпреки сериозната слънцезащита.От 10 дни използвам Expigment 4%,само вечер под обичайния си нощен крем и петното е избледняло значително,до степен да не се забелязва.Не усещам дискомфорт,няма белене или зачервяване,само леко пощипване,което преминава.Много съм доволна!

# 140
  • София
Здравейте
някой да е пробвал този крем за петна по лицето

http://myphamxachtayduc.vn/hang-xach-tay-duc/kem-tri-nam-balea-d … le-flecken-50-ml/

не го намирам в българската страница ,но го има в ДМ...търсих да си взема този, който предлагате на Биотен, но не го намерих и видях този....

# 141
Здравейте,бих искала да споделя с вас вълнението си и разбира се да бъда полезна!Това лято ми се появи пигментно петно,подобно на сянка,точно по средата на челото,слизащо леко към основата на носа,въпреки сериозната слънцезащита.От 10 дни използвам Expigment 4%,само вечер под обичайния си нощен крем и петното е избледняло значително,до степен да не се забелязва.Не усещам дискомфорт,няма белене или зачервяване,само леко пощипване,което преминава.Много съм доволна!
Моля за съвет, относно този крем - прочетох темата и след три годишни безуспешни опити с кремове и хим. пилинги, реших да пробвам с този крем EXPIGMENT 4%. Първо тествах на по-малък участък, за около 8 ч., след което снощи намазах петното на челото и се събудих със зачервяване на кожата.
Моля, споделете който е ползвал, нормална реакция ли е, и с какво да успокоя кожата.
Правила съм изследвания при дерматолог и ендокринолог, няма проблем с хормоните или нещо друго, но явно съм с по-чувствителна кожа. Не излизам без фотозащита 50+, дори през зимата, но въпреки това петната всяка година са все по-големи - средата на челото, носа, 1/3-та от скулите, под веждите и на горната устна като мустак. Като обезобразена съм и много страдам от това. Tired

# 142
  • Русе
Нямала съм зачервяване след употребата на Expigment,нито в началото,нито сега.Вечер,след нанасяне,изчаквам 20 мин.и слагам масло от карите или серума с роза на Алтея.През деня съм с Uriage Roseliane riche и минералната пудра на Avene SPF 50.Кожата ми е суха и чувствителна.

# 143
Относно Expigment-а - той съдържа хидрокинон и са възможни най-различни реакции.
Преди време бях пускала линкове относно ползата и вредата от тази съставка.

# 144
  • Варна
Здравейте
някой да е пробвал този крем за петна по лицето

http://myphamxachtayduc.vn/hang-xach-tay-duc/kem-tri-nam-balea-d … le-flecken-50-ml/

не го намирам в българската страница ,но го има в ДМ

Аз съм го ползвала, без особен ефект. Малко изравнява тена, но имам две петна на които изобщо не повлия.
И една рецепта от Блиц. Laughing
http://www.blitz.bg/news/article/453848

# 145
От седмица ползвам системата на Obagi и определено има ефект. Не знам дали се дължи на нея или както казвате на времето. Мисля си, че като направя  пилингите съвсем ще изчезнат петната.

# 146
Моите петна избледняват от ориенталската магия. Наистина имам забележителен резулат. Преди бях като панда- петна на скулите, които продължаваха към веждите. Ми сега ги няма. Имам огромно петно на челото. За сега само е избледняло и си се вижда, но гледката е поносима, дори и без коректор.

# 147
  • Чукарландия
От седмица ползвам системата на Obagi и определено има ефект. Не знам дали се дължи на нея или както казвате на времето. Мисля си, че като направя  пилингите съвсем ще изчезнат петната.

Mucuni, може ли да споделиш от къде купуваш системата на Obagi? Ако може линк. Hug

# 148
BBeLLa, от дерматоложката ми.  Преди да започна с Obagi, тя ми изготви схема на базата на моята кожа.

# 149
  • Чукарландия
BBeLLa, от дерматоложката ми.  Преди да започна с Obagi, тя ми изготви схема на базата на моята кожа.

Благодаря! bouquet

Ако не е тайна, скъпи ли са процедурите? Hug

Общи условия

Активация на акаунт