Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-7

• 139 515
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Моите петна избледняват от ориенталската магия. Наистина имам забележителен резулат. Преди бях като панда- петна на скулите, които продължаваха към веждите. Ми сега ги няма. Имам огромно петно на челото. За сега само е избледняло и си се вижда, но гледката е поносима, дори и без коректор.

и аз продължавам да съм доволна
Бях споменала че комбинирам китайския крем с бадемов пилинг и не знаех от кое е резултата

Е сега пилинга дойде преди крема и го започнах по рано ..... нямаше кой знае какъв ефект до като не дойде и крема и не включих и него - за мен това е най сполучливата комбинация след години ходене по мъките  Grinning Grinning Grinning

# 151
  • Пловдив
Моите петна избледняват от ориенталската магия. Наистина имам забележителен резулат. Преди бях като панда- петна на скулите, които продължаваха към веждите. Ми сега ги няма. Имам огромно петно на челото. За сега само е избледняло и си се вижда, но гледката е поносима, дори и без коректор.

и аз продължавам да съм доволна
Бях споменала че комбинирам китайския крем с бадемов пилинг и не знаех от кое е резултата

Е сега пилинга дойде преди крема и го започнах по рано ..... нямаше кой знае какъв ефект до като не дойде и крема и не включих и него - за мен това е най сполучливата комбинация след години ходене по мъките  Grinning Grinning Grinning

Може би си споделяла, но не съм чела с подробности назад. 30% бадемова к-на ли използваш?

# 152
Аз не ползвам, киселина, ако въпросът е към мен.

# 153
  • Пловдив
Към MAMA GALQ ми беше въпросът, но не се съобразих да коригирам цитата Peace.
Ако има и други дами в темата, които ползват бадемова киселина, какъв процент ползвате, и колко време стоите с нея Rolling Eyes?

# 154
за мен това е най сполучливата комбинация след години ходене по мъките 
Много се радвам за тебе  Hug!

На мен ми поръчаха комплект дневен с измиващо или каквото е там:
https://www.aliexpress.com/item/Oriental-magic-cream-luxury-snow … b432-822cccf16f13
Предпочитах да е с нощен крем,но нямаше.
Ако видя ефект,ще си поръчам по-скъпия комплект.

# 155
  • Варна
Здравейте!
Предварително се извинявам за нахлуването в темата, случайно я видях при последно активните и реших да споделя. Аз нямам пигментни петна, но майка ми имаше вече от годините - на 52 е. И доста големи торбички. Подарих ѝ крем, R3 фактор се казва на Форевър Ливинг. Не я бях виждала 20 дни, понеже живея в др град. Ефекта беше огромен, много голяма разлика и то видима. Кожата ѝ е с равен тен, а торбичките много се бяха свили.
 И да избегна въпросите - крема не се продава свободно, а се купува от дистрибутор. Моля да не ме нападате, защото не правя реклама! Просто видях с очите си разликата Simple Smile

Още веднъж се извинявам за нахлуването си тук, но с повече не мога да съм полезна Simple Smile

# 156
BBeLLa, от дерматоложката ми.  Преди да започна с Obagi, тя ми изготви схема на базата на моята кожа.

Благодаря! bouquet

Ако не е тайна, скъпи ли са процедурите? Hug

Това не са процедури, схема означава кои, как и кога от продуктите да нанасям. Не са евтини, но за резултата, който дават си заслужава. Козметиката не я ползвам само за петната, а и за поддръжка на кожата като цяло.

mamaden, аз ще правя пилинг с ТСА киселина при дерматолог.
Сама ли смяташ да си правиш пилинг?

# 157
  • Пловдив
Mucuni, аз си правя прилинг при козметичка, ето с тази ми прави - http://www.ebay.com/itm/GIGI-Ester-C-Mandelic-Salicylic-Acid-Pee … :T~sAAOSwdvpWEior. Резултатът е повече от добър. Стоя точно три минути, наистина е супер ефекта. Сега обаче съм решила да си взема 20% бадемова к-на, за домашно ползване, веднъж в седмицата в къщи.
ТСА моята козметичка не прави, а аз не смея в къщи сама Rolling Eyes.

# 158
  • Пловдив
Към MAMA GALQ ми беше въпросът, но не се съобразих да коригирам цитата Peace.
Ако има и други дами в темата, които ползват бадемова киселина, какъв процент ползвате, и колко време стоите с нея Rolling Eyes?

почнах с 20% лятото няколко серии , сега съм на 30%
да подчертая важно е кожата да е подготвена а моята беше ... след сериозни два ТСА пилинга зимата
хубаво е да се ползва лосион с киселина поне седмица преди пилинга разхлабват се някакви връзки забравих точно какви и резултата е мн.по добър
аз ползвах  на Биотрейд http://apteka.framar.bg/30020410/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA- … D0%B5%D0%B9%D0%B4

сега не ползвах нищо последния път за подготовка - беше по незабележим резултата

Ако не ви се ползват лосиони поне гледайте измиващото за лице да е с 5.5-6 киселинност - може да ползвате интимен гел те са с такава - аз ползвам на ЖАЯ  Laughing Laughing  беше ми под ръка а и е такова количество че няма свършване

за начало не дръжте пилинга повече от 10 мин - неутрализира се с разтвор сода и вода
иначе като свикнете може и да спите с него говоря за БАДЕМОВИЯ пилинг той някак си сам се неутрализира за разлика от другите

За сведение ползвала съм шисейдо - миналата Коледа получих за подарък някакъв вълшебен за около 200 лв ....и кви ли не скъпи други козметики,  дала съм хиляди за процедури - без особен резултат, освен че се научих сама да си правя процедурите Laughing Laughing

# 159
  • Пловдив
MAMA GALQ , сърдечно ти благодаря за подробната информация Hug. От прочетеното, мисля, че без притеснения мога да си взема 20% за домашно ползване. Вече имам един пилинг при козметичката тази година, макар и не дълбок. Само да попитам, веднъж седмично ли се прави, два ли, всеки ден ли newsm78. Предполагам, че при 20% не е всеки ден, но да си попитам Simple Smile

# 160
  • Пловдив
MAMA GALQ , сърдечно ти благодаря за подробната информация Hug. От прочетеното, мисля, че без притеснения мога да си взема 20% за домашно ползване. Вече имам един пилинг при козметичката тази година, макар и не дълбок. Само да попитам, веднъж седмично ли се прави, два ли, всеки ден ли newsm78. Предполагам, че при 20% не е всеки ден, но да си попитам Simple Smile

е изчкай поне седмица , 10 дена между два пилинга
този пилинг не е агресивен , но все пак  newsm78
наблюдавай си кожата  Peace да си сигурна че няма раздразнени участъци по нея
целта не е да я изтормозваме, защото всяко зачервяване и раздразване е потенциално петно

иначе всичко е индивидуално кой е с по нежна кой с по груба кожа и всяккави физически неразположения оказват влияние

Скрит текст:
аз преди цикъл пилинг не правя - получавам възпаления и стават бели  Sick

понякога до като се наканя минава и повече време межу два пилинга около две седмици някъде

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 14:55 от MAMA GALQ

# 161
  • София
На мен ми поръчаха комплект дневен с измиващо или каквото е там:
https://www.aliexpress.com/item/Oriental-magic-cream-luxury-snow … b432-822cccf16f13
Предпочитах да е с нощен крем,но нямаше.
Ако видя ефект,ще си поръчам по-скъпия комплект.
И аз поръчах този комплект. На картинката виждам дневен и нощен крем. А в описанието пише, че единия продукт се ползва денем след почистване на лицето, а другия вечер. Та май не е измивен продукт, а си е нощен крем. Поне се надявам Simple Smile

# 162
  • Пловдив
MAMA GALQ, много са ми полезни съветите ти, благодаря bouquet

# 163
MAMA GALQ , сърдечно ти благодаря за подробната информация Hug. От прочетеното, мисля, че без притеснения мога да си взема 20% за домашно ползване.

По-добре си вземи по-силен % и го разреждай, така постепенно ще качиш % киселина,
20 % е само за свикване, след 2-3 пъти с 20 % може да качиш % и да удължаваш времето,
при пилингите е важно постепенността на увеличаване на времето и киселинността,
не се насилвай да изтърпиш повече отколкото ти е трудно, както се казва ''бързай бавно''един път седмично е добре, може и по-често, ама чак толкова ....

# 164
  • София, център
Здравейте момичета,

да попитам и тук Simple Smile

Дали имате информация за продуктите на Фиона Дерм? Някаква иновативна технология предлагат за премахване на пигментни петна. Много се изкушавам да си поръчам, но ми се иска да чуя и вашето мнение, ако някой е ползвал, да сподели!

Много ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт