Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-7

• 139 500
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Кажи колко струва, от куде ще го поръчваш! Интересувам се сериозно!

# 571
  • София
Крем "До и После" - руски , има го в България по аптеките - добър 4 , "Милк Скин" - руско произв. - няма го в  България - мн. добър 5 , Hada Labo  - не го открих никъде - отличен 6 , а тяхната "Метаморфоза" която е убиец на пъпки, петна, лунички и прави лицето бяло и чисто като копирна хартия, няма как да си го поръчам. Ако съм Ви била полезна с нещо, благодаря. А ако Вие откриете нещо , моля пишете !
Кой е кремът на Хада Лабо? Shiro-jyun ли?

# 572
Кажи колко струва, от куде ще го поръчваш! Интересувам се сериозно!
\
Здравей ! Не разбрах за кое точно ме питаш ? Засега немога нищо да поръчвам. Аз само изнесох
информация за всичко , което съм разгледала. Рускините са луднали по избелващи кремове, явно
имат много повече проблеми с кожата си от нас. Искам да намеря Метаморфоза руски крем, който е
за пет дена УАУ  !  , ама не знам как ?! Ако ти намериш начин , моля те пиши !

# 573
Дай ми крема. Ще питам една украинка.

# 574
Чудно ми е по какъв механизъм този крем премахва петна за пет дни  newsm78 и какви са му съставките. Моля, ако го намерите, да ги постнете  bouquet

# 575
Порових за тая Метаморфоза и ми се струва,че е спряна от производство.Срещат се единици по разни търгове,но аз не бих купила.Жените от поколението на майка ми,дори на баба ми,ползваха Ахромини,кремове с плацента,какви ли още не дето сега ги изкарват отровни,но хем са с по-гладки кожи,хем са по-здрави от нас.Така че отдавна не вярвам на съвременните радетели за безопасна козметика,че не ги знам при кого са на хранилка.
А китайските кремове Ориенталска магия бяха наистина добри.Не изчистват петната до корен,но като цяло кожата светваше,изглаждаше се,придобиваше млечна плътност, и на мен ми хареса резултата.И те спрени,щото вършат работа и евтини...

# 576
Ахромин е съдържал хидрохинон, за това е бил ефективен. След като са го премахнали от формулата е станал обикновен крем. Не вярвам аз в магически кремчета против петна, които се справят за една седмица. Просто природата и механизмите на появата на петната е такава, че не става да се изчистят като петно от дреха.

# 577
Ползвала съм други кремове с хидрхинон, купувани от Америка. Нямах никакъв ефект, както и от Експигмента.

# 578
Зависи какъв % е, какви са ти петната, ползваш ли слънцезащита редовно и т.н. За това казвам, че борбата не е хич лесна и в повечето случаи е до живот или докато ти писне.
Няма такъв филм да се мажеш известно време, да спреш, да си караш както преди и да не се върнат или появят на други места.
Моите ги поизчистих, но не напълно и определано без поддръжка ще се увеличат пак... Слънцезащита в предписаното количество и подновяване на 2-3-4 часа според сезона и дори и на закрито, е абсолютно задължително. Достатъчно е да изпуснеш веднъж и да нацъфтиш наново, а после месеци и месеци борба... ooooh!

# 579
  • София
.. Досега използвах един крем, който е много ефикасен , но за съжаление го спряха от производство така и не разбрах поради какви причини. Казваше се Ориентал меджик крем от Алиекспрес. Отсега се притеснявам какво ще правя пролетта и лятото ?
И аз ползвам този крем- мноооого съм доволна. Сега се ошашках, че са го спрели. Дано да е временно...
Здравейте,
ако става дума за едно комплектче от две малки червени кутийки-дневен и нощен, аз ги имам и са ми излишни. Получих ги през лятото, но миризмата им за мен се оказа доста неприятна. Споделих и тук в темата, момичета ми отговориха, че така си миришат... Аз обаче не мога да ги ползвам, и така си останаха.
Ако на някоя от вас ще ѝ вършат работа, нека ми пише. Имайте предвид, че е отстранено защитното фолио, изхвърлила съм и картонената им кутия-само двете кремчета са вкъщи.

# 580
Писах ти на лично!

# 581
Порових за тая Метаморфоза и ми се струва,че е спряна от производство.Срещат се единици по разни търгове,но аз не бих купила.Жените от поколението на майка ми,дори на баба ми,ползваха Ахромини,кремове с плацента,какви ли още не дето сега ги изкарват отровни,но хем са с по-гладки кожи,хем са по-здрави от нас.Така че отдавна не вярвам на съвременните радетели за безопасна козметика,че не ги знам при кого са на хранилка.
А китайските кремове Ориенталска магия бяха наистина добри.Не изчистват петната до корен,но като цяло кожата светваше,изглаждаше се,придобиваше млечна плътност, и на мен ми хареса резултата.И те спрени,щото вършат работа и евтини...

Точно това е и моето мнение! Майка ми цял живот е ползвала крем съдържащ живак /незнам точно прах, ли е съединение живачно ли е  , или каквото и да е / Елате да й видите лицето - на 80 години свети ! Няма бръчка, няма петно ! Уж мислят за здравето на хората, отрова било , незнам какво било...  А че ядем отрови всеки Божи ден, че дишаме отрови всяка секунда ... това е отделен въпрос ! Нямам обяснение защо нещо, което помага и действа го спират от производство ! Изкупих козметиката на цял свят - е, вярвайте ми, няма никакъв резултат !!!

# 582
Спомням си крема с живак. С лимонов крем за основа. Разкошен беше.

# 583
да се отровим, за да сме красиви?
това може да го каже само човек, който никога не е имал сериозен здравословен проблем, който е могъл да го инвалидизира или да му коста живота
моля, без подобни вредни и направо опасни твърдения във форума!

# 584
Ааа, Бубанка, не така! Моля те! На времето това беше крема, който всяка уважаваща себе си жена имаше в хладилника и ползваше. Все едно сега да не говорим за кремове с хидроквинон.

Общи условия

Активация на акаунт